تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خوشبخت كسى است كه سراى باقى را كه نعمتش پايدار است بر سراى فانى كه عذابش بى‏پاي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868048250




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چند درصد دختران ایرانی قلیان می کشند


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: چند درصد دختران ایرانی قلیان می کشند
دبیرکل جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران به مصرف قلیان در بین مردم به خصوص نسل جوان اشاره کرد و گفت: 18 درصد دختران ایرانی قلیان می کشند که رقم قابل تاملی است.
آفتاب : محمدرضا مسجدی امروز دوشنبه درهمایش روز جهانی آسم دربیمارستان امام خمینی (ره) تهران افزود: براساس مطالعه ای، 43 درصد دختران و 64 درصد پسران گفته اند كه گاه گاهی قلیان مصرف می كردند كه به احتمال زیاد برخی از آنها به دام اعتیاد می افتند.

وی بااشاره به اینكه توتون قلیان اصلا استاندارد ندارد،اظهاركرد: اغلب توتون قلیانی كه در ایران مصرف می شود از توتون های خراب سیگار تهیه می شود كه باید معدوم شود، اما آنها را پس از تركیب با مواد افزودنی مختلف در اختیار مردم قرار می دهند.

دبیركل جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران تاكید كرد كه موضوع قلیان و بیماریهای ناشی از آن در 10 تا 20 سال آینده در كشور به موضوع بسیار جدی تبدیل خواهد بود و مسئولان از همین حالا باید به فكر چاره باشند.

وی با شاره به اینكه در كشور ما تقریبا 12 تا 14 درصد افراد سیگار مصرف می كنند اظهار كرد: در ایران حدود 22 درصد مردان و 3 درصد خانم ها سیگار مصرف می كنند.

مسجدی با اشاره به اینكه 15 درصد پسران دبیرستانی گفته اند روزانه سیگار مصرف می كنند، افزود: 51 درصد دانش آموزان سابقه مصرف قلیان و 31 درصد سابقه مصرف سیگار را دارند.

وی ادامه داد: هر 6 ثانیه یك نفر در جهان به اثر استعمال دخانیات فوت می كند و سالانه نزدیك به شش میلیون نفر بر اثر ابتلا به بیماری ناشی از مصرف دخانیات فوت می كنند كه 70 درصد این رقم مربوط به كشورهای در حال توسعه است.

دبیر كل جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران با اشاره به اینكه این رقم تا 2030 به حدود 8 میلیون نفر خواهد رسید، گفت: 65 میلیارد نخ مصرف سیگار در كشور می باشد و 65 هزار مرگ ناشی از مصرف سیگار است.

مسجدی ادامه داد: روزانه 100 میلیارد ریال صرف مصرف سیگار در كشور می شود كه با اضافه شدن قلیان این رقم خیلی بیشتر می شود.

وی با اشاره به اینكه در آمریكا از سال 2013 تا 2015 میلادی 43 درصد استعمال دخانیات در دبیرستان ها كاهش یافته است، افزود: در این كشور از سال 1968 مبارزه با دخانیات را آغاز شده است.

دبیركل جمعیت مبارزه بااستعمال دخانیات ایران گفت: این اقدام سبب شده تااستعمال سیگار در مردان نصف و از 54 درصد به 26 درصد و در زنان از 22 درصد به 18 درصد برسد.

وی در بخش دیگری از سخنانش به قانون منع استفاده از دخانیات در فضای بسته اشاره كرد و گفت: این قانون در سال 1385 درمجلس تصویب شده است، ولی تاكنون به نحو صحیح اجرایی نشده است .

مسجدی به تدوین برنامه 10ساله پیشگیری از بیمارهای غیرواگیر در كشور اشاره كرد و گفت: این برنامه در خصوص پیشگیری و كنترل بیماری های قلب و عروق، مزمن تنفسی، سرطان و دیابت تهیه شده است.

به گزارش ایرنا ،دبیر كل جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران یكی از اقدامات مهم این برنامه را كاهش 30 درصد استعمال دخانیات در كشور اعلام كرد .




تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن