تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس يك روز ماه رمضان را (بدون عذر)، بخورد - روح ايمان از او جدا مى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815409490




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ترک اعتیاد اجباری جواب نمی‌دهد


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
 ترک اعتیاد اجباری جواب نمی‌دهد
ترک اعتیاد اجباری جواب نمی‌دهد بزرگ‌ترین سرمایه هر کشوری، سرمایه انسانی آن است. حفظ این سرمایه عظیم، همواره باید در اولویت قرار بگیرد تا آسیب‌های اجتماعی مثل اعتیاد، این سرمایه گرانبها را تهدید نکند. مقابله با اعتیاد، یک وظیفه ملی است که همه اعضای جامعه و مسئولان...



به گزارش فرهنگ نیوز، بزرگ‌ترین سرمایه هر کشوری، سرمایه انسانی آن است. حفظ این سرمایه عظیم، همواره باید در اولویت قرار بگیرد تا آسیب‌های اجتماعی مثل اعتیاد، این سرمایه گرانبها را تهدید نکند. مقابله با اعتیاد، یک وظیفه ملی است که همه اعضای جامعه و مسئولان، نسبت به آن تکلیف دارند و باید با این پدیده مذموم، برخورد جدی شود.

اما در این بین، راه مقابله با اعتیاد نیز بسیار حیاتی است. نمی‌توان با توسل به راه‌های غیرعلمی و غیرکارشناسی، امید داشت که آسیب‌های اعتیاد کاهش پیدا کند. همان‌قدر که فرآیند ترک کردن اعتیاد یک ضرورت مهم است، انتخاب روش ترک کردن نیز به همان میزان اهمیت دارد.

تجربه نشان داده تلاش برای ترک دادن اجباری معتادان در کمپ‌ها و اردوگاه‌ها بی‌نتیجه است، زیرا ترک اعتیاد اجباری، جواب نمی‌دهد. مهم‌ترین بخش فرآیند ترک اعتیاد، ایجاد انگیزه درونی در افراد معتاد است، به گونه‌ای که این افراد به شکل خودجوش و خودخواسته، مایل به ترک اعتیاد باشند، اما اگر بخواهیم با اتکا به روش‌های اجباری به ترک اعتیاد برسیم، این راه به مقصد نمی‌رسد. حتی اگر با روش‌های اجباری، فرد معتاد را در کمپ‌ها و اردوگاه‌ها ترک بدهیم، مطمئن باشید همان فردی که از اعتیاد پاک شده است، پس از خروج از کمپ، دوباره به سمت اعتیاد کشیده می‌شود، زیرا باور ترک اعتیاد در او نهادینه نشده است.

به همین دلایل، ضرورت دارد با آموزش و فرهنگ‌سازی، فضایی در جامعه ایجاد شود که فرد معتاد به شکل داوطلبانه به سمت ترک اعتیاد گام بردارد. همچنین نیاز است که پس از ترک اعتیاد، حمایت‌های اجتماعی از افراد نجات یافته هم گسترش یابد. مثلا باید برای این افراد، فرصت اشتغال ایجاد شود و جامعه دیگر به چنین افراد نجات‌یافته‌ای، به چشم همان معتاد قدیمی نگاه نکند. اما در صورتی که فرد نجات‌یافته، دوباره با همان دایره دوستان قدیمی در ارتباط باشد و شغلی هم برای امرار معاش نداشته باشد، شک نکنید که احتمال بازگشت مجدد آن فرد به اعتیاد، بالا خواهد بود.

جدای از آن، نباید فراموش کرد که وضعیت بهداشتی کمپ‌های اجباری ترک اعتیاد هم مناسب نیست و گاهی نیز از روش‌های غیرعلمی برای ترک اعتیاد استفاده می‌کنند. نظارت بیشتر بر فعالیت کمپ‌های ترک اعتیاد و اضافه شدن کادر بهداشت و درمان به این مراکز، می‌تواند فرآیند ترک اعتیاد را به ریل علمی بازگرداند و از حجم تخلف‌های این مراکز نیز بکاهد.
 








95/3/6 - 09:00 - 2016-5-26 09:00:14





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن