تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):خداوند اجابت دعاى مؤمن را به شوق (شنيدن) دعايش به تأخير مى اندازد و مى گويد: «صداي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868989651




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بازتاب بین‌المللی آزمایش موشکی جدید ایران


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



بازتاب بین‌المللی آزمایش موشکی جدید ایران
روز نو : پیش از ظهر امروز، خبری در رسانه‌های داخلی کشور منتشر شد، مبنی بر اینکه نیروهای مسلح کشورمان توانسته‌اند یک موشک میان برد جدید را با موفقیت آزمایش کنند. مطابق معمول و‌‌ همان گونه که انتظار می‌رفت، این موضوع بازتاب گسترده‌ای در عرصه بین المللی پیدا کرده و مطبوعات و رسانه‌های مختلفی از سراسر جهان به آن پرداخته‌اند.  
 
به گزارش روز نو ، خبرگزاری «رویترز» در گزارش خود درباره آزمایش موشکی ایران نوشت، ایران دو هفته پیش توانسته با موفقیت یک موشک میان برد هدایت شونده را آزمایش کند؛ اقدامی که نشان می دهد ایران بر ادامه آنچه توانایی صرفاً دفاعی خود می خواند، اصرار دارد. این خبرگزاری می افزاید، ایران در یک سال اخیر، در راستای بهبود برد و دقت موشک های خود تلاش کرده و تأکید دارد که این امر، سبب افزایش قدرت بازدارندگی کلاهک های موشکی متعارف این کشور در مقابل دشمن اصلی خود، یعنی رژیم اسرائیل می شود. این در حالی است که ایالات متحده و قدرت های اروپایی مدعی هستند، آزمایش های موشکی اخیر ایران، قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل را نقض کرده است.
 
«ای بی سی نیوز» می نویسد، ایران یک موشک بالیستیک دیگر را آزمایش کرده که جدیدترین نمونه از این دست در دوره پس از آغاز اجرای توافق هسته ای با قدرت های جهانی به شمار می رود. این سایت می افزاید ژنرال علی عبداللهی، معاون ستاد کل نیروهای مسلح ایران گفته موشک مذکور، دو هزار کیلومتر برد داشته و آزمایش آن دو هفته پیش انجام گرفته است. ای بی سی نیوز می افزاید ایران احتمالاً با انجام این گونه آزمایش ها قصد تأکید بر این موضوع را دارد که با وجود موافقت با محدود کردن برنامه هسته ای خود بر اساس برجام، در ادامه برنامه موشکی بالیستیک خود جدی است.
 
اما اعلام انجام این آزمایش موشکی، بیش از همه مورد توجه مطبوعات و رسانه های رژیم اسرائیل قرار گرفته است. روزنامه «یدیعوت آحارانوت»، ضمن پرداختن به این موضوع، اظهارات سردار علی عبداللهی را بازتاب داده که گفته: «ما موشکی با برد دو هزار کیلومتر و حاشیه خطای هشت متر را دو هفته پیش آزمایش کردیم. حاشیه خطای هست متر، یعنی دقت کامل». این روزنامه می افزاید که طی سال های اخیر، ایران آزمایش های موشکی متعددی انجام داده و هر چند وقت یک بار، دستاوردهای نظامی خود را برای نشان دادن توان مهار دشمنان، از جمله اسرائیل، آمریکا و کشورهای حاشیه خلیج فارس، اعلام می کند.
 
روزنامه «تایمز اسرائیل» نیز ضمن بیان مطالب فوق، به نقل از سردار عبداللهی می نویسد که 10 درصد از بودجه دفاعی ایران، به پروژه های تحقیقاتی با هدف تقویت قدرت دفاعی اختصاص یافته است. این روزنامه می افزاید که بر اساس توافق سال گذشته ایران وقدرت های جهانی، ایران از انجام آزمایش های موشکی منع نشده، اما مقامات آمریکایی می گویند که این آزمایش ها با روح قطعنامه تصویب شده درباره ایران در ژوئیه 2015، همخوانی ندارد. در ادامه این مطلب، به سابقه ای از آزمایش های موشکی اخیر ایران و واکنش ها به آن نیز اشاره شده است.  
 
روزنامه «جروزالم پست» نیز یکی از گزارش های پایگاه اینترنتی خود را به این موضوع اختصاص داده و می نویسد با وجود تهدید نمایندگان کنگره آمریکا مبنی بر وضع تحریم های یکجانبه بیشتر علیه ایران، این کشور همچنان به پیشبرد برنامه موشکی خود ادامه می دهد. این روزنامه همچنین اشاره می کند که در زمان انجام آزمایش موشکی قبلی ایران در ماه مارس، مقامات ایرانی اعلام کردند که این موشک، قابلیت هدف قرار دادن اسرائیل را دارد. نزدیک ترین نقطه ایران به تل آویو و بیت المقدس، 1000 کیلومتر از این دو شهر فاصله دارد. جروزالم پست می افزاید که آمریکا نگران است موشک های بالیستیک ایران، برای حمل کلاهک هسته ای مورد استفاده قرار گیرد.
 
در نهایت، از میان دیگر مطبوعات و رسانه هایی که به این موضوع پرداخته اند، می تواند به خبرگزاری «ترند» جمهوری آذربایجان اشاره کرد. این خبرگزاری ضمن انتشار خبر آزمایش موفقیت آمیز اخیر می افزاید، رسانه های ایرانی طی یک سال اخیر به طور گسترده ای به موضوعات مربوط به دستاوردهای موشکی بومی این کشور پرداخه اند. هرچند شماری از قدرت های غربی و کشورهای منطقه نسبت به برنامه موشکی ایران ابراز نگرانی کرده اند، جمهوری اسلامی ایران مکرراً اعلام کرده که این برنامه، تهدیدی را متوجه هیچ کشوری نمی کند و تنها هدفش، بازدارندگی و قابلیت های دفاعی است.  


منبع: تابناک


تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 137]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن