تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):كسى كه خداى سبحان را مى شناسد، شايسته است دلش از بيم و اميد به او خالى نباشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870688023




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ضرورت بررسی جدی نشانه های ظهور و آخرالزمان - پایگاه خبری دزنیوز


واضح آرشیو وب فارسی:دزنیوز: به گزارش خبرگزاری فارس از قم، مصطفی ورمزیار صبح امروز در آخرین نوبت کمیسیون یکم دوازدهمین همایش بین المللی دکترین مهدویت، ضمن ارائه مقاله طلوع خورشید از مغرب نماد یا واقعیت، با بیان اینکه یافته های مربوط به نشانه های ظهور، علائم قیامت در برخی از موارد غیر عادی و عجیب است، تصریح کرد: در بحث علائم […]به گزارش خبرگزاری فارس از قم، مصطفی ورمزیار صبح امروز در آخرین نوبت کمیسیون یکم دوازدهمین همایش بین المللی دکترین مهدویت، ضمن ارائه مقاله طلوع خورشید از مغرب نماد یا واقعیت، با بیان اینکه یافته های مربوط به نشانه های ظهور، علائم قیامت در برخی از موارد غیر عادی و عجیب است، تصریح کرد: در بحث علائم ظهور این فرضیه مطرح شده که احتمال دارد زبان بیان اینگونه موارد، نمادین و غیر واقعی باشد که برخی موارد هم چون فرضیه دجال از این دست است. وی با اشاره به فرضیات موجود درباره نشانه های ظهور تصریح کرد: طلوع خورشید از مغرب به عنوان یکی از علائم ظهور و یا نشانه های قیامت، مطرح شده که می توان بررسی کرد که این مطلب جریانی واقعی است و رخ خواهد داد یا اینکه مسئله ای نمادین بوده و معنای ورای ظاهر دارد. این پژوهشگر مهدوی با تاکید بر اینکه طلوع خورشید از مغرب به عنوان یکی از علائم ظهور و یا از اشراط الساعه و نشانه های قیامت، در منابع شیعه و اهل سنت بیان شده است، افزود: در منابع اهل سنت این نشانه به عنوان اشراط الساعه با ویژگی های خاصی در کیفیت طلوع و وضعیت مردم بعد از طلوع بیان شده و روایات بیانگر عدم قبولی ایمان و توبه پس از طلوع، به وفور در منابع ایشان یافت می شود؛ در منابع شیعه نیز همین مفاهیم انعکاس دارد با این ویژگی که واقعه طلوع را با ظهور امام مهدی(عج) مرتبط کرده اند. وی با اشاره به واقعی بودن مسئله طلوع خورشید از مغرب براساس روایات، خاطرنشان کرد: جنبه واقعی بودن طلوع خورشید از مغرب به خاطر وجود روایات فراوان که اشاره مستقیم به خورشید آسمان دارد و نیز قرینه های دیگر که قابل حمل بر معنای نمادین نیست، تقویت می شود و نظریه نمادین و سمبلیک بودن طلوع خورشید از مغرب اگر چه مستند روایی ندارد اما با توجه به سایر قرائن و شواهد قابلیت طرح در مجامع علمی را داشته و دور از آبادی نخواهد بود. ورمزیار با تاکید بر ضرورت تحقیق جدی برای دریافت و تایید نشانه های ظهور و قیامت تصریح کرد: بسیاری از افراد سعی دارند با انتشار مطالب واهی و کذب در خصوص آخرالزمان و نشانه های آن، مردم را از مفاهیم ظهور و منجی دور کنند.


جمعه ، ۳۱اردیبهشت۱۳۹۵


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دزنیوز]
[مشاهده در: www.deznews.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن