تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگز دل به باطل بودن حق و به حق بودن باطل يقين نمى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871268587




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جایگاه جهانی ایران در رتبه بندی خودکشی کجاست؟ - سایت خبری تحلیلی راوی نیوز


واضح آرشیو وب فارسی:راوی نیوز: در دو هفته گذشته ۴ نفر در تهران ملاعام خودکشی کردند و همین موجب نگرانی هایی شده است. حتی وزیر بهداشت هشدار داد مبادا خودکشی اپیدمی شود، اما آیا واقعا آمار خودکشی در ایران به میزان خطرناکی رسیده است؟ این آمار در کشور های دیگر چگونه است؟به گزارش راوی نیوز ، خبرآنلاین نوشت:«هیچکس برای اینکه می خواهد بمیرد خودکشی نمی کند، پس چرا آنها این کار را می کنند؟ چون آنها می خواهند جلوی دردی را بگیرند.» این جمله از تیفانی بارتولو نویسنده آمریکایی-ایتالیایی این روزها با خودکشی های علنی در ایران بسیار مرتبط است. در دو هفته اخیر در ایران چهار نفر در ملا عام خودکشی کرده اند؛ از مردی که از پل عابری در خیابان میرداماد خود را حلق آویز کرد و مرد دیگری که در بیمارستان میلاد خودکشی کرد تا خودکشی تا دختر ۱۳ ساله در اتوبان نیایش. اخری هم پسر ۲۸ ساله ای بود که در میدان رسالت خودکشی نافرجامی داشت. این اتفاق ها همگی نگرانی ها را در رابطه با آمار خودکشی در ایران افزایش داد و حتی وزیر بهداشت در رابطه با اپیدمی شدن خودکشی هشدار داد! بر اساس آخرین آماری که سازمان جهانی بهداشت منتشر کرده است، هر ۴۰ ثانیه یک نفر به علت خودکشی کشته می شود، این یعنی سالی حدود ۸۰۰ هزار نفر ! از این آمار ۴۰۶۹ نفر را ایرانی ها تشکیل می دهند، طبق این آمار که ایران را صد بیستم جهان می کند، روزانه حدود ۱۱ نفر در ایران خودکشی می کنند. آمار ۱۰ کشور اول در خودکشی رتبه نام کشور آمار خودکشی در سال ۲۰۱۲ از هر ۱۰۰ هزار نفر ۱ گویان ۴۴٫۲ ۲ کره جنوبی ۲۸٫۹ ۳ سری لانکا ۲۸٫۸ ۴ لیتوانی ۲۸٫۲ ۵ سورینام ۲۷٫۸ ۶ موزامبیک ۲۷٫۴ ۷ تانزانیا و نپال ۲۴٫۹ ۹ قززاقستان ۲۳٫۸ ۱۰ بروندی ۲۳٫۱ اما در خودکشی ایران با وجود میزان روزانه حدود ۱۰ خودکشی رتبه مناسبی دارد، هر هفته حدود ۷۷ در ایران خودکشی می کند که شاید نشان دهد خودکشی ۴ نفر در هفته های اخیر آمار نگران کننده ای نباشد. البته آخرین آماری که پزشکی قانوتی درباره آمار خودکشی در ایران ارائه کرده، کاهش ۱.۸ درصدی را نشان می دهد؛ مرگ ۴۰۲۰ نفر در سال ۹۴ با عنوان خودکشی ثبت شده است. آمار ایران در رابطه با خودکشی رتبه نام کشور آمار خودکشی در سال ۲۰۱۲ از هر ۱۰۰ هزار نفر ۱۱۵ توگو، هندوراس ۵٫۵ ۱۱۷ کلمبیا، سنگال ۵٫۴ ۱۱۹ مراکش ۵٫۳ ۱۲۰ مقدونیه، ایران ۵٫۲ ۱۲۲ اسپانیا ۵٫۱ ۱۲۳ ویتنام، گامبیا ۵ خودکشی در ملا عام خودکشی کردن انسان ها دلایل مختلفی دارد، از افسردگی تا مشکلات روانی و … اما به گفته روان شناس ها اینکه انسان در ملاعام خودکشی کند پیامی با خود دارد. این اتفاق اغلب یک پیام سیاسی یا اجتماعی دارد اما در بعضی از مواقع ممکن است نتیجه یک اختلال روانی هم باشد. برای مثال در سال ۲۰۰۳ مردی علاقه خود به ترور کندی را با خودکشی در همان جایی که او کشته شده بود نشان داد.


یکشنبه ، ۲۶اردیبهشت۱۳۹۵


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: راوی نیوز]
[مشاهده در: www.ravinews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 143]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن