تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):آيا شما را به چيزى با فضيلت‏تر از نماز و روزه و صدقه (زكات) آگاه نكنم؟ آن چيز اصلا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815276665




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

120 هزار شغل در مناطق روستایی کشور ایجاد می شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: 120 هزار شغل در مناطق روستایی کشور ایجاد می شود استان‌ها > چهارمحال و بختیاری - ایرنا نوشت ، معاون توسعه روستایی و مناطق محروم معاونت اول ریاست جمهوری گفت: در سال جاری 120 هزار شغل در مناطق روستایی کشور ایجاد می شود.

سيدابوالفضل رضوي، در نشست مشاركت مردم در راه اندازي واحدهاي توليدي در روستاها و اقتصاد مقاومتي در شهركرد اظهار داشت: بر اساس برنامه ريزي هاي انجام شده امسال به طور ميانگين، حدود چهار هزار شغل در مناطق روستايي هر استان كشور ايجاد مي شود.
وي تأكيد كرد: براي تحقق اين ميزان اشتغال، تسهيلات و يارانه هاي لازم در زمينه مشاغل مرتبط با كشاورزي (به غير از تأسيس مرغداري)، صنعت و معدن، گردشگري و صنايع دستي ارائه مي شود.
رضوي افزود: به همين منظور موافقتنامه تأمين و تخصيص پنج هزار ميليارد ريال تسهيلات از سوي صندوق توسعه ملي براي 10 استان محروم كشور از جمله چهارمحال و بختياري امضاء شده است.
وي تصريح كرد: براساس همين توافقنامه مقرر شده تا سود تسهيلات بخش كشاورزي 10 درصد و براي بخش غيركشاورزي 12 تا 14 درصد بوده كه براي طرح هاي مشاركتي، پنج تا هفت درصد اين ميزان سود از سوي دولت پرداخت مي شود.
معاون توسعه روستايي و مناطق محروم معاونت اول رياست جمهوري بيان داشت: طبق توافق ديگري كه با بانك سينا انجام شده، براي اجراي طرح هاي اشتغالزا، پنج درصد سود تسهيلات بانكي را بنياد علوي، پنج درصد را استانداران، پنج درصد را دفتر توسعه روستايي و مناطق محروم معاونت اول رياست جمهوري و بقيه را متقاضيان استفاده از تسهيلات اشتغالزا پرداخت مي كنند.
وي اضافه كرد: در توافق با بانك كشاورزي نيز مقرر شد تا كارت هاي اعتباري خريد تجهيزات كشاورزي در اختيار كشاورزان كشور قرار گيرد.
رضوي فعاليت هايي مانند فراوري، بسته بندي و برندسازي در توليدات روستايي و كشاورزي به عنوان اولويت در اجراي طرح هاي اقتصادي روستايي عنوان كرد.
وي اظهار كرد: فعاليت مديران دستگاه هاي اجرايي در زمينه اجراي برنامه هاي اقتصاد مقاومتي، هر سه ماه يكبار از سوي ستاد فرماندهي اقتصادي مقاومتي به رياست معاون اول رئيس جمهوري ارزيابي مي شوند.
استاندار چهارمحال و بختياري نيز در اين نشست گفت: مديريت اين استان در سال گذشته نسبت به اجراي طرح هاي مشاركتي برنامه هاي مهمي را اجرا كرده است.
قاسم سليماني دشتكي بيان كرد: سال گذشته براي شتاب اجراي پروژه هاي مشاركتي استان، دولت از محل كمك هاي فني و اعتباري اعتباراتي را به طرح هاي استان اختصاص داد.
وي ادامه داد: ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي چهارمحال و بختياري تشكيل و فعاليت خود را آغاز كرده است.
سليماني دشتكي عنوان كرد: شنبه هر هفته، كارگروه اقتصادي و نشست ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي در استان برگزار مي شود.
وي يادآور شد: دولت يازدهم تلاش زيادي را براي خدمات رساني مطلوب و توسعه متوازن نقاط مختلف كشور، به ويژه مناطق كمتر توسعه يافته و غيربرخوردار مانند چهارمحال و بختياري انجام داده است.
"گفتنی است ، درنشست مشاركت مردم در راه اندازي واحدهاي توليدي در روستاها و اقتصاد مقاومتي چهارمحال و بختياري، فرمانداران، بخشداران و نمايندگان شوراهاي اسلامي شهرستان هاي 9 گانه استان ديدگاه ها و پيشنهادات خود را ارائه كردند.

کلید واژه ها: استان چهارمحال و بختیاری -




شنبه 18 اردیبهشت 1395 - 09:19:35





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 128]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن