تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):راستى عزّت است و نادانى ذلّت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870603248




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پروژه ای نیمه تمام کروش که نگذاشت بازیکنان تیم ملی فراری شوند!


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


پروژه ای نیمه تمام کروش که نگذاشت بازیکنان تیم ملی فراری شوند! ورزش > فوتبال ملی - سرمربی ایران گفت باریکنان ایران نیاز به مرکز پزشکی ندارند، آنها نیاز به مرکز تخصصی تمرینی داشتند.


داریوش سعیدی-خبرگزاری خبرآنلاین؛ افتتاح ایفمارک برگزار شد. ساختمانی که کروش به مسئولان فدراسیون گفته بود آن را به او برگردانند، سرانجام تبدیل به یک مرکز پزشکی شد تا کارلوس کروش این روزها شدیدا ناراحت باشد. او می گوید میراثی را که قرار بود برای فوتبال ایران بگذارند، گرفتند.
کروش برای آفریقای جنوبی، باشگاه منچستر یونایتد و تیم ملی پرتغال مرکز تخصصی تمرینی به راه انداخت تا بتواند باعث پیشرفت بازیکنان شود. او در رئال مادرید هم مرکز تمرینی این باشگاه را آپدیت کرد. ایده اجرای این پروژه در ایران هم نزدیک به سه سال و اندی قبل به ذهن کروش خطور کرد، وقتی زمین خاکی کنار آکادمی تیم ملی را در کمپ دید. او این موضوع را با کفاشیان در میان گذاشت و سپس نقشه های آن را دستی کشید. او این نقشه ها را برای رئیس مرکز اسپایر، بهترین آکادمی تخصصی تمرینی فوتبال آسیا در قطر ارسال کرد. او همان کسی است که در راه اندازی مرکز تخصصی تمرینی منچستر معاون کروش بود و همین پروژه را برای قطری ها اجرا کرد. نقشه های مهندس شده بعد از مدتی به دست کروش رسید و او استارت ساخت این پروژه را در کمپ تیم ملی ایران زد. کروش درباره اجرای این پروژه به خبرآنلاین گفت: «این مرکز برای من هیچ منفعت مالی نداشت. این ساحتمان فقط قرار بود باعث رشد فوتبال ایران شود. ما بتوانیم میزبان استقامت و دوندگی بازیکنان را بالاتر ببریم. ما نیازی به یک مرکز پزشکی نداشتیم چون بازیکنان من همه در سلامت هستند. ما فقط باید از نظر فیزیولوژی روی آنها کار کنیم. باید سطح دوندگی شان را بالا ببریم. می خواستیم با دستگاههای خاص تمرینی و البته تمرینات انفجاری نه تنها به تیم ملی که حتی اگر نیاز شد به باشگاهها کمک کنیم. ولی حالا چه شده؟ وسط راه جلوی چنین پروژه ای را گرفتند.»
کروش برای آنکه توضیح دهد این مرکز تمرینی چه اهمیتی برای تیم های ملی و بازیکنان دارد، مثال جالبی زد: «اگر ما پژو 206 و یک فراری را در نظر بگیریم، فراری نیاز به نگهداری بیشتری دارد. این خودروی پرقدرت، باید خیلی زودتر تحت معاینه و بازبینی قرار بگیرد چون تا سرعت 330 کیلومتر در ساعت هم می روند ولی هجم موتور پیکان یا پژو 1400 سی سی و شاید کمتر است. این تفاوت بازیکنان ملی و معمولی ماست. بازیکنان ملی یک گام بالاتر هستند. آنها نیاز به محل تمرین مناسب و نیاز به نگهداری بیشتر دارند. ما این مرکز را می خواستیم بسازیم که محلی باشد برای محل نگهداری این بازیکنان بازیکنان وگرنه پورعلی گنجی، ترابی، کنعانی زادگان و... همه سالم هستند و نیازی به نگهداری شان نیست.»
این پروژه کروش اما شکست خورد و در نهایت با امضای علی کفاشیان، این مرکز به جای تبدیل شدن به مرکز تخصصی تمرینی، تبدیل به یک مرکز پزشکی شد. حالا عموم هم می توانند از این مرکز استفاده کنند و کمپ تیم ملی تبدیل به محلی برای رفت و آمدها خواهد شد. 252 43    

کلید واژه ها: کارلوس کروش - تیم ملی فوتبال ایران -




جمعه 10 اردیبهشت 1395 - 08:30:00





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن