تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):هر که خشنودی خدا را بطلبد هر چند به قیمت خشم مردم، خداوند او را از مردم بی نیاز م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872040163




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هاشمی:خناسان تاریخ برای مصادره دستاوردهای مردم و انحراف حرکت های تاریخی مردم برنامه داشتند/باید مواظب باشیم تا اعتدال به عنوان یک اصل اسلامی در جامعه حفظ شود


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



هاشمی:خناسان تاریخ برای مصادره دستاوردهای مردم و انحراف حرکت های تاریخی مردم برنامه داشتند/باید مواظب باشیم تا اعتدال به عنوان یک اصل اسلامی در جامعه حفظ شود
آیت­ الله هاشمی رفسنجانی در دومین روز سفر خویش به استان گیلان با جمعی از دبیران، اعضا و نمایندگان احزاب و تشکل های استان دیدار کرد.
روز نو : آیت­ الله هاشمی رفسنجانی در دومین روز سفر خویش به استان گیلان با جمعی از دبیران، اعضا و نمایندگان احزاب و تشکل های استان دیدار کرد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تبریک اعیاد شهبانیه به میلاد پر افتخار امام حسین (ع) اشاره کرد و گفت: پس از میلاد آن امام شریف، جبرییل از آسمان بر پیامبر نازل شد که نمی  دانم به خاطر سرگذشت این کودک تسلیت بگویم یا بخاطر آثاری که این کودک در نیا دارد، تبریک بگویم.
به گزارش روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیت­الله هاشمی رفسنجانی تولد امام سجاد (ع) یکی از اعیاد مبارک ماه شعبان دانست و با اشاره به صبر و نقشی که در حادثه کربلا داشت ، گفت: براساس حرکتی که برای افشای فساد یزیدیان کرد و باعث تعمیق معارف اهل بیت شد، شاهد شکوفایی علمی در دوره های امام باقر ع و سپس امام صادق بودیم.
ایشان با یادآوری میلاد ابوافضل، گفت: شخصیت قهرمانی که اسوه وفاداری است.
آیت­الله هاشمی رفسنجانی میلاد امام عصر در روز های آینده را مایه دلگرمی همه انسان های آزاده، مسلمانان و شیعه یان دانست و گفت: میلاد آن خورشید برای شکستن تاریکی های تاریخی بود و امیدواریم ظهور کند و دوباره تاریخ بشریت را روشن کند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه سخنان خویش، تاریخ تحلیلی از نقش ایرانیان در نشر و گسترش اسلام ارائه کرد و گفت: حتی پس از شهادت امام حسین ع که مختار برای انتقام ، قیام کرده بود، زبان اصلی لشکر و یارانش فارسی بود.
 
ایشان با تاکید بر حقانیت مکتب اهل بیت و امیدواری جهان به ظهور منجی به بیان شباهت ها و تفاوت های گفتاری پیروان ادیان به خصوص منجی آخر زمان پرداخت و گفت: یکی از نشانه های آن عصر آگاهی مردم است.
آیت الله هاشمی رفسنجانی با تاکید بر اصالت و روحیه لطیف ایزانیان و تلاش ایرانی ها در طول تاریخ برای ساختن جامعه بشریت گفت: دردوره های اخیر شاهد رشد آگااهی مردم هستیم و وظیفه مسئولین در این شرایط سنگینتر است.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت دنظام با یادآوری برنامه های خناسان تاریخ برای مصادره دستاوردهای مردم و انحراف حرکت های تاریخی مردم گفت باید مواظب باشیم تا اعتدال به عنوان یک اصل اسلامی در جامعه حفظ شود.ایشان با بیان این مطلب که مشقت ها در افراط و تفریط است ، گفت: حضرت علی ع با راهنمایی مردم برای حرکت از وسط جاده ها به اعتدال تاکید می کردندد و قرآن نیز به صراحت مسلمانان را امه وسط خواند.
ایشان با بیان نظرات برخی مفسرین در خصوص آیه جعلناک امته وسطا گفت : این آیه در مقطع تغییر قبله نازل شد و بعضی ها این آیه را که برای اعتدال واقعی است به سطح جغرافیایی رساندند که چنین نیست.
آیت الله هاشمی رفسنجانی با ارائه تحلیلی از افراط و تفریط گرونه های مختلف سیاسی در تاریخ انقلاب اسلامی گفت: زمانی اصلاح طلبان و زمانی اصولگرایان به افراط روی آوردند و هر وقت چنین شد مردم با انتخابات مخالفت خود را اعلام کردند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام رای انتخابات اخیر را تشکیلاتی خواند و گفت : احزاب و تشکیلات اینن کار را شروع کردند و مردم هم خیلی خوب ادامه دادند و نتیجه آن تشکیل یک مجلس معتدل شده که می تواند تاثیرات گوناگونی در ابعاد مختلف داشته باشد.
ایشان توجه جهانیان به ایران را نتیجه آرای اعتدالی مردم و همچنین امنیت پایدار ایران در منطقه ناامن دانست: می توانیم با دو کلمه تدبیر و امید در همه سطوح مسئولیت ها، زمینه رشد ایران را فراهم نماییم.




تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن