تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بدانيد كه هر كس در راه حق از دنيا برود، به بهشت و هر كس در راه باطل از دنيا برود، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869365726




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تفاهم نامه ساخت آزادراه کرمان - بندرعباس امضا شد


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



تفاهم نامه ساخت آزادراه کرمان - بندرعباس امضا شد
روز نو : تفاهم نامه احداث آزادراه کرمان - بندرعباس همزمان با سفر رئیس‌ جمهوری به کرمان توسط معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور و مدیر بخش‌ خصوصی امضا شد.
معاون وزیر راه و شهرسازی در حاشیه امضای این تفاهم نامه گفت: با ساخت این آزادراه، مسیر کرمان - بندرعباس حدود 136 کیلومتر کوتاه می‌شود.
علی نورزاد افزود: قرارداد مشارکت آزادراه کرمان - بندرعباس به طول تقریبی 360 کیلومتر بین وزارت راه و شهرسازی و نمایندگی شرکت ساخت و توسعه‌ حمل و نقل زیربناهای کشور و با مشارکت یک شرکت خصوصی امضا و مقرر شد این آزادراه طی پنج سال ساخته شود و برای دوره‌ 30 ساله مورد بهره‌برداری قرار گیرد.
نورزاد اظهارداشت: ساخت این آزادراه علاوه بر تاثیر در مصرف بهینه‌ سوخت و کاهش مدت‌زمان سفر، در ایمنی نیز نقش بسیار اساسی دارد.
وی با بیان این ‌که این آزادراه حدود 33 تا 35 درصد از ترافیک محور کرمان - سیرجان - بندرعباس را جذب می‌کند گفت: از زمان شروع بهره‌برداری این آزادراه که امیدواریم سال 1399 باشد، حدود پنج هزار و 300 وسیله‌ نقلیه‌ سبک و سنگین عبور می‌کنند که معادل سواری آن، حدود 10 هزار و 700 خودرو است.
معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: شروع آزادراه از 16 کیلومتری بندرعباس - میناب است و تا دوراهی کارخانه‌ سیمان کرمان ادامه پیدا می‌کند.
وی گفت: برآورد اعتبار مورد نیاز این آزادراه حدود 2 هزار و 200 میلیارد تومان است و این آزادراه که از مسیرهای ترانزیتی اصلی کشور خواهد بود و در آینده می‌تواند با توجه به مسیرهایی که داریم جنوب را به شمال وصل و این کریدور را تکمیل کند.
نورزاد افزود: ساخت این آزادراه در عین حال پیچیدگی‌های خاصی دارد و از مناطق کوهستانی و صعب‌العبور می‌گذرد.
وی اظهار کرد: برای ساخت این آزادراه، 13 دستگاه تونلِ دوقلو به طول حدود 11 کیلومتر، 35 دستگاه پل به طول 4.5 کیلومتر و 18 تقاطع غیرهم‌سطح نیاز است.
معاون وزیر راه و شهرسازی انعقاد ساخت این آزادراه را هدیه‌ای به مناسبت میلاد امام حسین (ع) و اعیاد شعبانیه به مردم کرمان دانست و گفت: پیش‌بینی می‌شود طی یک‌سال مطالعات ساخت این آزادراه تکمیل شود.
بیش از 14 هزار میلیارد تومان پروژه در سفر استانی رئیس جمهوری به کرمان افتتاح، کلنگ زنی یا عقد قرارداد شد. 
بیش از سه هزار میلیارد تومان طرح و پروژه همزمان با حضور رئیس جمهوری در نشست توسعه و سرمایه گذاری از طریق ویدئو کنفرانس افتتاح و بیش از 11 هزار میلیارد تومان توافق نامه امضا و روند اجرایی برخی پروژه ها نیز آغاز شد. 




تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۱:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن