تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 27 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):فال بد زدن شرك است و هيچ كس ازما نيست مگر اين كه به نحوى دستخوش فال بد زدن مى شود، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1806705420




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مراقب از رفتار هویتی در فضای مجازی


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
مراقب از رفتار هویتی در فضای مجازی
مراقب از رفتار هویتی در فضای مجازی خانواده ها مراقب انتخاب هویت نوجوانان در شبکه های اجتماعی و بازی های آنلاین فضای سایبر باشند.


به گزارش فرهنگ نیوز، رئیس اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتای ناجا با اشاره به افزایش بازیهای آنلاین گفت: با توجه به افزایش بازیهای آنلاین شاهد افزایش آسیبهایی هستیم که آینده کودکان و نوجوانان را تهدید می کند.
 
سرهنگ رضا آذردرخش تصریح کرد: عدم نظارت صحیح والدین بر فعالیت آنلاین کودکان و نوجوانان و همچنین نظارت بر فعالیت دوستان مجازی فرزندان خود باعث می شود آنها به راحتی در دام مجرمان سایبری بیفتند و به راحتی از آنها سوء استفاده شود.
 
وی افزود: بازیهای آنلاین بهترین بستر برای مجرمان سایبری است که بتوانند کودکان و نوجوانان را قربانی امیال پلید و شوم خود کنند.
 
اين مسئول با اشاره به این موضوع که نوجوانان با توجه به دوران بلوغ و احساسات و غرور این دوره گفت: برخی از نوجوانان با توجه به محدودیت های مالی که دارند در این دوره به دنبال به دست آوردن منابع مالی برای مطرح کردن خود هستند، لذا دست به هر اقدامی می زنند و بستر فضای سایبر را بسیار مناسب برای کارهای خود می بینند.
 
رئیس اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ناجا افزود: متاسفانه نوجوانان برای اخذ فالو و جلب محبوبیت و مطرح کردن خود در شبکه های اجتماعی و یا بازیهای آنلاین اقدام به تغییر ظاهری هویت جنسیتی خود در فضای مجازی می کنند و با تهیه عکس جنس مخالف جنسیت حقیقی خود در شبکه های اجتماعی و یا بازیهای گروهی آنلاین و... اقدام به فعالیت می کنند. فعالیتی که جنسیت حقیقی آنها نیست و ادامه این رفتار بر شخصیت روحی و روانی و رفتار آنها تاثیر می گذارد.
 
سرهنگ آذردرخش ادامه داد: به عنوان مثال در برخی شبکه ها اجتماعی و به خصوص بازیهای کامپیوتری و آنلاین مثل کلش آف کلنز شاهد نوجوان پسری بوده ایم که برای جمع آوری الماس و راه یابی به مراحل بالاتر، خود را به دروغ مونث معرفی کرده و با فریب سایر کاربران در فضای مجازی با دروغ های متعدد نقش یک دختر را بازی می کند که این امر در آینده می تواند بحرانهای روحی و روانی برای این فرد ایجاد مشکل کند چرا که علی رغم باور عمومی «ناشناخته بودن در فضای مجازی» در حقیقت فضای سایبر فضای صفر و یک بوده و کلیه اقدامات و ردپای کاربران به صورت دیجیتال و مستند باقی می ماند.
 
این مسئول با اشاره به چتهای اینگونه افراد در شبکه های اجتماعی با دیگر کاربران گفت: برخی کاربران با اهداف شوم و پلید از این کاربر تقاضای ارسال تصاویر غیراخلاقی و غیره داشتند تا الماس بازی یا شارژ اینترنت به وی ارسال کنند.
 
سرهنگ آذردرخش با اشاره به این دست ساده انگاری های نوجوانان در فضای سایبر به خانواده ها توصیه کرد: خانواده ها بایستی با هوشیاری بیشتری مراقب فعالیت آنلاین فرزندان خود باشند حتی اگر این فعالیت حضور در شبکه های اجتماعی یا بازی آنلاین یا آفلاین باشد. چرا که تهدیدات فضای سایبر علیه کودکان و نوجوانان بی شمار است.
 
رئیس اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ناجا با بیان اینکه غفلت از فرزندان در فضای سایبر می تواند مشکلات متعددی را برای فرزندان و خانواده ها فراهم آورد، گفت: ضرورت دارد که خانواده ها با افزایش دانش IT (فناوری اطلاعات) و سواد رسانه ای از ایجاد و عمیق تر شدن شکاف بین نسلی جلوگیری کنند.
 
وی شکاف نسلی عمیق بین والدین و فرزندان در خصوص فضای سایبر را چالشی دانست که می تواند آینده و سلامت فرزندان را به خطر اندازد.
 
سرهنگ آذردرخش در پایان با اشاره به آدرس سایت و ایمیل پلیس فتا آن را دریچه ارتباطی با شهروندان خواند و اظهار داشت : پلیس فتا از هموطنان درخواست می‌کند در صورت مواجهه با موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس Cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش کنند.


منبع: مهر


95/2/5 - 09:30 - 2016-4-24 09:30:32





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 151]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن