واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: تجلیل از 12 هزار معلم در سطح مدارس خراسان رضوی مدیر کل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در نشست خبری گفت: از 12 هزار معلم در سطح مدارس خراسان رضوی در هفته معلم تجلیل می شود.
۱۳۹۵ چهارشنبه ۸ ارديبهشت ساعت 13:59
به گزارش خبرنگار پانا از خراسان رضوی، سید جواد حسینی در اولین نشست خبری سال 95 در بین اصحاب رسانه با اشاره به این که مطالبات همیشگی در اسناد فرادستی، دولت و وزارت آموزش و پرورش تلاش مستمر برای ارتقاء منزلت، رفاه، معیشت و ایجاد انگیزه فرهنگیان بوده است گفت: رفاه و معیشت معلمان به عوامل زیادی بستگی دارد و در آموزش و پرورش یکی از ارکانی که می تواند نظام تعلیم و تربیت را رشد دهد بودجه و اعتبارات است که خوشبختانه در سال 94 شاهد رشد 65 درصدی بودجه و در سال 95 نیز شاهد رشد 20 درصدی اعتبارات خواهیم بود.
حسینی در ادامه با بیان این که در مهر ماه سال 94 احکام رتبه بندی معلمان اجرا شد و 830 هزار معلم به صورت میانگین 320 هزار تومان اضافه حقوق دریافت کردند اظهار کرد: این رقم در سطح استان 87 هزار معلم بود و بر اساس قانون احکام کارکنان اداری صادر شده در استان میانگین 500 هزار تومان به حقوق کارکنان اضافه شد.
وی اضافه کرد: میانگین حقوق معلمان در سال 92 معادل یک میلیون و 150 هزار تومان بود که با تدابیر اندیشیده شده توسط وزارت آموزش و پرورش و در راستای ارتقاء معیشت معلمان میانگین حقوق این قشر به دو میلیون و 800 هزار تومان افزایش یافت.
وی تصریح کرد: آموزش و پرورش به این مهم واقف است که تنها افزایش حقوق، سطح معیشت فرهنگیان را اتقاء نمی دهد بلکه قدرت خرید آنها شرط کافی است؛ که با بررسی های صورت گرفته قدرت خرید معلمان در سال 92 معادل 19- درصد و در سال 95 معادل با 20+ درصد افزایش اعلام شد.
وی ضمن اشاره به این که ما بر این باوریم باز هم در حوزه ارتقاء سطح معیشت عملکرد مطلوبی نداشته ایم عنوان کرد: در طی دو سال گذشته به ترتیب 66 و 11 مرکز رفاهی و درمانی ساخته شد که مجموعا از سال 92 تا کنون تعداد مراکز رفاهی و درمانی فرهنگیان در کشور از 326 مرکز به 409 مرکز رسید.
حسینی خاطر نشان کرد: در استان خراسان رضوی سه مرکز درمانی افتتاح شد تا مراکز درمانی استان به عدد 10 برسد و علاوه بر تاسیس 13 مرکز رفاهی در استان مرکز اسکان رایگان بیماران صعب الاج را دایر کردیم و 700 متر مربع مراکز درمانی را توسعه دادیم.
وی در خصوص پروژه هتل فرهنگیان که بزرگترین مرکز رفاهی از این نوع در کشور است اظهار داشت: 19 میلیارد تومان اعتبار از صندوق ذخیره فرهنگیان برای اجرایی کردن این پروژه اخذ و برنامه ریزی شده است تا یک سال و نیم دیگر افتتاح شود.
وی با اعلام اینکه اولین مرکز رفاهی خیرساز در کشور با نام جوادالائمه در مکانی نزدیک به حرم مطهر در دست احداث است افزود: همچنین هتل گردشگری با ظرفیت 820 هزار نفر شب خواب که با اعتبارات شهرداری تامین شده برای خدمات رسانی به فرهنگیان در حال آماده سازی است.
جذب 10 میلیارد تومان اعتبار دولتی برای ساخت بزرگترین دهکده ورزشی آسیا
مدیر کل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی با اعلام اینکه ساخت بزرگترین دهکده ورزشی دانش آموزی کشور و آسیا در دست برنامه ریزی است تاکید کرد: 25 هکتار از مساحت این زمین از مسیر دولتی و 50 هکتار از مسیر بخش خصوصی تامین شده است و خوشبختانه دو روز پیش 10 میلیارد تومان اعتبار برای اجرایی شدن طرح جذب شد و تاسیس این دهکده ورزشی در دست اقدام است.
حسینی در بخش بعدی سخنان خود به اهمیت بالای مشارکت گرفتن از معلمان با هدف ارتقاء منزلت آنان در جامعه اشاره داشت و در این خصوص بیان کرد: برای تحقق مشارکت بیشتر معلمان 42 راهکار مشارکتی طراحی شد که مهم ترین آنها طرح مدام، گنجینه مدیریتی استان، طرح قشربندی حرفه ای معلمان، تعیین مدیران آموزشگاهی توسط معلمان، شرکت معلمان در کارگروه ها، خانه دار شدن تشکل ها و طراحی نظام پیشنهادات است.
این مقام مسئول در خصوص طرح مدام گفت: این طرح متشکل از پنج پارلمان مدیران، اولیا، دانش آموزان و پارلمان مجازی و واقعی معلمان است که به صورت ماهیانه در جلسات متعدد با معاونین و مدیر کل به بیان طرح ها و پیشنهادات خود می پردازند.
وی طرح گنجینه مدیریتی استان را از جمله طرح های مفید دانست و از تشکیل بانک اطلاعاتی 700 نفر مدیر پیشکسوت فرهنگی در استان خبر داد و اضافه کرد: در سال گذشته 15 درصد مدیران آموزشگاه ها توسط معلمان انتخاب شدند و در نظر داریم این رقم را در سال 95 به 20 درصد برسانیم تا حداکثر مشارکت معلمان را در سطح مدارس داشته باشیم.
وی به ارسال سه هزار پیشنهاد در قالب طرح نظام پیشنهادات اشاره کرد و یادآور شد:ستاد بزرگداشت مقام معلم در استان دائمی شد و کارگروه مروبط به این ستاد به صورت دائمی در طول سال فعالیت خواهد کرد.
وی ضمن یادآور شدن تغییر تعیین معلم نمونه در کشور عنوان کرد: در سنوات گذشته معلمان به صورت خود اظهاری فرم های معام نمونه را پر کرده و به ادارات ارسال می کردند که حامل مشکلاتی اعم از عدم شرکت معلمان شاسیته تر بود.
حسینی بیان کرد: در سال جاری این روند با مشارکت جویی تمام ارکان مدرسه اعم از مدیر، اولیا، دانش آموزان و حتی خود معلمان در قالب انجمن اولیا و دانش آموزان و پارلمان ها رخ می دهد و در نهایت در سطح اداره بر اساس سهیه بندی های صورت گرفته معلم نمونه استانی تعیین می شود.
وی با بیان اینکه ابلاغیه جدید معلم نمونه کشوری تعیین نمی شود گفت:شورای مدرسه در دو جلسه با دو رویکرد متفاوت تعلیم و تربیت تمام ساحتی و شاخص های تعیین شده از جانب خود مدره معلم نمونه را به اداره کل معرفی می کنند و درپایان تمامی 12 هزار مدرسه موظفند از معلمان نمونه خود تقدیر به عمل بیاورند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]