واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: پیشنهاد به منتخبان جدید مجلس با طعم سیبزمینی، تسهیلات مسکن و بیمه!/در برابر بیاحترامی به رای مردم سکوت نمیکنیم!
منتخب مردم تهران در دهمین دوره انتخابات مجلس با اشاره به حواشی همایش دو روزه منتخبان جدید در ابتدای هفته گذشته، از تلاش برخی از مسئولان قوه مقننه برای تطمیع نمایندگان مجلس دهم پرده برداشت.
آفتاب : محمود صادقی در گفتوگو با ایلنا، با انتقاد از به برخی حواشی جلسههای شنبه و یکشنبه هفته گذشته منتخبان مجلس دهم، اعلام کرد: شخصیت دکتر لاریجانی بسیار قابل احترام است، اما برخی رفتارها مبهم و شبیه به همان «رفتارهای سیب زمینی» است.
این منتخب مردم تهران در مجلس دهم اضافه کرد: کاملاً محسوس است که برخی رفتارها جنس و بوی تطمیع دارد. البته بسیاری از امتیازهایی که در آن جلسه جهت ارائه به منتخبان جدید مطرح شد، ارتباطی به آقای لاریجانی ندارد و احتمالاً ایشان از طرح این مسائل بیخبر باشند اما در نشست دو روزه «فرآیند قانونگذرای؛ الزامات و راهکارها» مکرر تاکید میشد که این تسهیلاتِ مسکن و بیمه و … به ایشان مربوط است و در این شرایط رقابتی، این بحثها معنادار است و مطمئن باشید که اگر این رفتارها تکرار شود، ساکت نخواهم نشست.
او ضمن تشکر از رئیس، هیاترئیسه و مسئولان مجلس نهم بهدلیل دعوت از نمایندگان منتخب مجلس دهم جهت حضور در همایش «فرآیند قانونگذاری؛ الزامات و راهکار» گفت: آشنایی نمایندگان جدید با فضای کاری مجلس بحثی ضروری است که باید از برگزارکنندگان این همایش بهخاطر چنین ابتکاری تقدیر شود اما متاسفانه در این جلسه، بعضاً شاهد اتفاقها و مسائلی دور از شأن نمایندگان ملت بودیم.
حضور عجیب نمایندگان مجلس نهم در همایش منتخبان جدید
صادقی تشریح کرد: متاسفانه شاهد بودیم در این همایش که قرار بود تنها با حضور نمایندگان منتخب مجلس دهم برگزار شود، برخی از مسئولان مجلس نهم با حضور در کنار صندلیهای نمایندگان مسائلی را مطرح میکردند و به طور کلی، مجموعه اطلاعاتی که منتقل میشد، جهتدار بود و بعضاً برای تغییر رای نمایندگان مطرح میشد.
نماینده منتخب تهران در انتخابات مجلس دهم، اضافه کرد: از دیگر حواشی همایش روز شنبه، تلاش برخی از دوستان اصولگرا برای لغو جلسه بعدازظهر «فراکسیون امید» بود که برخلاف آنچه ادعا میشود که برخی از اعضای «فراکسیون امید» در متن این تلاشها حضور داشتند، به نظر میرسد این اقدامها کاملاً هماهنگشده و از سوی اردوگاه اصولگرایان انجام شد که البته پس از مطلعشدن از این فعالیتها، مانع از تحقق آن شدیم.
او گفت: از ابتدای رقابتهای انتخاباتی، آقای جلالی و دوستان دیگر مطرح میکردند که مبادا با ورود به بحث وزنکشی سیاسی دو جناح، اختلافی ایجاد شود اما در ادامه متوجه شدیم که این رویکرد ظاهری بوده و در عمل دیدیم که با وجود اینکه از حدود ۳ هفته پیش برای برگزاری جلسه بعدازظهر شنبه «فراکسیون امید» هماهنگیهای لازم انجام شدهبود، صبح روز شنبه، تلاشهایی برای لغو جلسه بعدازظهر شنبه انجام گرفت که موفق نشد.
حواشی جلسه یکشنبه منتخبان جدید و جوسازی علیه اصلاحطلبان
او همچنین با اشاره به برخی از حواشی روز دوم همایش «فرآیند قانونگذاری؛ الزمات و راهکارها» گفت: اولاً از پیش اعلام نشده بود که این همایش دو روزه است و در جلسه بعدازظهر اصولگرایان درباره ادامه همایش در روز یکشنبه اطلاعرسانی شد و باتوجه به اینکه دکتر عارف برای دیدار با مراجع برنامهریزی کردهبودند، امکان حضورشان در روز دوم همایش میسر نشد اما متاسفانه برخی از دوستان، سعی کردند با تاکید بر عدم حضور ایشان، نوعی جو روانی علیه «فراکسیون امید» ایجاد کنند. نماینده جدید قصرشیرین بسیار روی این مسئله مانور میداد و با تعابیر نامناسبی سعی میکرد برای عدم حضور عارف را جوسازی کند.
تردد سوالبرانگیز کارمندان مجلس در همایش منتخبان جدید
این فعال سیاسی اصلاحطلب خاطرنشان کرد: به طور کلی، تردد مکرر مسئولان دفتر رئیس مجلس مجلس نهم و کارمندان قوه مقننه در جلسهای که مختص منتخبان مجلس دهم بود، سوالبرانگیز بود!
او همچنین با اشاره به اظهارنظر لاریجانی درخصوص اینکه مجلس نیازی به پدربزرگهای سیاسی ندارد، اعلام کرد: تعبیری که آقای لاریجانی از آن استفاده کرده بود مبنی بر اینکه مجلس نیاز به پدربزرگ و پدرخوانده سیاسی از بیرون از مجلس ندارد، با رفتار خودشان در تعارف و تناقض بود. چرا که اتفاقاً اصولگرایان به دلیل فقدان ساختار تشکیلاتی و عدم انسجام فراکسیونی در مجلس، با دعوت مرد شریفی همچون آیتالله موحدی کرمانی تشکیل جلسه دادند.
او همچنین با اشاره به بیتوجهی برخی از منتخبان «لیست امید» به رویکرد کلان «فراکسیون امید»، یادآور شد: فارغ از اینکه این گروه اندک از نمایندگان میثاقنامه «فراکسیون امید» را امضا کردهاند یا خیر، حضورشان در «لیست امید» بهمعنای این است که باید با اهداف و خواستههای «فراکسیون امید» همراه باشند و این بیتوجهی به تعهد، غیراخلاقی بوده و با انگارههای اسلامی و قرآنی در تعارض است. کسی که از ابتدا کار خود را با عهدشکنی آغاز میکند، چگونه میتواند نماینده مردم باشد. این اقدام هم به لحاظ اخلاقی و هم به لحاظ سیاسی پیامدهایی خواهد داشت.
منتخب مردم تهران در مجلس دهم خاطرنشان کرد: به هرحال، مردمی که با اعتماد به «لیست امید» رای دادهاند، گرایشها و اوصافی را در نامزدها دیدهاند و این اقدام گروه اندکی از نمایندگان برگزیده، عملی غیراخلاقی است و درواقع نوعی بیاحترامی به رای مردم است که به لحاظ حقوقی در حکم نقض عهد و نوعی «تدلیس» محسوب میشود. به عبارت دیگر، این اقدام عملی غیراخلاقی نسبت به موکلان است.
صادقی تصریح کرد: درواقع حتی برگزیدگانی که میثاقنامه «فراکسیون امید» را امضا نکردهاند هم فرض باتوجه به اینکه رایشان را به خاطر اعتماد مردم «لیست امید» دریافت کردهاند، باید با خواست مردم و این فراکسیون همگرایی داشتهباشند.
حضور مطهری در رونمایی از اساسنامه «فراکسیون امید»
این استاد دانشگاه با اشاره به حضور «علی مطهری» در جلسه «فراکسیون امید» اعلام کرد: بهراستی رفتار آقای مطهری جای تقدیر دارد. ایشان باوجود اینکه هیچ میثاقنامهای امضا نکردند، در جلسه ما حضور یافتند و حتی در آیین رونمایی از اساسنامه فراکسیون که بههمراه جمعی از خانوادههای ایثارگران و شهدا صورت گرفت، همکاری کردند.
صادقی تصریح کرد: صِرف امضا، ملاک نیست. رایدهندگان با اعتماد به «لیست امید» به این افراد رای دادهاند و عدم وفای به این عهد با مردم، هم بار سیاسی و هم بار حقوقی دارد و در واقع خیانت به آرای مردم است.
در برابر بیاحترامی به رای مردم سکوت نمیکنیم!
نماینده برگزیده تهران در مجلس دهم یادآور شد: این درست نیست که به گونهای حرف بزنیم تا بتوانیم، رای مردم را بگیریم و درصورتی که وزش باد به شکلی دیگر شد، حرفمان را تغییر بدهیم. البته ما نمیخواهیم انشقاق میان دو جریان سیاسی حاضر در مجلس دهم را تشدید کنیم اما به نظر میرسد، اگر دوستان بخواهند از ابتدا اینگونه عمل کنند، نمیتوانیم در ادامه راه به خوبی کار را پیش ببریم و شخصا بنابر عهدی که با مردم بستهام در برابر چنین رفتارهایی سکوت نخواهم کرد.
همگرایی مجدد اصولگرایان تاکتیکی و کوتاهمدت است
صادقی همچنین درباره آینده اصولگرایی باتوجه به اینکه منافع کوتاه مدت، محور همکاری میان نمایندگان اصولگرا قرار گرفته، یادآور شد: بعید میدانم که این همگرایی میان اصولگرایان آنچنان پایدار باشد. کسانی که تا چند وقت پیش در انتخابات علیه لاریجانی به شدیدترین وجه ممکن فضاسازی میکردند یا راجع به کاظم جلالی و بهروز نعمتی انتقادهای تندی مطرح میکردند و امروز دوباره خود را حامی این جریان معرفی میکنند، نمیتوانند همکاری ادامهداری را پیش ببرند و قطعاً این وحدتها تاکیکی و موقت خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 124]