تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 26 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):سخن نیک را از هر کسی ، هر چند به آن عمل نکند ، فرا گیرید .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815982476




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روبات جراح معده هم ساخته شد


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: روبات جراح معده هم ساخته شد
در آزمايش‌هاي مربوط به تحريك مري و معده انسان، محققان مؤسسه فناوري ماساچوست (MIT)، يك روبات اريگامي كوچك را نمايش دادند كه مي‌تواند خود را از يك كپسول بلعيده باز كرده، در عرض معده آهسته بخزد جراحت‌ها را التيام بخشد.


 مترجم: علي طالبي
در آزمايش‌هاي مربوط به تحريك مري و معده انسان، محققان مؤسسه فناوري ماساچوست (MIT)، يك روبات اريگامي كوچك را نمايش دادند كه مي‌تواند خود را از يك كپسول بلعيده باز كرده، در عرض معده آهسته بخزد جراحت‌ها را التيام بخشد.
راس كه هدايت علوم كامپيوتر MIT و آزمايشگاه هوش مصنوعي (CSAIL) را برعهده دارد، درباره اين آزمايش و روبات مي‌گويد: «اين واقعاٌ هيجان‌انگيز است كه مي‌بينيم روبات‌هاي اريگامي كوچكمان در مورد كاربردهاي مهم بالقوه براي مراقبت‌هاي بهداشتي كاري را انجام مي‌دهند. براي كاربردهاي درون بدن، ما به يك سيستم روباتي كوچك، قابل كنترل و بدون بند نياز داريم. كنترل و قرار دادن يك روبات درون يك بدن، در صورتي كه روبات متصل به يك بند باشد واقعاً دشوار است.»
طراحي بدنه روبات به طور قابل ملاحظه‌اي متفاوت است. پيش از اين هم روباتي با همين كاركرد ساخته شده بود اما اين روبات بسيار كامل‌تر از قبلي است، اين روبات مي‌تواند با استفاده از آنچه حركت «لغزشي – ارتعاشي» خوانده مي‌شود خود را به جلو حركت دهد، كه در اين حركت پايك‌هاي آن به هنگام انجام يك حركت از طريق اصطكاك به يك سطح مي‌چسبد، ولي هنگامي كه بدنه يك روبات براي تغيير توزيع وزنش خود را خم مي‌كند، دوباره مي‌لغزد و خود را آزاد مي‌كند.
همچنين مانند روبات قبلي – و چندين روبات اريگامي ديگر از گروه راس - روبات جديد شامل دو لايه از مصالح ساختاري است كه در بين آنها موادي وجود دارد كه به هنگام گرم شدن منقبض مي‌شود. الگويي از شكاف‌ها در لايه‌هاي بيروني چگونگي باز شدن روبات به هنگام منقبض شدن لايه مياني را تعيين مي‌كند.
كاربرد مورد نظر روبات نيز گروهي از اصلاحات ساختاري را تعيين مي‌كند؛ «حركت لغزشي - ارتعاشي تنها زماني عمل مي‌كند كه اولاً روبات به اندازه كافي كوچك باشد و دوم اينكه به مقدار كافي سخت باشد. با طرح اصلي مايلار، روبات بسيار سخت‌تر از طرح جديد بود كه بر اساس مواد زيست سازگار بنا شده است.» اما چون معده مملو از مايعات است، روبات به طور كامل بر حركت لغزشي - ارتعاشي تكيه نمي‌كند. محققان مي‌گويند: «در محاسبات ما، 20 در‌صد حركت جلو توسط جلو راندن آب - رانش مي‌باشد و 80 درصد توسط حركت لغزشي - ارتعاشي انجام مي‌شود. در اين رابطه، ما در عمل مفهوم و خصوصيات باله را به طراحي بدنه معرفي و اعمال كرديم، كه شما مي‌توانيد آن را در طرح نسبتاً مسطح مشاهده كنيد.»
محققان مي‌گويند براي هدايت اين روبات از شيوه‌هاي نويي بهره برده‌اند. ما يك مغناطيس دائمي داريم كه به تغيير ميدان‌هاي مغناطيسي در بيرون از بدنه كه حركت روبات را كنترل مي‌كند واكنش نشان مي‌دهد. نيروهايي كه به روبات اعمال مي‌شوند بيشتر چرخشي هستند. يك چرخش سريع باعث مي‌شود كه روبات در جاي خود بچرخد، اما يك چرخش كندتر باعث مي‌شود تا دور يكي از پاهاي ثابتش بچرخد. در آزمايش‌هاي محققان، روبات از همان مغناطيس براي برداشتن باتري دكمه‌اي استفاده مي‌كند.
 منبع: ساينس ديلي

منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۹:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 153]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن