واضح آرشیو وب فارسی:مهر: تولیت آستان قدس رضوی در دیدار با مدیران رسانه ملی؛
آستان قدس توانایی تأمین محتواچند شبکه مستقل ملی و فراملی را دارد
شناسهٔ خبر: 3611656 - جمعه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۹
استانها > خراسان رضوی
مشهد- تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به برنامه ریزی سازمان صدا و سیما برای راه اندازی شبکه زیارت گفت: ظرفیت مجموعه آستان قدس به قدری است که چند شبکه مستقل ملی و ماهواره ای را تغذیه کند. به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از آستان قدس رضوی حجت الاسلام ابراهیم رئیسی طی سخنانی در دیدار با معاون سیما و جمعی از مدیران شبکه های رسانه ملی با تاکید بر اینکه ظرفیت های رسانه ای بسیاری در این مجموعه وجود دارد، تصریح کرد: باید با تعامل اثربخش صدا و سیمای جمهوری اسلامی و آستان قدس همه این ظرفیت ها و به ویژه معنوییت بارگاه منور حضرت رضا(ع) در رسانه ملی متجلی شود. وی با بیان اینکه آستان قدس رضوی دستگاه انسان سازی است که مصون سازی جامعه در برابر تهدیدات فرهنگی را دنبال می کند، افزود: از این رو باید تلاش کنیم معنویت و روحانیت این مجموعه تا حد ممکن جلوه های بیشتری داشته باشد. دلایل هجمه دشمنان به زیارت تولیت آستان قدس رضوی در ادامه با اشاره به هجوم شبکه های ماهواره ای و جریان های وهابی به اندیشه های اسلام ناب، تصریح کرد: در این هجمه شاهدیم که مسئله زیارت همواره به عنوان یکی از محورها مورد توجه قرار گرفته و نشان دهنده آن است که مقوله زیارت یکی از نقاط قوت ما و نقاط ضعف دشمنان ماست. حجت الاسلام رئیسی درباره علت این هجمه، عنوان کرد: ظرفیت بالای مقوله زیارت و اجتماع دشمن شکنی که حول محور این آئین ارزنده شکل می گیرد، مهم ترین علت هجمه های صورت گرفته است و ما در این شرایط موظفیم که از این ظرفیت عظیم محافظت کنیم.
تشکیل کارگروه برای رفع موانع و افزایش همکاریها تولیت آستان قدس رضوی در بخش دیگری از سخنان خود به برخی موانع و مشکلات موجود در مسیر توسعه همکاری های آستان قدس رضوی و صدا و سیما اشاره و عنوان کرد: امروز که اراده هر دو طرف بر افزایش بهره برداری از ظرفیت عظیم بارگاه منور رضوی در عرصه رسانه ملی قرار گرفته، باید کار گروهی متشکل از مدیران صدا و سیما و متولیان امر در آستان قدس رضوی تشکیل شود و حد اکثر طی یک ماه راهکارهای رفع این موانع را جمع بندی و ارائه کند.
نقش رسانه ها در اثر گذاری فرهنگی محمد امین توکلی زاده، مدیر کل روابط عمومی و امور رسانه ای آستان قدس رضوی نیز گفت: بدون تردید تحقق مقصود اثر گذاری فرهنگی در جهان اسلام بدون همکاری و همراهی اصحاب رسانه ممکن نیست. وی شرایط جدید آستان قدس رضوی را فرصتی مناسب برای نشر فرهنگ رضوی در بستر رسانه دانست و از همه فعالان رسانه دعوت کرد به عنوان خادمان رسانه ای امام رضا(ع) نسبت به این امر اهتمام بیش از پیش داشته باشند. مدیر کل روابط عمومی و امور رسانه ای آستان قدس رضوی هم چنین به عرصه های گوناگون فعالیت آستان قدس اشاره و تصریح کرد: ابعاد تخصصی این فعالیت ها سنخیت بسیار مناسبی با مخاطبان تخصصی شبکه های سیما دارد و می تواند زمینه ساز تولیدات برنامه های گوناگونی در قالب های مختلف باشد. نصر پور مدیر کل صدا و سیمای مرکز خراسان رضوی نیز به برخی مشکلات فنی موجود اشاره کرد و توسعه بستر فیبر نوری حرم مطهر، فراهم آوری امکان پخش تصاویر زنده از روضه منوره رضوی و تاسیس استودیو در بارگاه منور رضوی را خواستار شد. تاجیک، مدیر شبکه مستند سیما نیز ضمن یادآوری اثرگذاری ویژه آثار مستند، به مشکلات موجود در زمینه تولید این آثار در حرم مطهر اشاره و عنوان کرد: در صورتی که این موانع مرتفع شود، می توانیم برنامه های مشترکی تعریف و آثار ارزشمند و ماندگاری را تولید کنیم. رمضان نژاد، مدیر شبکه افق سیما نیز حضور جمعیت مذهبی و وفادار به انقلاب اسلامی را سرمایه ای اجتماعی خواند و گفت: اگر این حضور با رعایت ظرافت های رسانه ای و در قالب برنامه ای مستمر منعکس شود، نقش به سزایی در افزایش این سرمایه اجتماعی و نمایش کارآمدی نظام اسلامی ایفا می کند. بکائی دبیر شورای معارف سیما با بیان اینکه امروز وظیفه خطیر پاسخ به نیازهای فطری مردم جهان برعهده صدا و سیمای جمهوری اسلامی است، اظهار کرد: بارگاه منور حضرت رضا(ع) درشرایط کنونی مرکز توجه بسیاری از انسان های آزادی خواه جهان است و در صورت مدیریت کانال ارتباطی و بهره برداری بهینه از ظرفیت ها، می تواند اثر گذاری بسیاری بر این جامعه مخاطبین داشته باشد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]