تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 27 تیر 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):تلاوت کننده سوره حدید و واقعه و الرحمن در آسمانها و زمین اهل بهشت خوانده می شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

ایمپلنت دندان سعادت آباد

موسسه خیریه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1806770281




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اغاز تولید مدل جدید سی-130 در لاکهید مارتین/همه چیز درباره هرکول آسمانها


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


اغاز تولید مدل جدید سی-130 در لاکهید مارتین/همه چیز درباره هرکول آسمانها دانش > فناوری - شرکت لاکهید مارتین اعلام کرده که ساخت مدل جدید هواپیمای ترابری سی-130 را در کارخانه خود شروع کرده است. سی-130 اما چرا این قدر در دنیا مشهور است و حداقل 60 کشور جهان از آن استفاده می‌کنند؟

هواپيماي جديد   LM-100J كه توليد آن شروع شده قرار است خصوصيات فني پيشرفته  C-130J را براي مصارف غيرنظامي از جمله ارسال كمك‌هاي سازمان ملل فراهم مي‌كند. لاکهید سی-۱۳۰ هرکولس كه سالهاست از ساخت آن مي‌گذرد هم چنان يك هواپيماي ترابري نظامي و لجستيك مورد علاقه بسياري از نيروهاي نظامي جهان است.

اين هواپيما توسط شرکت لاکهید در سال ۱۹۵۴ ساخته شد. در حال حاضر در شرکت لاکهید مارتین ساخته می‌شود و قابلیت استفاده از انواع باندها برای پرواز و فرود را دارد. سی - ۱۳۰ هرکولس علاوه بر حمل و نقل نظامی، توانایی در انجام انواع ماموریت‌های مختلف، از جمله برای حمله هوابرد، جستجو و نجات، پشتیبانی تحقیقات علمی، شناسایی آب و هوا، سوخت گیری هوایی، گشت دریایی و آتش‌نشانی هوایی قابلیت دارد. سی -۱۳۰ مدتهاست که هواپیمای ترابری-تاکتیکی اصلی برای بسیاری از نیروهای نظامی در سراسر جهان است و بیش از ۴۰ مدل در انواع مختلف از سی- ۱۳۰ هرکولس در بیش از ۶۰ کشور جهان خدمت می‌کنند.

حتی مدل فوق‌العاده مسلحی از این هواپیما با نام لاکهید ای‌سی-۱۳۰ اسپکتر/اسپوکی با قدرت آتش سنگین برای ماموریت‌های تهاجمی ساخته شده است. این هواپیما در طول سال‌های خدمت خود در عملیات‌های کمک‌های نظامی، غیرنظامی و بشردوستانه متعدد در سراسر جهان شرکت کرده است. تا سال ۲۰۱۵ بیش از ۲۵۰۰ فروند از آن ساخته شده که طولانی‌ترین دوره تولید مستمر در بین تمامی هواپیماهای نظامی را به خود اختصاص داده‌است. در سال ۲۰۰۷ این هواپیما پنجمین هواپیمای نظامی پس از اینگلیش الکتریک کانبرا، بوئینگ بی-۵۲ استراتوفورترس، توپولف-۹۵ , بوئینگ کی‌سی-۱۳۵ استراتوتانکر شد که به پنجاهمین سال فعالیت مستمر نظامی خود در آمريكا رسيد.

در ۵ آوریل ۱۹۹۶ مدل جدید این هواپیما بنام لاکهید مارتین سی -۱۳۰ جی سوپرهرکولس (Lockheed Martin C-130J Super Hercules) اولین پرواز خود را انجام داد و در سال ۱۹۹۹ اين مدل جدید عملیاتی شد. ارتش امریکا طی جنگ کره از هواپیماهای ترابری پیستونی چون سی ۱۱۹ و سی ۴۷ بهره می برد که دارای برد کم توان حمل بار و نفرات کم بودند از این رو در سال ۱۹۵۱ تنها یک سال بعد از اغاز جنگ کره ارتش امریکا خواهان هواپیما ترابری جدید با توان حمل ۹۲ مسافر،۷۲ سرباز کاملا مسلح ویا ۶۴ چتر باز شد که دارای محفظه باری با ۱۲ متر طول ،۲٫۷ متر ارتفاع و ۳ متر پهنا بود. تیم طراحی لاکهید بر سر پروژه سی۱۳۰ توسط ویلز هاوکینز رهبری می شد که یک پیشنهاد ۱۳۰ صفحه ای برای نیروی هوایی از طرح جدید که لاکهید ال ۲۰۶ خوانده میشد آماده کرده بود.



طرح کمپانی لاکهید یک طرح چهار موتوره بود که از موتور توربوپراپ بهره می برد. موتور توربوپراپ در ان دوران به تازگی از موتور جت مشتق شده بود و یک پدیده نوظهور بود.موتور توربوپراپ دارای کارکردی مشابه موتور جت بود ولی به جای فن ملخ داشت. دور موتور همیشه ثابت بود و دسته گاز به جای افزایش قدرت موتور به تنظیم زاویه ملخ ها می پرداخت که باعث افزایش و یا کاهش پس زنی امواج هوا می شد. سوپر هرکولس طرحی جدید بر اساس سی ۱۳۰ اچ ولی با تغییرات بسیار برای ادامه خدمت و تولید هرکولس در قرن جدید بود. از جمله تغییراتی سی ۱۳۰ جی می توان به استفاده از موتور انگلیسی رولز ریس ای ایی ۲۱۰۰ با توان ۴۶۳۷ اسب بخار که دارای شش ملخ کامپوریت بود و از نظر تعمیر و نگهدازی ۴۰% هزینه کمتری نسبت به موتور الیسون داشت و نفر و زمان کمتری نیز نیاز داشت.همچنین کابین ارتقا یافته بود و مجهز به چهار نمایشگر چند کاره بزرگ رنگی شده است که تمامی نشانگرها انالوگ در خود جا داده است همچنین دو نمایشگر جهت برنامه ریزی پرواز در کنار خلبان در پنل وسط به این دو قرار دارد و هر دو از اچ یو دی در کابین بهره می برند. سامانه ارتباطی جدید مبنی بر جی پی اس از دیگر تغیرات سی ۱۳۰ جی است. دارای سامانه هشدار دهنده فروسرخ ای ای ار ۴۷ گیرنده اخطار رادار ای ال ار ۵۶٫ سی ۱۳۰ جی نسبت به دو مدل ایی و اچ دارای ۴۰% خدمه کمتر جهت تعمیراتی و یا بارگیری،۲۱% سرعت بیشتری،۴۱% زمان مسافت نشست و برخواست کمتر است. ناوبر و یا مهندسی پرواز در این نمونه حذف شده و همه کارها توسط خلبان و کمک خلبان و رایانه انجام می شود.اولین پرواز این نمونه در سال ۱۹۹۶ انجام شد و درسال ۱۹۹۹ تحویل اغاز شد.نسخه کشیده‌تر سی۱۳۰ جی با نام سی ۱۳۰ جی -۳۰ همکنون تنها نسخه های در تولید هرکولس است که البته مشتقات زیادی نیز دارند. 5454

کلید واژه ها: فناوری نظامی -




دوشنبه 13 اردیبهشت 1395 - 20:03:28





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن