واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: مدیر آموزش و پرورش اسکو: افزایش سه برابری دانش آموزان در اسکو با سرریز جمعیت/کمبود نیروی انسانی مدیر آموزش و پرورش شهرستان اسکو متذکر شد: سرریز جمعیت در اسکو و شهر جدید سهند، این شهرستان را با کمبود فضای آموزشی و نیروی انسانی در مدارس مواجه کرده است.
۱۳۹۵ دوشنبه ۳ خرداد ساعت 06:30
به گزارش خبرنگار پانا از آذربایجان شرقی، یحیی نجابت ظهر امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش استان با حضور مسئولین عالی رتبه ، گفت: ۲۰ هزار و ۱۳۶ دانش آموز در سال تحصیلی ۹۴- ۹۵ در شهرستان اسکو در 171 واحد آموزشی با ۹۳۰ کادر آموزشی و اداری کار تعلیم و تربیت این منطقه را برعهده دارند..
مدیر آموزش و پرورش اسکو در ادامه افزود: شش مدرسه مقطع پیش دبستانی، ۷6 مدرسه ابتدایی، ۳۱ مدرسه اول متوسطه و ۹ مدرسه متوسطه عمومی در این شهرستان وجود دارند و همچنین سه مدرسه استثنایی در یک واحد آموزشی در اسکو فعالیت می کنند. نجابت یادآورشد: ۱۱ هزار و ۹۷9 دانش آموز در شهر جدید سهند مشغول به تحصیل هستند که حدود ۶۰ درصد از جمعیت دانش آموزان اسکو مربوط به سهند است که از سرریز جمعیت در شهر جدید سهند ناشی شده است. وی از فعالیت ۳۴ واحد آموزشی در سهند خبر داده و گفت: که با توجه به جمعیت دانش آموزی و با رعایت استاندارد 11 واحد کمبود داریم. مدیر آموزش و پرورش اسکو ادامه داد: در این شهرستان با توجه به افزایش جمعیت نسبت به هرسال سال تحصیلی امسال که 11هزار و 974 دانش آموز شده که دو هزار نفر سالانه افزایش جمعیت دانش آموزی داشته ایم. نجابت در خصوص آمار فضاهای آموزشی اظهار داشت: ۱۱ باب در فاز یک و دو که جمعا ۱۰۰ کلاس را شامل می شود و پنج باب مابین فاز دو و سه و پنج باب نیز در فاز سه فعال هستند که البته چهار مدرسه دیگر نیز در فاز سه در حال احداث می باشند. وی در ادامه اذعان داشت:در فاز چهار فقط یک مدرسه در مرحله بهره برداری است و سه باب مدرسه در حال احداث است. نجابت گفت: مشکل اساسی که داریم مدارسی که توسط شرکت عمران کار می شود پس از احداث تامین انشعابات هزینه بر وسخت است و حداقل نیاز به 100میلیون تومان برای انشعابات بودجه نیاز است. وی خاطر نشان ساخت:مشکل اساسی دیگر در نیروی انسانی ما است چراکه پرسنل موجود در بدنه آموزش و پرورش این شهرستان جوابگوی افزایش جمعیت دانش آموزی نیست. مدیر آموزش و پرورش اسکو بیان داشت:در فاز 4 رفع انشعابات مشکل تحصیل را برای مهر 95 حل می کند البته در فاز 3 نیز همین مشکل با مشارکت اداره نوسازی قابل حل می باشد. هزینه انشعابات نسبت به ساخت کم است/نوسازی هزینه انشعابات را تامین می کند علیرضا عیدی در ادامه جلسه افزود:بر اساس سند تحول بنیادین در هر کلاس درس حداکثر باید 24 دانش اموز باشد که با توجه به آمار بالای سرریز جمعیت نیاز در شهر جدید سهند بالاست که البته باید توجه شود که این مشکل در شهرک های مرزداران،اندیشه وروستاهای اطراف نیز مشاهده میشود. علیرضا عیدی اظهارکرد:هزینه انشعابات نسبت به ساخت ناچیز است که با تخصیص هزینه ها و پرداخت بدهی ،هزینه انشعابات مدارس تازه تاسیس شده در شهرستان اسکو تامین خواهد شد. مشکلات فضای آموزشی شهر جدید سهند با شتاب بیشتر پیگیری شود مدیر کل امور اجتماعی استانداری آذربایجان شرقی نیز در این تاکید کرد:در خصوص دستور جلسه اول،طبق آمار و ارقام قضیه فضاهای آموزشیدر شهر جدید سهند نگران کننده است وباید نسبت به جل این قضیه به صورت جدی ورود کرد و با شتاب بیشتری پیگیری نمود. حسن استوار آذر خاطرنشان کرد:21هزار واحد مسکن مهر در راستای پروژه های مسکن تحویل داده شده است که باعث شده هر سال دو هزار دانش آموز اضافه شود که با برآورد فرمانداری 208 کلاس درس فعال است که از 386 کلاس درس با 180 کلاس درس کمبودمواجه هستیم. وی افزود: همچنین مشکلات مدارس شهرک های اقماری تبریز نیز باید در جلسات بعدی مورد بحث قرار گیرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]