تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):رسول اكرم صلى‏الله‏عليه‏و‏آله شوخى مى‏كردند ولى جز حقّ چيزى نمى‏گفتند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870951283




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ترکیب 11 نفره و تاکتیک اصلی پرسپولیس برانکو برای دربی 82(+تحلیل/شماتیک)


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: ترکیب 11 نفره و تاکتیک اصلی پرسپولیس برانکو برای دربی 82(+تحلیل/شماتیک)
به نظر می رسد ترکیب پرسپولیس برابر استقلال حدودا مشخص باشد و با چند اختلاف ساده بتوان آن را حدس زد. اما دوسوال مهم در مورد ترکیب پرسپولیس وجود دارد . اول اینکه کفشگری بازی کند یا نوراللهی یا هر دو و دوم اینکه طارمی جلوتر بازی می کند یا علیپور.
عصرایران - پرسپولیس در حالی قدم به دربی می گذارد که یکی از موثرترین بازیکنان فصل جاری اش را در اختیار ندارد. غیبت کمال کامیابی نیا در این دیدار از آن جهت اهمیت دارد که قرمزها در همه بازی ها بوسیله او اکثر ضدحملات حریف را حنثی می کنند و در غیاب او خط دفاع پرسپولیس مانند یک سقف بدون ستون خواهد بود. برانکو که در فصل جاری سیستم پایه تیمش را 2-4-4- قرار داده در این بازی و در غیاب بازیکن موثرش هم همین کار را خواهد کرد.

ترکیب 11 نفره و تاکتیک اصلی پرسپولیس برانکو برای دربی(+تحلیل/شماتیک)
ترکیب احتمالی پرسپولیس
به نظر می رسد ترکیب پرسپولیس برابر استقلال حدودا مشخص باشد و با چند اختلاف ساده بتوان آن را حدس زد. اما دوسوال مهم در مورد ترکیب پرسپولیس وجود دارد . اول اینکه کفشگری بازی کند یا نوراللهی یا هر دو و دوم اینکه طارمی جلوتر بازی می کند یا علیپور. هر کدام از این دوتغییر می تواند تاثیری ویژه ای بر تاکتیک پرسپولیس داشته باشد.چه اینکه حضور نوراللهی و جلو بازی کردن طارمی نشان می دهد که پرسپولیس مالیکت توپ را می خواهد و بازی کردن کفشگری و جلو بازی کردن علیپور نشان از تاکتیک ضدحمله ای پرسپولیس خواهد داشت.

ترکیب 11 نفره و تاکتیک اصلی پرسپولیس برانکو برای دربی(+تحلیل/شماتیک)
شکل یک ، پلن پایه پرسپولیس شکل یک، پلن پایه پرسپولیس در اکثر بازی های امسال است. پرسپولیسی که مالکانه بازی می کند نوراللهی را در خط هافبک دارد و متمایل به سمت راست حمله خواهد کرد. جایی که احتمال اخطار گرفتن و حتی اخراج شدن مجیدی وجود دارد. این سیستم اما در ضدحملات بسیار پرریسک است. تیمی که بی مهابا جلو برود حتما در عقب نشینی مشکل خواهد داشت و در غیاب کامیابی نیا راحت تر هم گل خواهد خورد. همین مساله است که امکان ایجادشکل دو را زیاد می کند.

ترکیب 11 نفره و تاکتیک اصلی پرسپولیس برانکو برای دربی(+تحلیل/شماتیک)
شکل دو برای ضدحملات شکل دو ، پلن پرسپولیس در روزهای ابتدایی فصل است. پرسپولیسی که درهر بازی موقعیت های زیادی داشت و گل نمی زد در شکل دو طارمی عقب تر بازی می کند و علیپور سرعتی جلوتر است. سیستمی که براساس ضدحمله طراحی شده و خیلی به مالکیت بالای توپ نیاز ندارد. در این شکل همه توپ ها به طارمی در دو جهت فرستاده خواهد شد و او و علیپور مدافعان کند حریف را جا خواهندگذاشت. مدلی که ریسک کمی دارد اما بسیار دفاعی به حساب می آید. البته پرسپولیس می تواند با استفاده از بنگستون تیمش را 2-4-4 ببیند و به سانتر از ابتدای بازی هم رو بیاورد و تاکتیک های مورد نظر برانکو می تواند انتخاب های دیگر هم باشد اما به نظر می رسد یکی از این دو تاکتیک برای تیم پرسپولیس انتخاب شود.

تاریخ انتشار: ۰۳:۳۲ - ۲۷ فروردين ۱۳۹۵ - 15 April 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن