تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):کسی که عبادت های خالصانه خود را به سوی خدا فرستد، پروردگار بزرگ ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860678301




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

از سلامت روانی مردم می زنند و در جیب پزشک خانواده می ریزند


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: از سلامت روانی مردم می زنند و در جیب پزشک خانواده می ریزند استان‌ها > فارس - «خبرجنوب» نوشت: رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور نسبت به بودجه اندکی که به سلامت روانی اختصاص دارد انتقاد کرد.

دكتر اللهياري در نخستين همايش كاربردهاي روانشناسي اجتماعي در شيراز گفت: در حال حاضر كمتر از 3 درصد بودجه سلامت به سلامت رواني اختصاص دارد و اين ميزان اعتبار هم براي تخت هاي بيمارستاني اين حيطه است.
وي افزود: در كشوري مثل فرانسه بيش از 76 درصد بودجه سلامت را به سلامت رواني، اجتماعي و معنوي اختصاص داده اند اما اين ميزان در ايران از 3 درصد هم كمتر است. دكتر اللهياري يادآور شد: 80 درصد از بودجه سلامت كشور بايد صرف مسائل رواني، اجتماعي و معنوي شود. اگر همچنان سلامت را در جسم خلاصه كنيم مشكلات مربوط روزافزون مي شود. رئيس سازمان نظام روانشناسي و مشاوره كشور يادآور شد: نظام سلامت كه اين همه از آن صحبت مي كنيم بايد سمت و سوي خود را به سمت تحول در مفهوم سلامت ببرد چرا كه رشد همه جانبه شخصيت و ارتقاي سلامت رواني جامعه اهميت بسزايي دارد.
دكتر اللهياري گفت: يكي از اهداف نظام روانشناسي رصد سياست هاي سلامت در مورد اهميت سلامتي روان است و عمده ترين تهديدي كه براي كشور در حال حاضر وجود دارد قضيه سلامت است و ميزان و شيوع اختلالات رواني در جامعه شيوع طلاق، خشونت، پرخاشگري و اعتياد نگران كننده است. وي ادامه داد: به دنبال اين هستيم كه سازمان نظام روانشناسي كشور را به جايگاهي برسانيم كه متولي سلامت رواني جامعه باشد و در اكثر برنامه ريزي هاي كشور حضور داشته باشد. دكتر اللهياري يادآور شد: ايجاد طرح هايي براي وجود روانشناس و مشاور خانواده مهم است و طرحي به اسم پزشك خانواده در كشور راه مي افتد و بودجه هاي ميلياردي به آن اختصاص مي دهند اما نقش مشاور خانواده ناديده گرفته مي شود، در حالي كه سلامت جسمي تنها 20 درصد سلامت را در بردارد، سلامت اجتماعي، رواني و معنوي ناديده گرفته شده است.
رئيس نظام روانشناسي و مشاوره كشور گفت: مگر ميتوان با دارو پختگي اجتماعي در افراد ايجاد و يا فكر را عوض كرد و تنها يك روانشناس و متخصص اين حوزه ميتواند خلاء موجود را پر كند.
دكتر اللهياري ادامه داد: وجود روانشناس و متخصص روان براي هر خانواده ضروري است و اين مساله بايد به مسئولان استاني گوشزد شود و آموزش هاي لازم در اين خصوص بايد به متوليان ارائه گردد.
وي گفت: اگر فضاي روانشناسي موجود را تقويت كرديم و خانواده ها را در خصوص اهميت آن آگاه كرديم مشكلات حل مي شود و در غیر اين صورت خانواده ها به رمال، انرژي درماني و اين قبيل موارد مراجعه مي كنند و آن موقع با مشكلات بيشتري مواجه مي شويم.
دكتر اللهياري ثبت روز روانشناس و مشاور در تقويم را قابل توجه دانست و گفت: سال آينده روز روانشناس و مشاور را در شيراز برگزار مي كنيم.
دكتر اللهياري ادامه داد: متولي اصلي ايجاد مراكز مشاوره سازمان نظام روانشناسي است و اخذ پروانه اشتغال حرفه اي براي افرادي كه كار روانشناسي مي كنند ضروري است و اين بايد از سوي نظام روانشناسي باشد و در آينده با افرادي كه خلاف قانون رفتار كنند برخورد جدي مي كنيم.
وي يادآور شد: در بحث پروتكل هاي مشاوره و روانشناسي هم تاييديه علمي ضروري است و بايد تدبيري انديشيده شود كه اين امر نيز با سازمان نظام روانشناسي هماهنگ شود.
دكتر اللهياري گفت: دخالت برخي افراد در حوزه روانشناسي مطلوب نيست و متولي مشاوره، روانشناسي و بخش مهمي از سلامت اجتماعي بايد سازمان نظام روانشناسي باشد. رئيس نظام روانشناسي و مشاوره كشور افزود: اگر ديد غلط موجود در مورد اهميت سلامت رواني، اجتماعي و معنوي ادامه يابد با مشكلاتي رو به رو مي شويم؛ ايجاد طرح هايي براي وجود روانشناس و مشاور خانواده ضروري است.
دكتر اللهياري گفت: سلامت جسمي تنها 15 درصد سلامت يك فرد را دربرميگيرد و حدود 80 درصد سلامت ما در حوزه غير جسمي است اما متاسفانه با يك نگاه غلط و منسوخ نام سلامت را صرفاً سلامت جسمي گذاشته ايم و متولي آن را هم وزارت بهداشت و در مورد توزيع بودجه ها هم با همين ديد اشتباه عمل كرده ايم.
رئيس سازمان نظام روانشناسي و مشاوره استان فارس هم ادامه داد: فارس پتانسيل بالايي براي انجام فعاليتهاي علمي، فرهنگي و اجتماعي دارد و وجود دانشگاه هاي بزرگ و معتبر در شيراز اين ظرفيت را دوچندان كرده است.
دكتر فيلي گفت: طلاق، پرخاشگري، اضطراب، قانونگريزي از جمله مشكلات موجود در استان است كه بايد براي كاهش و كنترل آن فكري كرد.
اين استاد دانشگاه ادامه داد: متاسفانه بسياري از اين مشكلات آن قدر گسترده اند كه امكان حذف آن ها در كوتاه مدت وجود ندارند، جامعه روانشناسي از توانمندي بالايي براي حل مشكلات روانشناختي و اجتماعي ياد شده برخوردار است و اين توانايي از سوي مسئولان استان هم شناخته شده و مسئولان استاني تمام قد در خصوص بهره مندي از اين ظرفيتها اعلام آمادگي كرده اند. دكتر فيلي همچنين انعقاد تفاهم نامه هايي با دانشگاه علوم پزشكي شيراز و بيمارستان اعصاب و روان به منظور ارتقاي سلامت روان را از جمله ديگر برنامه هاي نظام روانشناسي استان دانست و گفت: فارس يكي از قوي ترين نظام هاي روانشناسي را دارد و سعي داريم فعاليت ها را به حدي گسترده و موثر كنيم كه در كشور سرآمد باشد.

کلید واژه ها: استان فارس -




پنجشنبه 6 خرداد 1395 - 07:20:00





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن