تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):برترین عبادت مداومت نمودن بر تفکر درباره خداوند و قدرت اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860596223




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زمان و جزییات دریافت کارت و برگزاری آزمون ارشد ۹۵


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: زمان و جزییات دریافت کارت و برگزاری آزمون ارشد ۹۵
مشاور عالی سازمان سنجش گفت: کارت شرکت در آزمون ارشد از تاریخ ۱۳ تا ۱۵ اردیبهشت ۹۵ قابل دریافت است و این آزمون در روزهای پنجشنبه و جمعه ۱۶ و ۱۷ اردیبهشت برگزار می‌شود.


به گزارش تسنیم، حسین توکلی اظهار داشت:‌ آزمون ورودی دوره‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 95 برای پذیرش دانشجو در 143 کدرشته امتحانی و 6 گروه آموزشی برگزار می‌شود، ثبت‌نام برای شرکت در 136 کدرشته امتحانی از 143 کدرشته امتحانی منحصرا از طریق شبکه اینترنتی سازمان سنجش صورت می‌گیرد و ثبت‌نام و برگزاری آزمون 7 کدرشته امتحانی دیگر از 143 کدرشته به صورت جداگانه و از سوی دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط و با هماهنگی سازمان سنجش انجام می‌شود.


وی افزود: برای شرکت در آزمون ورودی کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 95 و نخستین مرحله آزمون بیست و یکمین دوره المپیاد علمی دانشجویی کشور تعداد 761 هزار و 116 داوطلب برای ثبت‌نام اقدام کردند و از میان آنها تعداد 68 هزار و 503 داوطلب علاقمندی خود را به شرکت در کدرشته امتحانی دوم علاوه بر کدرشته امتحانی اول اعلام کردند.


مشاور عالی سازمان سنجش گفت:‌ با توجه به اینکه آزمون هر کدرشته امتحانی به طور جداگانه و در یک جلسه برگزار می‌شود و هر داوطلب برای حضور در هر کدرشته باید پرینت کارت همان آزمون را داشته باشد برای داوطلبانی که علاوه بر کدرشته اول، علاقمندی خود را به شرکت در کدرشته امتحانی دوم نیز اعلام کردند دو کارت ورود به آزمون صادر شده است. بنابراین با توجه به آمار داوطلبان ثبت‌نام‌کننده که 761 هزار و 116 نفر است و آمار علاقمندان به کدشته امتحانی دوم که 68 هزار و 503 نفر است، برای برگزاری آزمون، تعداد 829 هزار و 619 کارت صادر می‌شود.


توکلی افزود: اطلاعیه سازمان سنجش پیرامون نحوه دریافت کارت شرکت در‌ آزمون و برگ راهنمای مربوط و همچنین تاریخ، محل و نحوه برگزاری آزمون از روز دوشنبه (6 اردیبهشت) در سایت سازمان سنجش منتشر شده و در روز 13 اردیبهشت نیز در نشریه پیک سنجش منتشر خواهد شد.
 13 تا 15 اردیبهشت فرصت دریافت کارت شرکت در آزمون ارشد


وی گفت:‌کارت شرکت در آزمون و برگ راهنمای مربوط از روز دوشنبه 13 اردیبهشت ماه بر روی سایت سازمان سنجش قرار می‌گیرد و داوطلبان می‌توانند حداکثر تا روز چهارشنبه 15 اردیبهشت ماه با مراجعه به سایت سازمان سنجش برای دریافت پرینت کارت شرکت در‌ آزمون و برگ راهنمای مربوط اقدام کنند.


توکلی ادامه داد:  بر اساس برنامه زمانی پیش‌بینی شده،‌ آزمون دوره‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 95 و اولین مرحله آزمون بیست و یکمین دوره المپیاد علمی دانشجویی کشور در صبح و بعدازظهر روزهای پنج‌شنبه 16 و جمعه 17 اردیبهشت ماه در 66 شهرستان و 148 حوزه امتحانی برگزار می‌شود.


مشاور عالی رئیس سازمان سنجش عنوان کرد: آغاز فرایند برگزاری این آزمون صبح‌ها از ساعت 7 و 30 دقیقه و بعدازظهرها از ساعت 14 و 30 دقیقه انجام می‌شود و درب حوزه‌های امتحانی نیز رأس ساعت 7 صبح و 14 بسته می‌شود.  بدیهی است پس از بسته شدن درب سالن‌های امتحانی از ورود داوطلبان به حوزه‌های برگزاری آزمون ممانعت می‌شود.


وی با اشاره به اینکه داوطلبان برای پاسخگویی به سوالات تستی و درج آن در پاسخنامه منحصراً باید از مداد سیاه نرم پررنگ استفاده کنند، گفت: داوطلبان با توجه به رشته امتحانی خود لوازم مورد نیاز مانند سنجاق، مداد پاک‌کن، مداد تراش، مداد سیاه نرم به همراه داشته باشند و پرینت کارت شرکت در آزمون و اصل کارت ملی یا اصل شناسنامه عکسدار را نیز ارائه کنند.


توکلی ادامه داد: داوطلبان باید از آوردن وسایل اضافی مانند ساک دستی، کیف دستی، پیجیر، تلفن همراه یا هرگونه وسایل ارتباطی الکترونیکی، جزوه، کتاب، ماشین‌حساب و نظایر آن خودداری کنند. زیرا به همراه داشتن هر کدام از این وسایل به عنوان تقلب و تخلف تلقی شده و با داوطلب خاطی برابر آیین‌نامه تقلب و تخلف سنجش و آموزش کشور برخورد می‌شود.


 زمان اعلام نتایج


وی درخصوص اعلام نتایج آزمون کارشناسی ارشد گفت: نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد به صورت کارنامه تنظیم و کارنامه تمام داوطلبان نیمه خرداد سال 95 منتشر می‌شود. داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته می‌شوند باید بر اساس برنامه زمانی پیش‌بینی شده در نیمه خردادماه سال 95 برای انتخاب کدرشته محل‌های تحصیلی مورد علاقه خود از کدرشته امتحانی مجاز یا کدرشته‌های امتحانی مجاز اقدام و کدرشته‌محل‌های انتخابی را به ترتیب اولویت علاقه در فرم انتخاب رشته اینترنتی ثبت کنند.


مشاور عالی سازمان سنجش عنوان کرد: اطلاعیه مربوط به معرفی شدگان چند برابر ظرفیت کدرشته محل‌های بورسیه یا شرایط خاص، زمان انجام مصاحبه یا آزمون کدرشته‌های دارای آزمون تشریحی یا پروژه نیز در نیمه اول تیرماه اعلام می‌شود. پس از گزینش نهایی فهرست اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی در دهه دوم شهریورماه منتشر می‌شود.


تاریخ انتشار: ۱۶:۴۲ - ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - 30 April 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 114]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن