تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس به خاطر خداى سبحان از چيزى بگذرد، خداوند بهتر از آن را به او عوض خواهد داد. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867775228




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آب زاینده‌رود تا 10 خرداد جاری است


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: آب زاینده‌رود تا 10 خرداد جاری است
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای اصفهان گفت: طبق برنامه مصوب برای رهاسازی، آب در زاینده‌رود تا دهم خرداد جریان دارد.
آفتاب :

مسعود میر محمد صادقی با بیان این مطلب اظهار داشت: برای تأمین مطمئن آب کشاورزی مقرر شده است که دریچه‌های سد زاینده رود هشتم خرداد بسته شود و طبق این برنامه تا دهم خرداد آب در شبکه‌ها وجود دارد.

به‌ گزارش ایسنا، وی افزود: تا کنون میزان بارش‌ها در کوهرنگ 1244 میلی متر ثبت شده است که نسبت به زمان مشابه در سال قبل 21 درصد و نسبت به میانگین درازمدت 11 درصد کاهش داشته است.

میرمحمدصادقی با تأکید بر وضعیت نامطلوب بارش‌ها در حوضه زاینده‌رود تصریح کرد: بارش‌های اخیر اندکی وضعیت حوضه زاینده‌رود را بهبود بخشیده است، اما همچنان در شرایط بحرانی هستیم، به طوری که در منطقه شرق حوضه 80 درصد کاهش بارندگی داشته‌ایم.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای اصفهان خاطر نشان کرد: ظرفیت کل مخزن سد زاینده‌رود یک میلیارد و 400 میلیون مترمکعب است، اما در حال حاضر موجودی آب ذخیره شده در آن حدود 325 میلیون مترمکعب است، به عبارت دیگر حجم آب ذخیره شده در مخزن سد حدود 21 درصد ظرفیت آن است.

وی به حجم یک میلیارد و 30 میلیون مترمکعبی سد زاینده‌رود در میانگین درازمدت اشاره کرد و گفت: سال گذشته در بازه زمانی مشابه حجم سد زاینده رود 571 میلیون متر مکعب بود.

میرمحمدصادقی به عدم تحقق بارش‌های پیش بینی شده در حوضه زاینده رود اشاره کرد و ادامه داد: طبق برنامه وزارت نیرو برای کشت پاییزه در سه قسمت آب باز می‌شود که در قسمت پاییز و زمستان این آب تحویل کشاورزان شد و در قسمت سوم که مربوط بهار است به‌رغم کمبود اب نیاز این قسمت نیز تأمین شد.

وی هم چنین تأکید نمود: همه مشترکین اعم از بخش کشاورزی، صنعت و شرب باید با تدبیر در مصرف آب مدیریت کرده و صرفه‌جویی داشته باشند.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای اصفهان با تأکید بر برنامه صرفه‌جویی 10 درصدی آب در تابستان گفت: در همه مصارف باید صرفه‌جویی شود و دقت داشته باشیم که کم شدن حجم سد زاینده رود می‌تواند بر کیفیت آب تأثیر داشته باشد.

میرمحمدصادقی خاطر نشان کرد: متأسفانه استان اصفهان رتبه چهارم را از لحاظ خشکسالی در کشور و استان چهار محال بختیاری هم که به عنوان سرچشمه زاینده‌رود است از نظر خشکسالی رتبه هفتم را دارد.

وی به طرح احیا و تعادل‌بخشی آب‌های زیرزمینی اشاره کرد و افزود: این طرح، پروژه اصلی وزارت نیرو در سال گذشته و جاری است و برای نمونه در اثر اجرای طرح احیا و تعادل بخشی شاهد بوده‌ایم میزان افت سطح آب در دشت باد-خالد آب واقع در اردستان اصفهان به طور چشمگیری بهبود یافته است، به طوری که افت سالانه 40 سانتیمتری این دشت متوقف شده است.

وی تصریح کرد: طبق مصوبه 9 ماده‌ای در سال گذشته شرکت آب منطقه ای اصفهان توانسته است در راستای طرح تعادل بخشی بیش از 750 حلقه چاه غیر مجاز را پر و مسدود و 1200 کنتور هوشمند که عمده انها در دشت‌های پایلوت است نصب کند.




تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن