تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سوگند به خدا ، هر كس كه حقيقت سجده را به جاى آورد ، زيان نكرد و كسى كه در سجده، ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868965757




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برجام موانع فراروی تعامل با ایران را برداشت


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون وزیر تغذیه و كشاورزی آلمان: برجام موانع فراروی تعامل با ایران را برداشت معاون وزیر تغذیه و كشاورزی جمهوری فدرال آلمان گفت: دستیابی به توافق در مذاكرات هسته ای و برجام موانع فراروی تعامل با ایران را از میان برداشته است و از این بابت باید به دیپلمات های ایرانی به خاطر این موفقیت تبریك گفت.
۱۳۹۵ پنج شنبه ۹ ارديبهشت ساعت 16:44

خبرگزاری پانا+

به گزارش خبرنگار پانا فارس، "بلیزر" در كارگاه جنبی دوازدهمین نمایشگاه دوازدهمین نمایشگاه بین المللی كشاورزی،‌ماشین آلات، نهاده ها و آبیاری شیراز افزود: دولت آلمان علاقه مند به توسعه همكاری ها با ایران در زمینه های مختلف از جمله بخش كشاورزی است.
معاون وزیر تغذیه و كشاورزی جمهوری فدرال آلمان اظهار كرد: این كشور آمادگی دارد با طرح ریزی همكاری ها در حوزه كشاورزی با ایران، زمینه انتقال فناوری مورد نیاز در صنعت كشاورزی را نیز فراهم كند.
وی با اشاره به سفرهای متقابل وزیران جهادكشاورزی ایران و تغذیه و كشاورزی آلمان به برلین و تهران در ماه های گذشته گفت: وزیر اقتصاد آلمان نیز هفته آینده به ایران سفر خواهد كرد.
بلیزر گفت: روز هشتم اردیبهشت ماه جاری در تهران مذاكراتی چهار ساعته برای تعمیق همكاری های دوجانبه در بخش كشاورزی داشتیم و به نظر می رسد كه در ماه های آینده، شاهد عملیاتی شدن توافق های دو كشور خواهیم بود.
معاون وزیر تغذیه و كشاورزی جمهوری فدرال آلمان با اشاره به مشاركت انجمن كشاورزان كشور آلمان موسوم به DLG در برگزاری دوازدهمین نمایشگاه دوازدهمین نمایشگاه بین المللی كشاورزی،‌ماشین آلات، نهاده ها و آبیاری شیراز گفت: این نمایشگاه، نخستین نمایشگاهی در خارج از مرزهای آلمان است كه افزون بر 30 شركت آلمانی در آن حاضر هستند.
وی گفت: علاوه بر این نمایشگاه، شركت های آلمانی در ماه های آینده در نمایشگاه های ایران فیس و ایران فود نیز شركت خواهند كرد.
در این جلسه كه با حضور مشاور عالی وزیر جهاد كشاورزی ایران برگزار شد، معاون امور زراعت این وزارتخانه بر تقویت و توسعه همكاری های دوجانبه با آلمان در بخش كشاورزی تاكید كرد.
عباس كشاورز گفت: كشاورزان، كارشناسان و صاحب نظران بخش كشاورزی ایران در بسیاری از اقدامات موفقیت آمیز كشاورزی مانند فناوری صنایع لبنی، ماشین های كشاورزی، سموم و آفت كش ها و ... همكاری موثر آلمان را انكارناپذیر می دانند.
معاون وزیر جهاد كشاورزی با بیان این كه انتظار ما برای دوره جدید، گسترش همكاری ها و هم افزایی بیشتر بین دو كشور از طریق تقویت بخش خصوصی است، اظهار امیدواری كرد: مذاكرات و توافق های صورت گرفته، فضا را برای گسترش این همكاری ها بین دو طرف هر چه زودتر فراهم كند.
رئیس سازمان جهاد كشاورزی استان فارس نیز در این كارگروه بیان داشت: این استان با تولید حدود 10 درصد از محصولات زراعی و 17درصد تولیدات باغی، در این دو بخش مقام نخست را دارد.
محمد مهدی قاسمی افزود: استان فارس با 364 هزار هكتار سطح زیركشت دائمی محصولات كشاورزی حائز رتبه اول كشور است.
فریدون فرقانی رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و كشاورزی استان فارس نیز آمادگی این اتاق و فعالان بخش كشاورزی استان را برای تشكیل نخستین موسسه تحقیقاتی نوآوری در بخش كشاورزی در فارس با مشاركت كشور آلمان اعلام كرد.
دوازدهمین نمایشگاه بین المللی كشاورزی،‌ماشین آلات، نهاده ها و آبیاری شامگاه سه شنبه هفتم اردیبهشت در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی فارس در شیراز گشایش یافت.
نمایندگان 82 شركت خارجی و 152 شركت داخلی در این نمایشگاه بین المللی كه تا پایان روز نهم اردیبهشت ماه جاری ادامه خواهد داشت، توانمندی ها و دستاوردهای خود در عرصه كشاورزی را ارائه داده اند.
بنا بر اعلام رئیس سازمان جهاد كشاورزی فارس، كشور آلمان با مشاركت 35 شركت بیشترین شركت كننده را در این نمایشگاه به خود اختصاص داده است.
بر این اساس، از هر یك از كشورهای فرانسه و تركیه 16 شركت، دو شركت از كشور چین و 13 شركت از كشورهای اسپانیا و هلند در این نمایشگاه شركت كرده اند.
این نمایشگاه با مشاركت انجمن كشاورزان كشور آلمان موسوم به DLG برپا شده و این انجمن بین المللی دو نشست تخصصی جانبی این نمایشگاه را با حضور استادان دانشگاه و متخصصان آلمانی روزهای هشتم و نهم اردیبهشت در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و كشاورزی استان فارس برپا كرد.
این نشست های تخصصی با موضوع مكانیزاسیون بخش كشاورزی، كاهش مصرف آب در تولید محصولات كشاورزی، مسائل آب و آبیاری، كشت گلخانه ای و ... برگزار شد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن