تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع): با علما معاشرت كن تا علمت زياد، ادبت نيكو و جانت پاك شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867864250




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پرسپولیس و نفت هم جوان گمنام دارند!


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
پرسپولیس و نفت هم جوان گمنام دارند!




شکست استقلال مقابل تراکتور با اینکه دلایل دیگری داشت اما استقلالی‌ها را دچار گمراهی کرده و آنها تحلیل‌های عجیبی را از این باخت به زبان می‌آورند





رضا حمیدی در ایران ورزشی نوشت: شکست استقلال مقابل تراکتور با اینکه دلایل دیگری داشت اما استقلالی‌ها را دچار گمراهی کرده و آنها تحلیل‌های عجیبی را از این باخت به زبان می‌آورند. برای مثال مجید صالح وقتی در نشست خبری پس از بازی با تراکتور با این سوال مواجه شد که چرا و به چه دلیل شانس قهرمانی در لیگ را از دست داد و یکی از مهم‌ترین بازی‌های فصل را باخت گفت: «اینها تاوان جوانگرایی است.»

 چند روز بعد مصاحبه دیگری به نقل از خسرو حیدری، هافبک راست با تجربه آبی‌ها منتشر شد که او هم صراحتا در این مصاحبه جوانگرایی را عامل ناکامی تیمش دانسته است. خسرو حتی این جمله را به زبان آورده است: «از همان اول هم گفته بودم تیم با این جوان‌ها قهرمان نمی‌شود.» شاید دیگر بازیکنان و اعضای کادرفنی استقلال هم با مجید صالح و خسرو حیدری هم عقیده باشند. حتما پرویز مظلومی در راس همه موافقان قرار دارد. او غیرمستقیم اشاره‌هایی هم به این موضوع کرده بود.

مظلومی هم وقتی مدام از بازی دادن به جوان‌هایش سخن می‌گوید به معنای آن است که می‌خواهد حضور این قبیل مردان را در تیمش برجسته کند و البته ناکامی را ارتباط بدهد به بی‌تجربگی جوان‌ها اما واقعیت چیست؟ آیا می‌توان دلیل ناکامی استقلال را به همین دلیل سطحی مرتبط دانست؟ آیا تمام علت‌های نتایج معکوس استقلال دربازی‌های بزرگ و البته نیم فصل دوم که با میانگین امتیازی حداقل روبه‌رو است را باید در همین جوان‌ها جست و جو کرد؟ پاسخ را می‌توان با نگاهی به دور و بر یافت. استقلال خوزستان نمونه‌ای موفق از یک تیم جوان و گمنام است. تیمی ناشناخته‌تر از استقلال که حتی بیوگرافی یکی از بازیکنانش را هم کسی به درستی نمی‌داند.

خوزستانی‌ها که اکنون در صدر جدول قرار دارند و از شانس و اقبال بیشتری برای قهرمانی بهره‌مندند حتی از یک بازیکن در قواره مهدی رحمتی، خسرو حیدری، امید ابراهیمی، سجاد شهباززاده، یعقوب کریمی، حنیف عمران‌زاده، میلاد فخرالدینی، ‌جابر انصاری و روزبه چشمی بی‌بهره بودند. در تمام طول فصل استقلال خوزستان با بازیکنانی خود را در صدر جدول حفظ کرد که جز برای عبدا... ویسی برای فوتبال ایران یک جزیره ناشناخته و مبهم محسوب می‌شدند. حال همین تیم مدعی اول قهرمانی است. تیمی که سرتاپایش را جوان‌ها و گمنام‌ها پوشانده است. پرسپولیس هم از این قاعده مستثنی نیست وبد نبود استقلالی‌ها پیش از آنکه ناکامی را ارتباط بدهند به جوان‌های تیم‌شان، می‌رفتند سری به سیاهه بازیکنان این فصل پرسپولیس می‌زدند.

بدون شک بازیکنانی همچون انصاری، رضاییان، نورالهی، کفشگری، علیپور، ‌احمدزاده وحتی عالیشاه ابتدای همین فصل نمی‌توانستند متضمن کسب موفقیت و رسیدن به جمع مدعیان قهرمانی باشند. پرسپولیس همین طارمی را هم از لیگ یک به تیمش فراخوانده حال اگر می‌بینیم همین بازیکن سابق لیگ یکی ستاره کنونی سرخ هاست این را باید در هنرهای مربیگری و علم به کارگیری مربیان پرسپولیس جست و جو کرد. پرسپولیس با همین مجموعه که هم جوان بود و هم گمنام اکنون وضعیت بهتری در قیاس با استقلال دارد و از شانس کمی هم برای تکیه بر سکوی قهرمانی بهره‌مند نیست و شاید فاتح جام پانزدهم آنها باشند.

نفت تهران را هم باید در زمره همین تیم‌های جوان و گمنامی قرار داد که در لیگ پانزدهم با وجود مشکلات مالی بسیار اما نتایج مطلوبی به دست آورد. گرچه نفت در جایگاه پایین‌تری در قیاس با استقلال قرار دارد اما فاصله امتیازی چندان هم چشمگیر نیست و می‌توان آنها را هم مثالی محکم دانست بر بی‌ریشگی ادله‌ای که استقلالی‌ها در این ایام به زبان می‌آورند. به راستی این بهانه‌ها از کجا جوانه زده است؟ چرا همین مربیان و بازیکنانی که جوان‌ها را مایه فخر می‌دانستند حالا حضور آنها را عامل ناکامی می‌دانند و از یاد می‌برند که در لیگ جوان‌تر و گمنام‌تر از استقلال هم هست که اقبال بیشتری هم برای قهرمانی دارد.







تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن