تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):درباره ما غلو نکنید، ما را بندگان پرورش یافته (حق تعالی) بدانید آنگاه در فضلیت ما ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871016390




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جوابیه وکیل مدافع سیدحسین موسویان دربارۀ ادعای روزنامه وطن امروز


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: جوابیه وکیل مدافع سیدحسین موسویان دربارۀ ادعای روزنامه وطن امروز
هوشنگ پوربابایی، وکیل مدافع سیدحسین موسویان، پیرامون گزارش امروز روزنامۀ وطن امروز جوابیه‌ای بدین شرح منتشر کرد.
آفتاب :

هوشنگ پوربابایی، وکیل مدافع سیدحسین موسویان، پیرامون گزارش امروز روزنامۀ وطن امروز جوابیه‌ای بدین شرح منتشر کرده است:

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در این جوابیه آمده است:

روزنامه وطن امروز در شماره 1889 مورخ سوم خرداد1395 در صفحه اول خود تیتری درخصوص موکل (دکتر سید حسین موسویان) منتشر که مصداق بارز افترا و نشراکاذیب میباشد، بنابراین موکل حق تعقیب قضایی را برای خود محفوظ میدارد.

این روزنامه در تیتر صفحه اول خود نوشته: "ادعای آمریکاییها مبنی به کمک 70 هزاردلاری به حسین موسویان برای تبلیغ توافق هسته ای".

بدین وسیله به استحضار مردم شریف ایران میرساند که دکتر حسین موسویان از نیمه سال 1388 در دانشگاه پرینستون آمریکا به عنوان محقق فعالیت تحقیقی خود را آغاز و از همان ابتدا و تا کنون- صرفا -از دانشگاه پرینستون حقوق ماهیانه دریافت نموده و هیچ وجهی به جز حقوق مقرر دانشگاه به ایشان پرداخت نگردیده است.

یکی از اصلی ترین موضوعات پژوهش دکتر موسویان موضوع بحران هسته ای ایران بوده که نتیجه پژوهش وی کتابی تحت عنوان "بحران هسته ای ایران" است که درسال 1391 یعنی در دوران ریاست جمهوری دکتر احمدی نژاد در آمریکا منتشر و اخیرا هم در ایران ترجمه و به طبع نشر آراسته گردیده است. وی در این تحقیق به تفصیل و به صورت مستند سناریوهای آمریکا در مورد تحریم، جنگ ،تغییر رژیم و فشار علیه جمهوری اسلامی ایران را رد نموده و ضمن ارائه طرح دیپلماسی صلح آمیز برای حل بحران هسته ای ایران، حقانیت هسته ای ایران، صلح آمیز بودن فعالیتهای هسته ای ایران و غیرقانونی و نامشروع بودن تحریمها علیه ایران را تبیین و تشریح نموده است.

دکتر موسویان در طول سالهای اشتغال در دانشگاه پرینستون بطور خستگی ناپذیرو با انتشارصدها مقاله و مصاحبه در معتبرترین رسانه های دنیا و نیز سخنرانی در محافل علمی و فکری برجسته آمریکا و سایر کشورهای مهم جهان و برای مقابله با منادیان تحریم و جنگ، علیه کشور عزیزمان ایران و به منظور دفاع از حقوق صلح آمیز هسته ای کشور، در هر دو دوران ریاست جمهوری (دکتر احمدی نژاد و دکتر روحانی) به طور یکسان وگسترده به تبلیغ و تشریح حقانیت جمهوری اسلامی، دایر بر صلح آمیز بودن فعالیت های هسته ای و غیر قانونی بودن تحریم های کشورهای غربی پرداخته و برهمین چهارچوب فکری تاکید ورزیده است.

اخیرا بنیاد پلاشر آمریکا که یک موسسه غیر دولتی در آمریکا است و هدف و برنامه اش کاهش و نابودی سلاحهای هسته ای در جهان است طی گزارشی، فعالیتهای خود در مورد عاری سازی جهان از سلاح هسته ای را منتشر کردهاست. لینک اینجا

بنیاد مذکور در گزارش خود لیستی از کمکهای مالی به موسسات مختلف برای تبیین و تشریح و توجیه افکار عمومی آمریکا و جهان در مورد ضرورت توافق صلح آمیزهسته ای (یعنی جلوگیری از جنگ و ختم تحریمهای ضد ایران) را منتشر کرده است؛ از جمله اینکه به رادیو ملی آمریکا 100 هزار دلار،500/282 دلار به انجمن کنترل تسلیحات آمریکا،225000 دلار به موسسه مطالعاتی بروکینگز آمریکا، 182000 دلار به شورای آتلانتیک آمریکا و 70000 دلار به دانشگاه پرینستون آمریکا پرداخت کرده است.

بنیاد پلاشر به صورت صریح و روشن نوشته که 70000 دلار به دانشگاه پرینستون -ونه به دکتر موسویان - جهت حمایت از فعالیت نامبرده که سخنرانی ها و مقالاتشان بر ضد جنگ، صلح آمیز بودن فعالیتهای هسته ای وجلوگیری از تحریم بوده پرداخته است. گزارش بنیاد پلاشر صریحا اعلام میکند که این مبلغ به دانشگاه پرینستون پرداخت شده است.

لازم بذکر است که تامین هزینه های دانشگاههای سراسر جهان علاوه بر اخذ شهریه از دانشجویان، دریافت کمکهای مالی از مراکز خصوصی و دولتی برای پروژه های تحقیقاتی خود است که این مبالغ صرفا به مراکز علمی پرداخت شده و محققین یا مستخدمین غیر از انچه که در قراردادشان ذکر شده مبلغ دیگری دریافت نمی کنند.

شایان توجه است دانشگاه هاروارد که از رقبای قدیمی دانشگاه پرینستون آمریکا میباشد باحضور اولی هاینونن معاون سابق آژانش بین المللی اتمی و گری سیمور مشاور خلع سلاح پیشین آمریکا به پایگاهی علمی و آکادمیک برای مقابله با توافق صلح آمیز هسته ای ایران تبدیل شد.

افراد مذکور به همراه برخی از مقامات سابق جهان از جمله مقامات امنیتی رژیم صهیونیستی، نقش محوری در ایجاد و فعالیت گروه "ضد ایران هسته ای" ایفاء نمودند. متقابلا با حضور دکترموسویان در دانشگاه پرینستون، این دانشگاه درخط مقدم مراکزعلمی و آکادمیک آمریکا در مخالفت با جنگ و تحریم و دفاع از توافق صلح آمیز برای حل مسئله هسته ای ایران قرارگرفت به طوریکه منازعه دو دانشگاه برتر آمریکا یعنی پرینستون و هارواد کاملا علنی و مشهود شده بود.

بنابراین ضمن تکذیب مطالب منتشره در روزنامه ذکر شده حق تعقیب برابر قوانین برای موکل محفوظ است.



تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن