تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):روزه‏دارى كه زبان و گوش و چشم و جوارح خود را حفظ نكرده روزه‏اش به چه كارش خواهد آمد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871352903




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سنای آمریکا طرح ممنوعیت خرید «آب سنگین» از ایران را دوباره ناکام گذاشت - ایرانتو


واضح آرشیو وب فارسی:ایرانتو: سنای ایالات متحده آمریکا روز چهارشنبه ۲۲ اردیبهشت بار دیگر تلاش جمهوریخواهان برای ممنوعیت خرید «آب سنگین» از ایران در چارچوب توافق هسته ای پارسال با تهران را ناکام گذاشت. به گزارش رادیو فردا به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، این شکست با سه رای کمتر از حد نصاب ۶۰ رای اتفاق افتاد و ۵۷ سناتور به این ممنوعیت رای مثبت دادند و ۴۲ نفر نیز رای منفی. سناتور تام کاتن از آرکانزاس با ارائه متممی به لایحه آب و انرژی دولت باراک اوباما خواستار این ممنوعیت شده بود. وی پیشنهاد کرده بود که ایالات متحده نباید دلارهای مالیات دهندگان آمریکایی را صرف خرید آب سنگین از ایران کند. این متمم، جنگ لفظی میان جمهوریخواهان و کاخ سفید را به دنبال داشت. آب سنگین دارای مواد رادیواکتیو نیست ولی در تحقیقات و تولیدات دارویی مورد استفاده قرار می گیرد و از آن می توان برای تولید پلوتونیوم مورد نیاز در ساخت تسلیحات هسته ای بهره گرفت. بر اساس برنامه جامع اقدام مشترک یا برجام که تیرماه پارسال میان ایران و شش قدرت جهانی به امضاء رسید، ایران باید آب سنگین تولیدی خود را رقیق کرده، یا از بین برده و یا آن را بفروشد. دولت اوباما ماه گذشته تصمیم گرفت تا ۳۲ تن آب سنگین از ایران به ارزش هشت میلیون و ۶۰۰ هزار دلار خریداری کند تا تعهدات اجرایی در چارچوب برجام اجرایی شود. بر اساس برجام، ایران نمی تواند در مرحله اول اجرای این توافق بیش از ۱۳۰ تن ذخایر آب سنگین داشته باشد. این میزان در نهایت به حداکثر ۹۰ تن خواهد رسید. آمریکا برنامه دیگری برای خرید آب سنگین از ایران ندارد، ولی سناتور جمهوریخواه تام کاتن که از مخالفان توافق هسته ای ایران است گفته که می خواهد دولت آمریکا را متعهد کند که دیگر چنین کاری انجام نخواهد داد. سناتورهای دمکرات روز هشتم اردیبهشت نیز اقدام مشابه همتایان جمهوریخواه خود را ناکام گذاشتند. دمکرات ها متمم پیشنهادی از سوی تام کاتن را «مسموم کننده» دانسته اند. علی اکبر صالحی، رییس سازمان انرژی اتمی ایران، روز ۲۱ اردیبهشت اعلام کرد که پس از حکم دیوان عالی آمریکا برای توقیف دو میلیارد دلار از اموال ایران، جمهوری اسلامی در انتقال آب سنگین به این کشور با «احتیاط» عمل می کند. وی اظهار داشت: «تا زمانی که این قضیه حل نشود، در زمینه نحوه پرداخت و امور دیگر فعلا در حال مذاکره هستیم تا با اطمینان خاطر این کار را انجام دهیم». با این حال به گزارش خبرگزاری فارس، عباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه ایران، روز چهارشنبه در نمایشگاه کتاب تهران گفته که «احتیاط در خصوص فروش آب سنگین به آمریکا به معنای لغو قرارداد منعقده نیست» و افزود: «احتیاط بیشتر برای این است که مطمئن شویم در بحث پرداخت اشکالی پیش نیاید و گرفتار احکام دادگاه های آمریکایی نشود».


پنجشنبه ، ۲۳اردیبهشت۱۳۹۵


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرانتو]
[مشاهده در: www.iranto.ca]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن