تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):روزه سپر آتش (جهنم) است. «يعنى بواسطه روزه گرفتن انسان از آتش جهنم در امان خواهد بود...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835043254




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جلوگیری از انفجار تروریستی در مترو تهران


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



جلوگیری از انفجار تروریستی در مترو تهران
روز نو : معاون عربی و آفریقای وزیر امور خارجه با اشاره به تلاش برخی کشورها برای سرنگونی نظام سوریه گفت که اگر کمک‌های جدی مستشاری ایران در سوریه نبود، دمشق از دست رفته بود.

به گزارش ایسنا، حسین امیرعبداللهیان در نشست تحولات سوریه و سناریوهای پیش رو که در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد، با اشاره به اهمیت بحران سوریه برای نظام جمهوری اسلامی اظهار کرد: تحولات عراق و سوریه به هم پیوسته است چرا که یکی از بازیگران فعال در سوریه وعراق، داعش است. هر زمان که عملیات در سوریه گسترش می یابد نیروهای داعش به دنبال مامنی وارد عراق می شوند.

وی افزود: در مقطعی در دو سه سال گذشته این گروههای تروریستی در کمتر از ٥٠ کیلومتری مرزهای ما بودند و اگر اقدام به موقع جمهوری اسلامی نبود حتما ما در نقطه آسیب پذیری قرار می گرفتیم.

معاون وزیر خارجه ادامه داد: در همین سال‌ها بخش‌های نظامی و امنیتی ما به این نتیجه رسیدند که در طی تحولات در داخل سوریه و تحرکات داعش و حمایت بازیکنان و بازیگران منطقه‌ای و فرامنطقه ای برخی ناامنی‌ها از سوی سوریه وارد عراق می‌شود. این ظرفیت فزاینده‌ای که در عراق با وجود داعش از سوریه ایجاد شد امنیت ملی ما را هم با تهدید مواجه کرد و اگر هوشیاری دستگاه‌های امنیتی نظامی و انتظامی ما نبود شاید امروز باید از انفجار گروه‌های تروریستی در ایستگاه های متروی‌مان در تهران صحبت می کردیم اما همه این‌ها پنجاه کیلومتر دور از مرزهای ما متوقف شد و اجازه ورود این‌ها به کشور داده نشد.

امیرعبداللهیان خاطرنشان کرد: همه این پیام را دریافت کردند که جمهوری اسلامی ایران برخلاف دیگر بازیگران منطقه‌ای متحدین خود را رها نمی‌کند و در حمایت از آن‌ها جدی است . ما هم‌چنین از مردم سوریه برای اصلاحات سیاسی حمایت کردیم و واقعیات سوریه را نادیده نگرفتیم در حالیکه بازیگرانی که به دنبال سرنگونی نظام سوریه بودند اجازه ندادند مردم سوریه مطالباتشان را دنبال کنند.

معاون عربی و آفریقای وزیر امور خارجه با تاکید بر اینکه اگر کمک های جدی مستشاری ایران در سوریه نبود دمشق از دست رفته بود، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران اجازه نداد تروریست ها نظام سیاسی و قانونی سوریه را سرنگون کنند و همواره تاکید داشت که راهکار بحران سوریه صرفا سیاسی است و راهبرد جمهوری اسلامی ایران هم گفت‌وگو و مذاکره سیاسی است.

وی در بخش دیگری از اظهارات خود درباره آینده سوریه نیز تصریح کرد: بخش عمده ای از کشورهایی که می خواهند راجع به سوریه تصمیم بگیرند هیچ اطلاعاتی از تحولات در این کشور ندارند. در مقابل ایران ، روسیه ، چین و لبنان و حتی کشورهایی مثل مصر و الجزایر معتقدند که نباید در نیویورک،‌ مونیخ و وین راجع به سوریه تصمیم گرفته شود بلکه مردم سوریه باید این کار را انجام دهند.

وی با تاکید بر اهمیت حفظ وحدت ملی در سوریه اظهار کرد: ما نباید سرگرم این شویم که آینده سوریه با بشاراسد یا بدون بشار اسد خواهد بود و بعد ببینیم که سوریه تجزیه شد. نکته مهم دیگر تعیین وضعیت بازیگران غیر دولتی است که امروز در مقابل داعش‌ و جبهه النصره سوریه را به مسیری می برند که برای ما تهدید است و ما زمانی می‌توانیم از آینده سوریه صحبت کنیم که در جهت جلوگیری از تجزیه سوریه و مبارزه با تروریسم به نتیجه ای رسیده باشیم.

معاون وزیر امور خارجه درباره علت اعزام نیروهای ارتش به سوریه نیز خاطر نشان کرد: ما از ابتدای تحولات در سوریه به درخواست رسمی دولت این کشور نیروهای مستشاری مان را صرفا برای مبارزه با تروریسم به سوریه فرستادیم تا از سرنگونی بشاراسد توسط تروریست ها جلوگیری کنند و منطقه و امنیت ملی ما را بیش از این به مخاطره نیاندازند هرچه تحولات و نیازها بیشتر شد تعداد نیروهای مستشاری ما افزایش یافت.

امیرعبداللهیان ادامه داد: در مقطع کنونی هیچ نیروی رزمنده و جنگجویی وارد سوریه نشده‌اند بلکه همان مستشارانی که از سپاه به سوریه می رفتند حالا از بخشی از نیروهای مستشاری زبده ارتش وارد سوریه شده‌اند و در مقاطعی به دلیل نزدیکی آن‌ها به صحنه عملیات گاهی با شهادتشان مواجه می شویم. بخشی از این نیروها هم نیروهای مدافع حرم هستند که اگر کمک آن‌ها نبود شاید امروز اثری از اماکن دینی و مذهبی در سوریه باقی نمی ماند.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران از اعزام نیروهای نظامی ، جنگجو و رزمنده به سوریه اجتناب کرده تصریح کرد: حتما اگر نیاز باشد نیروی مستشاری بیشتری بر ای مباززه با تروریسم به سوریه اعزام خواهیم کرد و البته خوش بین هستیم چنانکه دیگر بازیگران صادقانه به حل بحران سیاسی سوریه کمک کنند در دو مسیر آتش بس و گفت‌وگوی سیاسی به موازات مبارزه با تروریست روند سیاسی در سوریه هم پیش برود و مردم سوریه برای آینده سیاسی خودشان تصمیم می گیرند.

معاون عربی و آفریقای وزیرامور خارجه درباره آغاز بحران در سوریه نیز گفت: زمانی که تحولاتی تحت عناوین بهار عربی و بیداری اسلامی در منطقه در جریان بود در یک مهندسی معکوس طراحی هایی به عمل آمد تا به جای اینکه موقعیت رژیم صهیونیستی تنزل یابد ، موقعیت این رژیم تثبیت شود و تهدیدات علیه آن کاهش یابد لذا روی موضوع سوریه دست گذاشته شد.

وی با بیان اینکه بحران سوریه از حمله مسلحانه به نماز جمعه در شهر مرزی درعا آغاز شد تصریح کرد: طبیعتا نظام سیاسی حاکم در سوریه خود را برای ورود به این مرحله آماده نکرده بود. ضمن اینکه مهندسی و طراحی بحران در سوریه از یک شهر مرزی آغاز شد در حالیکه انقلاب ها در تونس ، یمن و بحرین همه از میدانی بزرگ در پایتخت و با اطلاع رسانی در محیط های سایبری صورت گرفته بود جوانان،‌ دانشجویان وزنان نقش مهمی ایفا می‌کردند اما در سوریه خبری از این الگوهای مشترک در منطقه که تحت عنوان بیداری اسلامی و بهار عربی انجام می‌شد نبود و حکومت سوریه هم ناچار شد با سلاح وارد عمل شود که طبیعتا این امرباعث تشدید حملات نامناسبی شد که از بیرون به این کشور تحمیل شده بود.

معاون وزیر امور خارجه هم‌چنین در پاسخ به سوال دانشجویی در مورد رابطه ایران و عربستان، خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد عربستان با قطع رابطه با ایران و تشویق برخی کشورها به این کار سیاست تنش‌آفرینی را دنبال می‌کند تا بگوید روش منزوی کردن ایران روش درستی بوده و اگر غربی‌های به دنبال منزوی کردن ایران نیستند کشورهای منطقه باید این کار را انجام دهند. آن‌ها در واقع در آستانه برجام به ایران هجمه آوردند تا کشور ما را دچار تنش کنند و با چمدان دلار سراغ برخی کشورها رفتند.

او ادامه داد: ما تلاش کردیم این پیام را منتقل کنیم که شرایط عربستان را درک می‌کنیم. ما معتقدیم همکای تهران و ریاض می‌تواند به خروج منطقه از بحران و رسیدن به ثبات کمک کند اما آن‌ها گوش شنوایی در این رابطه ندارند. اگرچه ما امیدواریم عربستان نقش سازنده و منطبق با واقعیات خود را در این زمینه ایفا کند.

امیرعبداللهیان در پاسخ به سوال دیگری درباره اجلاس اخیر سازمان همکاری‌های اسلامی نیز گفت: برخی سازمان‌ها کارکردهای خاص خود را دارند. منطقه ما نیز شاهد تحولات سریع و پیچیده‌ای است که نیازمند طراحی‌های سریع و سنجیده است. اما بازیگران منطقه باید ابتدا به فهم مشترکی در این زمینه دست یابند. به هر حال سیاست ایجاد شکاف و تجزیه کشورها از دیرباز در منطقه وجود داشته و هرچه تحولات پیچیده‌تر می‌شود بازیگران فرامنطقه‌یی هم سرمایه‌گذاری بیش‌تری در این زمینه می‌کنند.

وی درباره حمایت ایران از بشار اسد نیز گفت: شاید خیلی عقلانی نباشد که ما روی بشار اسد معامله کنیم، در حالی که جایگزین مناسبی برای او دیده نشده است. طبیعتاً ما از این ایده که بشار اسد به رییس‌جمهور مادام‌العمر در سوریه تبدیل شود حمایت نمی‌کنیم. ما معتقدیم سوریه معضلات دیگری هم دارد از جمله این که تکلیف تروریست‌ها معلوم نشده است.

این دیپلمات ارشد ایرانی افزود: پروسه سیاسی در سوریه باید نقش قوام‌بخشی در ایجاد ساختارهای جدید سیاسی در سوریه داشته باشد. طبعاً سوریه در قانون اساسی جدید به دنبال نظام تک حزبی نیست و این قانون حتماً‌ با رأی مردم تصویب خواهد شد و آینده سوریه بر این مبنا رقم می‌خورد. با این همه معضل نمی‌توان گفت که تنها با کنار رفتن بشار اسد همه مشکلات حل می‌شود.

معاون وزیر امور خارجه در پایان با بیان این که ممکن است حکومت سوریه در طول مدت بحران دچار خطاها و اشتباهاتی شده بود، در عین حال گفت: این بدان معنا نیست که سیاستی که در سوریه دنبال شده سیاست غلطی است. بلکه ما معتقدیم راهکار سیاسی و روش دموکراتیک تنها راه برون‌رفت سوریه از این معضل است.





تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۰:۱۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن