واضح آرشیو وب فارسی:مهر: رئیس اتاق اصناف همدان:
درآمدهای مالیاتی استان همدان در سال گذشته ۴۳۰ میلیارد تومان بود
شناسهٔ خبر: 3662920 - پنجشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۹
استانها > همدان
همدان -رئیس اتاق اصناف همدان با بیان اینکه امسال با کاهش وصول مالیات مواجه هستیم، گفت: درآمدهای مالیاتی استان همدان در سال گذشته ۴۳۰ میلیارد تومان بود. به گزارش خبرنگار مهر، حميدرضا فرسایی وحید شامگاه چهارشنبه در اجلاس ماهانه اتاق اصناف همدان با بیان اینکه سیاست و رویکرد اتاق اصناف سیاستی تعاملی است، اظهار داشت: باید ارتباط نزدیکتری با نهادهای دولتی داشته باشیم و حل مشکلات را ازین سو پیگیری کنیم. رئیس اتاق اصناف همدان با اشاره به برگزاری اجلاس اتاق اصناف ایران که با حضور وزیر اقتصاد و رئیس سازمان امور مالیاتی کشور برگزار شد، گفت: این جلسه در خصوص اظهارنامههای مالیاتی برگزار و در ارتباط با مالیات اصناف توافقی با وزارت اقتصاد و دارایی صورت گرفت. وی با اشاره به اینکه سال گذشته مالیات لازم از اصناف گرفته شد و اگر چندین سال مالیات اصناف بخشیده شود قابل جبران نیست، ادامه داد: توافقنامه انجام شده بندهایی دارد که در این توافقنامه دقت نظر تدوین اظهارنامه مالیاتی مورد نظر است که اصناف باید توجه داشته باشند. امیدواریم روند و رویکرد کاهش مالیات شامل حال اصناف نیز بشود فرسایی با تاکید بر اینکه امیدواریم روند و رویکرد برای کاهش مالیات شامل حال ما نیز شود، اظهار داشت: در این توافق نامه اینکه عملکرد سال ۹۳ مبنای دریافت مالیات وصولی سال ۹۴ است، مورد اهمیت بود.
رئیس اتاق اصناف همدان با تذکر به اینکه در توافق نامه مالیاتی به صندوق های مکانیزه فروشگاهی اشاره شده است، تاکید کرد: به اصناف فرصت داده شد تا برای صندوق مکانیزه فروشگاهی در سایت مورد نظر ثبت نام کنند چراکه در گذشته مقرر بود هزینه صندوق مکانیزه از درآمد مالیاتی حذف شود اما روند تغییر کرد. وی یادآور شد: در بند یازدهم این توافق نامه ذکر شده تا کارگروه فنی از نمایندگان اتاق اصناف، اتحادیه و نماینده امور مالیاتی برای پیگیری مشکلات مقدماتی مالیات اصناف با یکدیگر به بررسی موضوع بپردازند. فرسایی عنوان کرد: درآمد مالیاتی استان همدان در سال گذشته ۴۳۰ میلیارد تومان بود و امسال به ۴۲۰ میلیارد تومان کاهش یافت. رئیس صنف میوه و تربار همدان نیز با بیان اینکه باید از حقوق اصناف در هر شرایطی دفاع شود به معضل وانت بارهای فروش میوه در همدان اشاره کرد. رضا البرزی همچنین از تبدیل پارکینگ محدوده «سر گذر» همدان به پارک سوار ابراز ناراحتی کرد و از شهردار خواست به این مشکل رسیدگی کند. سامان دهی امور مربوط به وانت بارهای سیار مورد توجه باشد رئیس صنف حمل و نقل استان همدان نیز با بیان اینکه اخیراً تصویب نامه ای توسط هیئت وزیران ابلاغ شده که امور بار و مسافر به واحدهای صنفی حمل و نقل واگذار شده است، ادامه داد: سامان دهی امور مربوط به وانت بارهای سیار نیز مورد توجه است.
حسن بیات با بیان اینکه تمامی تاکسی بی سیم ها در استان همدان نباید خودروی شخصی باشد، اظهار داشت: پارکینگ های طبقاتی هیچ گونه پروانه کسبی ندارند. جواد عاشوری رئیس صنف مرغ و ماهی نیز با اعلام اینکه برای یکسان سازی قیمت ها در استان اقدامات خوبی صورت گرفته است، بیان کرد: جابجایی پرنده فروشان بازار مظفریه ضروری و یک معضل بزرگ است و امیدواریم پروژه جابجایی ها به مشکل برنخورد. مسعود مصدق رئیس صنف ساندویچ و بستنی فروشان همدان نیز از پرداخت جریمه های سنگین فست فودها ابراز ناراحتی کرد و گفت: سال گذشته مبالغی افزون بر ۳۰ تا ۴۰ میلیون تومان برای حذف پارکینگ پرداخت این مراکز پرداخت شده است. شهردار همدان نیز که برای رسیدگی به مشکلات اصناف در این جلسه حضور داشت با بیان اینکه هرماه برای حضور منظم در جلسات اصناف برنامه ریزی داریم تا مشکلات اصناف را رسیدگی کنیم، ادامه داد: برای حل مشکلات وانت بارها مشارکت اصناف در زمینه حمل نقل شرط اول است و نیاز به کمک یکدیگر دارند. سیدمصطفی رسولی گفت: اتحادیه صنف حمل بار، سازمان حمل و نقل و ترافیک باید در این راستا با یکدیگر همکاری کنند و در صورتی که هر نهاد به صورت جدا عمل کند نتیجهای حاصل نمیشود. اصناف باید از طریق اداره برق کد کسبه ها را برای شهرداری گزارش کنند وی با اشاره به اینکه اصناف باید از طریق اداره برق کد کسبه ها را برای شهرداری گزارش کنند، اظهار داشت: اصناف نقش پررنگی در رونق اقتصاد استان دارند. شهردار همدان با بیان اینکه برای کف سازی بازار همدان باید کسبه و صنف تره بار اقدامات لازم را انجام دهند، گفت: شهرداری نیز در این زمینه کمک های لازم و کارآمد را خواهد داشت. رسولی با بیان اینکه از سال ۹۰ تا سال ۹۳ رونق صنعت ساختمان سازی را در همدان شاهد بودیم بطوریکه در این مدت ۴۵ هزار واحد مسکونی در شهر ساخته شد اما در سال ۹۴ این آمار به ۱۶ هزار واحد کاهش پیدا کرد، اظهار داشت: امسال در صنعت ساختمان سازی با رکود مواجه هستیم. وی گفت: بر اساس آمار دقیق بیشتر از ۲۰۰ شغل در صنعت ساختمان سازی وجود دارد که با رکود در این صنعت بیکاری نیز به مساوات آن رخ می دهد
شهردار همدان با بیان اینکه ۵۰ اتحادیه در همدان وجود دارد، افزود: در شهر همدان ۱۱ هزار کسبه بدون پروانه فعالیت میکنند. وی با تاکید بر اینکه بهترین نهاد برای گرفتن آمار کسبه اداره برق، گاز و مخابرات است، بیان کرد: ادارات برق، گاز و مخابرات با مسئله تغییر کاربری واحدها کاری ندارند و فقط کار خود را انجام میدهد، در صورتی که استفاده تجاری از محلی را مشاهده کنند قبوض را به صورت تجاری صادر میکنند. وی با بیان اینکه از سال ۹۰ تا سال ۹۲ تجمع عوارضی بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان از سازمانهای شهرداریها پول دریافت شد، ادامه داد: سال گذشته از تجمع عوارض ۵ میلیارد پول دریافت شد در حالی که ۱۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان حقوق اتوبوسرانی پرداخت شد و پولی که باید برای آسفالت هزینه میشد برای حقوق اتوبوسرانی پرداخت شد. رسولی با بیان اینکه در شهر همدان ۲۴۰۰ نیروی خدمه فعالیت میکنند، بیان کرد: خوشبختانه همدان در پرداخت حقوق به بحران بر نخورده است. در پایان از شهردارهای مناطق چهارگانه همدان و معاون خدمات شهری، فرهنگی و اجتماعی و مدیر عامل زیبا سازی شهرداری تقدیر شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]