تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دعايى كه با بسم اللّه  الرحمن الرحيم شروع شود، رد نمى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871919180




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حواشی آخرین نشست خبری رئیس مجلس نهم/حضور 3 رسانه بین‌المللی/حمایت یک خبرنگار قدیمی از ریاست لاریجانی


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: حواشی آخرین نشست خبری رئیس مجلس نهم/حضور 3 رسانه بین‌المللی/حمایت یک خبرنگار قدیمی از ریاست لاریجانی
رئیس مجلس نهم امروز آخرین نشست خبری خود در این جایگاه را برگزار کرد و آخر جلسه نیز نشست تا با اصحاب رسانه عکس یادگاری بگیرد.
آفتاب : نشست خبری رئیس مجلس نهم به مناسبت پایان این دوره مجلس امروز در جمع خبرنگاران داخلی و خارجی در ساختمان مجلس مشروطه برگزار شد.

به گزارش خبرآنلاین، در این نشست که بر خلاف معمول بدون قرائت قرآن شروع شد، 30 خبرنگار به پشت تریبون رفتند،‌ تنها سه نفر از آنها نماینده رسانه‌‌های بین‌المللی بودند و البته تمامی آنها فارسی زبان بودند. رئیس مجلس نیز به سوالات خبرنگاران کوتاه پاسخ داد تا خبرنگاران بیشتری فرصت طرح سوال داشته باشند.

مهمترین موضوعی که خبرنگاران می‌خواستند رئیس مجلس نهم درباره آن صحبت کند،‌ مجلس دهم بود. موضوعی که در سوالات مختلف به انحای متفاوت به آن پرداخته شد. اینکه اولویت های مجلس دهم چه خواهد بود، چه طرح هایی دنبال می شود و بیش از اینها رئیس مجلس که خواهد شد؟ آیا او با عارف بیرون از مجلس به تفاهم می رسند یا در درون مجلس رقابت می کنند. سوالی که لاریجانی چندان تمایل نداشت به آن پاسخ دهد،‌ او تاکید کرد که باید به سازوکار دموکراتیک درون مجلس پایبند بود. بیرون از مجلس داستان سرایی زیاد شده است. لاریجانی که از کسی نخواسته اسمش را در لیستی قرار دهد و به این ترتیب با جریان های درون مجلس بی‌حساب است.

موضوعات اقتصادی نیز مورد سوال قرار گرفت. موضوعی که به گفته لاریجانی مهمترین چالش پیش روی کشور است و باید با مشی میانه‌روی برای حل این مشکلات گام برداشت. او گفت که اولویت مجلس نهم هم مسائل اقتصادی بود و این روند باید در مجلس دهم  ادامه پیدا کند.

در اوایل نشست خبری، لاریجانی کنایه‌ای به کم بودن صدای بلندگو انداخت و گفت: مشکل بلندگو هیچوقت در نظام جمهوری اسلامی حل نمی‌شود. کنایه‌‌ای که او در جلسات مختلفی به شوخی مطرح کرده است. البته شوخی های لاریجانی با خبرنگاران به اینجا ختم نشد. وقتی خبرنگار شرق به او گفت: آقای لاریجانی امیدوارم که این سقف‌های حائل بین خبرنگاران و صحن علنی مجلس برداشته شود تا دید ما نسبت به صحن بهتر شود، لاریجانی پاسخ داد: حالا شما اگر نتوانيد مارا ببينيد ما شما را از آن بالا خوب می‌بينيم.

لاریجانی در پاسخ به سوالات دیگری هم تلاش می‌کرد که پاسخ شفافی ندهد. اولین بار که درباره ریاست مجلس دهم از او سوال شد، گفت دو روز صبر کنید، همه چیز معلوم می‌شود. اما زمانی که می‌خواست از پاسخ به سوال خبرنگار مهر طفره برود، سوال را با سوال جواب داد. خبرنگار مهر پرسید درباره نقض برجام ازسوی آمریکا پرسید، و لاریجانی از او خواست تا موارد نقض را نام ببرد. خبرنگار مهر البته حاضر جواب بود.

 در اواخر این نشست خبری، ناصر مردوخی از قدیمی‌ترین خبرنگاران کشور، در رسای لاریجانی سخن گفت که در جلسات در برابر ناملایمات صبوری می‌کند. مردوخی گفت که رئیسی شایسته‌تر از لاریجانی وجود ندارد. او ابتدا شعری که روز گذشته علی لاریجانی در سخنرانی آخر مجلس ایراد کرد را با تغییر یک کلمه بیان کرد: "مجلس تمام گشت و به آخر رسید عمر/ ما همچنان در آخر زلف تو مانده‌ایم" روز گذشته لاریجانی به جای کلمه "زلف" از کلمه "عمر" استفاده کرده بود.

مردوخی سپس شعری هم در رسای او خواند، ‌به این مضمون: "حق‌شناسی خصلت انسان بود/ هر کس این خصلت ندارد،‌ کمتر از حیوان بود". سخنان مردوخی که اگرچه محتوای مدح‌گونه داشت اما با لحن تندی بیان شد، رئیس مجلس را به واکنش واداشت. او با خنده گفت: امروز ایشان خیلی عصبانی هستند البته تبلیغی هم برای ما کردند.

برخی نمایندگان هم در جلسه حضور داشتند که یکی از آنها مهرداد بذرپاش بود. او که مدیرمسئول روزنامه وطن امروز نیز هست، صفحه یک این روزنامه را روی گوشی‌اش به خبرنگاران و اطرافیانش نشان می‌داد. امروز وطن امروز تیتر زده است: "تکرار کنید جنتی".



تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن