تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):روزه‏دارى كه زبان و گوش و چشم و جوارح خود را حفظ نكرده روزه‏اش به چه كارش خواهد آمد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802921557




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

یکی از الویت‌های اقتصادمقاومتی استفاده از شرکت‌های دانش‌بنیان است


واضح آرشیو وب فارسی:ایلنا: مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی کشور در زنجان: یکی از الویت‌های اقتصادمقاومتی استفاده از شرکت‌های دانش‌بنیان است ایلنا: مدیر عامل سازمان مرکزی تعاون روستایی کشور، گفت: دانش بنیان کردن تولید کشور یکی از اولویت‌های برنامه‌های اقتصاد مقاومتی است.
یکی از الویت‌های اقتصادمقاومتی استفاده از شرکت‌های دانش‌بنیان است

به گزارش ایلنا، حسین صفایی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران زنجان افزود: ایجاد زنجیره ارزش افزوده کامل برای محصولات کشاورزی از راه های شناسایی شده برای تحقق اقتصاد مقاومتی در این بخش است. وی یادآورشد: طرح های کشاورزی که قابلیت بهره برداری در اقتصاد مقاومتی داشته اند، شناسایی و از داخل آنها 14 طرح برای افزایش ظرفیت اقتصادی این حوزه تهیه و تدوین شده اند. صفایی اظهار کرد: در دنیا راهبردی که برای مقاوم سازی اقتصاد در پیش گرفته می شود، گسترش حوزه اقتصادی است. مدیرعامل تعاون روستایی کشور گفت: در دولت قبل حجم اقتصاد ایران 20 درصد کوچکتر شد و باید کار می شد تا علاوه بر جبران کوچک شدن اقتصاد در گذشته، حجم آن در آینده گسترده تر شود. وی خاطرنشان کرد: برای گسترش حجم اقتصاد ملی، از سویی نرخ رشد بخش کشاورزی از طریق بانک مرکزی افزایش یافت. صفایی ادامه داد: از سوی دیگر کشاورزی توانست طی سه سال گذشته تراز تجاری این حوزه را متعادل و مثبت کند. مدیرعامل تعاون روستایی کشور گفت: در سال 92 تراز تجاری بخش کشاورزی منفی هشت میلیارد دلار و در سال 93 منفی 5.6 میلیارد دلار بود که این میزان در سال 94 به 3.4 میلیارد دلار رسید. وی بر لزوم افزایش سهم ارزش افزوده کشاورزی اشاره کرد و با بیان اینکه هم اکنون سهم این بخش 2.4واحد است، بر لزوم افزایش این سهم تا چهار واحد تاکید کرد. صفایی با بیان اینکه چالش های بخش اقتصادی باید برای تحقق بهتر اقتصاد مقاومتی شناسایی شود، شناخت چالش ها را زمینه ساز برنامه ریزی برای مرتفع کردن آنان برشمرد. مدیرعامل تعاون روستایی کشور گفت: باید تاثیر صادرات محصولات بخش کشاورزی در کشورهای مقصد شناسایی و رصد شود تا در زمان وجود تنش یا چالشی بتوان واکنش مناسب را نسبت به موضوع داشت. وی تاکید کرد: باید برای تکمیل زنجیره های تولید، شرایطی در دولت مهیا شود که قراردادهای فروش محصولات کشاورزی درست منعقد شود. صفایی باز مهندسی زنجیره های ارزش افزوده محصولات کشاورزی را از جمله وظایف تعاون روستایی برشمرد و از باز مهندسی زنجیره ارزش افزوده محصول زیتون در زنجان خبر داد. مدیرعامل تعاون روستایی کشور گفت: تکمیل زنجیره ارزش افزوده برای محصولات فساد پذیر از جمله زیتون که در صورت فرآوری نشدن به سرعت فاسد می شود، علاوه بر آنکه فرصت ایجاد اشتغال در این حوزه را فراهم می سازد، در کنار آن زمینه افزایش سود کشاورزان و ایجاد صنایع تبدیلی و فرآوری محصولات در این بخش را ایجاد می کند. وی اضافه کرد: بناست در زنجان برای محصولات سیب زمینی، کشمش و انگور نیز زنجیره ارزش افزوده ایجاد شود. در جریان ایجاد زنجیره ارزش افزوده، پس از برداشت محصول، فرصت فرآوری، بسته‌بندی، فروش و صادرات فراهم می شود. مدیرعامل تعاون روستایی کشور به تاثیر حذف یارانه ها در بخش تولید شیر اشاره کرد و گفت: این موضوع علاوه بر اینکه فشار اقتصادی بر تولیدکنندگان وارد کرد، موجب کاهش سطح مصرف شیر نیز شد. وی تاکید کرد: در قانون هدفمند سازی یارانه ها نیز تاکید بر حذف نکردن یارانه شیر و دارو شده بود اما متاسفانه یارانه دارو باقی ماند و یارانه شیر حذف شد. صفایی به برنامه دولت برای بازگرداندن یارانه شیر اشاره کرد و لازمه تحقق این موضوع را تصویب آن در مجلس شورای اسلامی برشمرد. مدیرعامل‌تعاون روستایی کشور گفت: در تکمیل زنجیره ارزش افزوده در هر بخشی استفاده از توانمندی شرکت های دانش بنیان فعال به حتم در اولویت کاری قرار دارد.

۱۳۹۵/۰۲/۲۹ ۱۴:۵۶:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن