واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: رسانه هاي صهيونيستي : حمله به غزه ؛ فراري رو به جلو
داني ياتوم ـ رئيس سابق موساد ـ با ابراز نگراني از عدم توانايي اسرائيل در جلوگيري از شليك موشك هاي مقاومت اذعان كرد : حمله به غزه نمي تواند مانع از شليك موشك هاي قسام فلسطيني شود.
به گزارش شبكه خبر به نقل از چندين منبع خبري رژيم صهيونيستي ، مقام هاي وزارت جنگ اين رژيم اعتراف كردند كه از آغاز سال 2008 ، بيش از 5 هزار موشك و خمپاره از نوار غزه به سرزمين هاي اشغالي فلسطين و مواضع اسرائيلي ها شليك شده است كه براساس اين داده ها بيشتر اين موشك ها ، مستعمره سديروت و شهر ساحلي عسقلان ـ 50 كيلومتري جنوب تل آويو ـ را هدف قرار داده اند و تاكنون هزاران اسرائيلي ساكن اين مستعمره ها به دليل ترس از شليك موشك هاي فلسطيني ، اين منطقه را ترك كرده اند.
اوتنيل شنيلر ـ عضو كنيست و از اعضاي حزب كاديما ـ نيز در اين باره گفت : محاصره اقتصادي عليه فلسطيني هاي ساكن نوار غزه ثابت كرد كه اينگونه اقدامات بي اثر بوده است و ما سال گذشته زماني كه متوجه شديم حماس سياست خود را تغيير خواهد داد دچار اشتباه شديم.
همچنين پايگاه خبري فيلكا به نقل از مقام هاي بلندپايه اين رژيم فاش كرد : زمين لرزه هايي كه به تازگي در شمال مناطق اسرائيلي نشين و مركز تل آويو روي داده است ناشي از آزمايش هاي اتمي است و به زمين لرزه هاي طبيعي ارتباطي ندارد و هدف از اين آزمايش ها اتمي را تهديد عليه تهران و نيز اعلام آمادگي تل آويو براي مقابله با گروه هاي مقاومت فلسطيني دانست.
فيلكا افزود : ماهواره هاي چيني و روسي كه از توانايي رصد اين انفجارها در عمق هزاران متري برخوردار هستند ، اين آزمايش هاي اتمي را بيشتر جنبه تاكتيكي و به منظور بازگرداندن اعتماد نفس به ارتش اسرائيل تلقي مي كنند.
طاهر نونو ـ سخنگوي دولت فلسطين در غزه ـ با اشاره به تصميم كميته برنامه ريزي شهرهاي اسرائيل براي ساخت 1300 واحد مسكوني در قدس اشغالي گفت : توسعه مستعمره سازي در شهر قدس و ادامه روند يهودي كردن اين شهر به معناي اعلان جنگ با تمام مسلمانان جهان است ، كه بزودي شاهد پاسخ محكم مقاومت خواهند بود.
روزنامه هاآرتض به موضوع پايان نامه يك دانشجوي آلماني كه ايده تشكيل دولت يهودي را در يكي از ايالت هاي اين كشور را موضوع پايان نامه دانشجويي خود قرار داده است مي پردازد و مي نويسد : به اعتقاد اين دانشجو ، ايالت تورينگن آلمان خالي از سكنه شده و شرايط اقتصادي آن مساعد نيست ، بنابراين تشكيل دولت يهودي در اين منطقه به نفع آلماني هاست.
هاآرتض افزود : در سال هاي اخير ايده تشكيل دولت يهودي در خارج از اسرائيل دوباره مطرح شده است و يكي از دلايل اين امر شدت گرفتن مقاومت و ناكارآئي اسرائيل در تامين منافع و امنيت براي شهرك نشينان و همچنين سخنان بزرگاني مانند رئيس جمهور ايران در خصوص نابودي اسرائيل و تاسيس كشوري يهودي در اروپا بوده است.
شنبه 25 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 167]