تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):خداوند عزوجل کسی را که در میان جمع ، بدون ناسزاگویی شوخی کند، دوست دارد .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872040786




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مغازه لوازم آرایشی یا سوپر مارکت؟ / شمارش معکوس برای اتمام کارعرضه کنندگان لوازم آرایشی تقلبی


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: مغازه لوازم آرایشی یا سوپر مارکت؟ / شمارش معکوس برای اتمام کارعرضه کنندگان لوازم آرایشی تقلبی
با توجه به اینکه ایران یکی از پر مصرف ترین کشورها در محصولات آرایشی و بهداشتی است بنابراین تقلب در این محصولات می تواند سلامت بسیاری از افراد را در معرض خطر جدی قرار دهد.


به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ایران از لحاظ میزان مصرف لوازم آرایشی و بهداشتی جزو 10 کشور اول است تا جایی که تمایل به مصرف لوازم آرایشی بازار فروش این محصولات را حسابی داغ کرده است.


بسیاری از افرادی که به دنبال کسب سود کلان هستند یا به عبارتی می خواهند راه یکساله را در یک شب بروند، ورود به این بازار را راهی برای رسیدن به آرزوهای بزرگ خود می دانند.


حتی گاهی دیده شده که افراد برای نجات خود از ورشکستگی شغلی که در آن مشغول هستند، در کنار آن اقدام به فروش لوازم آرایشی و بهداشتی می کنند تا از سود آن بتوانند کشتی به گل نشسته را دوباره رو به راه کنند.


شاید این تمایل مردم به مصرف لوازم آرایشی در کشور، زمینه را برای وارد کردن کالاهای تقلبی آرایشی و بهداشتی با کمترین قیمت توسط افراد سود جو و فروش آن با قیمت کمی ارزان تر از مراکز معتبر فراهم کند تا به این وسیله سلامتی مردم را به بازیچه ای برای رسیدن به خواسته های خود مبدل کنند.


نمونه بارز عرضه لوازم آرایشی و بهداشتی با قیمت های بسیار ارزان بازارچه تعطیلی ناپذیر به نام مترو است که مشتریان آن اغلب دانشجویان و افراد شاغل هستند و درصد قابل توجهی از افراد جامعه را تشکیل می دهند.سوپرمارکت ها نیز از غافله عقب نمانده اند و این روزها در بیشتر مغازه های اغذیه فروشی بزرگ دکوری به مواد آرایشی و بهداشتی اختصاص داده شده است.


مصطفی اسماعیلی رییس اداره آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه ایران بعد از عربستان در منطقه خاورمیانه بیشترین میزان مصرف لوازم آرایشی و بهداشتی را دارد، می گوید: متاسفانه اغلب دختران کم سن وسال جزو مصرف کنندگان عمده لوازم آرایشی در کشور هستند.


لوازم آرایشی را فقط با این نشان تهیه کنید
رییس اداره آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو ضمن هشدار نسبت به ورود محصولات آرایشی و بهداشتی قاچاق در کشور، بیان کرد: مردم باید لوازم ارایشی و بهداشتی را از داروخانه ها و مراکز دارای مجوز با پروانه بهداشتی و برچسب اصالت و سلامت کالا تهیه کنند.


وی افزود: سازمان غذا و دارو نظارت دقیق و کافی بر سلامت محصولات آرایشی و بهداشتی وارداتی دارد و پس از بررسی دقیق به آنها برچسب سلامت می دهد بنابراین مردم به نشان سلامت محصول توجه داشته باشند.


یک ماه؛ شمارش معکوس برای شفاف سازی بازار لوازم آرایشی!
اسماعیلی با بیان اینکه سامانه نظارت و ارزیابی بر لوازم آرایشی و بهداشتی از سال 94 به صورت آنلاین راه اندازی شده، عنوان کرد: این سامانه تا یک ماه دیگر عملیاتی می شود و کارشناسان سازمان غذا و دارو نظارت لازم برای سلامت این محصولات را دارند.


وی ادامه داد: مردم می توانند با ارسال مشخصات محصول آرایشی و بهداشتی به سامانه نظارت و ارزیابی از سلامت آن اطمینان حاصل کنند تا در صورت وجود تقلب برخورد قانونی لازم با متخلفان صورت گیرد.


کارت قرمز سازمان غذا ودارو برای این مراکز
رییس اداره آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در خصوص عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی در برخی فروشگاه ها اظهار داشت: عرضه این محصولات در فروشگاه هایی که مجوز لازم را ندارند غیر قانونی و مستلزم برخورد قانونی است.


وی در خصوص روند پیگیری تخلفات در عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی فروشگاه ها و مراکز غیر معتبر تصریح کرد: در صورت بروز تخلف باید از طریق صنف مربوطه به مراجع قانونی مراجعه شود.


دست آخر؛ به چه محصولاتی می توان اطمینان کرد؟
اسماعیلی با بیان اینکه نظارت کامل در خصوص کالاهای وارداتی در این بخش انجام می شود، عنوان کرد: محصولات آرایشی و بهداشتی وارداتی مجوز گشایش وترخیص را از مسیر دانشگاه ها دریافت می کنند بنابراین امکان تخلف و تقلب دراین محصولات بسیار کم است.


بنابراین علاوه بر لزوم فرهنگ سازی برای کاهش مصرف لوازم آرایشی در کشوری که مردم آن مسلمان و متدین هستند باید نظارت دقیق تری در خصوص ورود غیر مجاز این محصولات از مرزها  داشته باشیم تا راه را برای جولان افراد سود جو و به خطر انداختن سلامت مردم باز نکنیم.


گزارش میترا پوررمضان





۰۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن