تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند عزوجل مى فرمايد: هيچ مخلوقى نيست كه به غير من پناه ببرد، مگر اين كه دستش را...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870184037




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کلاهبردارانی که صدای مالباختگان را از رادیو پخش می کردند!


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: کلاهبردارانی که صدای مالباختگان را از رادیو پخش می کردند!
اعضای باندی که حساب‌های مردم را به بهانه برنده‌شدن آنها در قرعه‌کشی خالی می‌کردند، شناسایی و دستگیر شدند.
به گزارش نامه نیوز ، متهمان در تماس تلفنی با مردم عادی اعلام می‌کردند آنها در یک مسابقه تلفنی یا جشنواره‌ای مانند جشنواره «رادیو جوان»، برنده جوایزی با مبالغ متفاوت شده‌اند و لازم است برای انتقال وجه پای دستگاه‌های عابربانک حضور داشته باشند تا از طریق آن نحوه واریز مبلغ به آنها اعلام شود.  کلاهبرداران با تعریف یک استودیو مجازی، افراد را برای چند دقیقه روی آنتن فرضی رادیو می‌بردند و با آنها مصاحبه‌ای به‌عنوان فرد برنده ترتیب می‌دادند و پس از فریب کامل، از آنها می‌خواستند تا پای دستگاه عابربانک حضور پیدا کنند اما پس از آن با دریافت اطلاعات موجودی حساب افراد با ترفندهای مختلف اقدام به برداشت پول می‌کردند.  سرگرد روح‌الله زمانی، رئیس‌پلیس آگاهی فرمانده انتظامی کیش، دراین‌باره گفت: کلاهبرداران از مالباختگان می‌خواستند تا مبلغ موجودی حساب خود را به صورت دورقم دورقم اعلام کنند و پس از دریافت اطلاعات با ترفندهای خود اقدام به برداشت از حساب آنها می‌کردند.  وی اضافه کرد: کلاهبرداران با اعلام شماره کارت یا حساب خود به‌جای سازمان یا نهاد جایزه‌دهنده مانند «رادیو جوان» یا «سازمان منطقه آزاد کیش» به مالباختگان، از آنها می‌خواستند تا پس از انتقال مبلغ، دکمه تأیید روی دستگاه‌های ATM را نگه دارند و متأسفانه فرد مالباخته متوجه نمی‌شد موجودی وی با این اقدام به حساب شخص دیگری واریز می‌شود.  سرگرد زمانی با اعلام اینکه ١٠ تا ١٢ مورد کلاهبرداری با این روش در سطح جزیره صورت گرفته است، افزود: با پیگیری‌های انجام‌ شده از سوی نیروی انتظامی ویژه، این افراد شناسایی و روانه زندان شدند.
وی گفت: تاکنون سه نفر دراین‌باره توسط نیروی انتظامی دستگیر و روانه زندان شده‌اند. این افراد رابط میان مردم و کلاهبرداران بودند. کلاهبردارانی که شناسایی شدند هفت نفر هستند و با توجه به اینکه در زندان تحمل کیفر می‌کنند، قرار مناسب برای آنها صادر خواهد شد.
رئیس‌پلیس آگاهی فرمانده انتظامی کیش تعداد مالباختگان را ٤٠ نفر از اقشار مختلف مردم عنوان کرد و افزود: ٤٠ پرونده در این زمینه تشکیل شده و بیشترین مبلغ کلاهبرداری‌شده ٧٠٠‌ میلیون‌ و کمترین آن ٧٠٠ ‌هزار ریال است.
وی با تأیید اینکه اقدام کلاهبرداران کاری تیمی و شبکه‌ای بود، گفت: کلاهبرداران باندهایی دو یا سه‌نفره هستند و هیچ محدوده کاری‌ای ندارند و در سراسر کشور اقدام به کلاهبرداری می‌کنند. متأسفانه پنج یا شش سال است که این جرم و این نوع کلاهبرداری در جامعه رواج پیدا کرده است.




منبع: روزنامه شرق


۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۷:۴۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن