تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):روزه‏دارى كه زبان و گوش و چشم و جوارح خود را حفظ نكرده روزه‏اش به چه كارش خواهد آمد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871607339




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مديرعامل آب و فاضلاب شهري استان: منابع تامين آب سطحي كرمانشاه با 70 درصد كاهش آب دهي مواجه‌اند


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: مديرعامل آب و فاضلاب شهري استان: منابع تامين آب سطحي كرمانشاه با 70 درصد كاهش آب دهي مواجه‌اند


خبرگزاري دانشجويان ايران - كرمانشاه
سرويس: شهرستان‌ها

مدير عامل شركت آب و فاضلاب شهري استان كرمانشاه با اشاره به مشكلات ناشي از كمبود بارندگي هاي اخير در استان از مردم خواست تا با صرفه جويي مناسب در مصرف آب با مشكلات كمتري در اين زمينه مواجه شوند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه كرمانشاه، مهندس غلامرضا رضايي فر در جلسه شوراي اداري استان با ارائه گزارشي در خصوص تاثير خشكسالي بر منابع تامين آب استان كرمانشاه اظهار داشت: بارش در سال آبي ‌٨٧-86 استان كرمانشاه نسبت به آمار بلند مدت ‌٣/٥٥ درصد كاهش را نشان مي دهد كه با توجه به كاهش منابع آب زير زميني صرفه جويي لازم در اين زمينه از الزامات موجود است.

وي به ارائه گزارشي از وضعيت منابع آب در شهر كرمانشاه پرداخت و با اشاره به سكونت دو سوم از جمعيت شهري استان در اين شهر گفت: آب شرب كرمانشاه به لحاظ پراكندگي منابع و آسيب پذيري موجود در اين زمينه و عدم دسترسي به منابع مطمئن تامين آب از حساسيت بالايي برخوردار است.

وي منابع تامين آب اين شهر را ‌١٣٠ حلقه چاه، دو دهنه قنات، دو دهنه چشمه سراب و يك رشته قنات عنوان كرد و گفت: استاندارد استفاده از چاه هاي آب ‌١٦ ساعت در طول شبانه روز است كه ما د رحال حاضر در كرمانشاه ‌٥/٢٢ ساعت برداشت آب داريم اما با اين وجود نيازمند برداشت حداكثر از منابع آب زيرزميني هستيم.

رضايي فر بارش در شهر كرمانشاه را در سال آبي بيش از ‌٦٧ درصد عنوان و تصريح كرد: اين موضوع باعث شده كه شاهد ‌٧٠ درصد كاهش آب دهي منابع تامين آب سطحي از قبيل چشمه، سراب و قنات در اين شهر باشيم.

وي با اشاره به افت سطح آب منابع زير زميني گفت: ظرفيت توليد آب منابع زير زميني نيز در ‌٦٠ حلقه چاه منطقه اي ميان دربند با كاهش محسوسي مواجه بوده است كه پيش بيني مي شود تا اواسط شهريور اين كاهش به حداكثر خود برسد.

رضايي فر در خصوص كاهش آب دهي منابع آب سطحي گفت: در سال گذشته از چشمه طاقبستان هزار ليتر در ثانيه آب دهي داشته ايم كه هم اكنون اين رقم به ‌٥٠ ليتر در ثانيه رسيده است همچنين چشمه سراب قنبر كه آب دهي آن ‌٢٢٠ ليتر در ثانيه بوده در حال حاضر به كمتر از ‌١٥ ليتر در ثانيه رسيده است.

وي به اقدامات انجام گرفته از سوي شركت آب و فاضلاب در جهت رفع قسمتي از مشكلات موجود پرداخت و گفت: كار حفر و تجهيز ‌١٨ حلقه چاه عميق در كرمانشاه آغاز شده ضمن اينكه تلاش خود را به عمل مي آوريم كه حداكثر استفاده را از ظرفيت مازاد منابع آبي داشته باشيم.

مدير عامل شركت آب و فاضلاب شهري استان استفاده از ظرفيت مازاد چاه ها، در نظر گرفتن اكيپ هايي براي مقابله با مشتركين پر مصرف و غير مجاز و نشت ياب، انجام فعاليت هاي فرهنگي و تشكيل گروه هاي مروج را از ديگر اقدامات انجام گرفته دانست و گفت: پيگيري آغاز عمليات اجرايي طرح دراز مدت آبرساني به شهر كرمانشاه از سد گاوشان و آغاز عمليات اجرايي طرح دراز مدت آب رساني به شهر سنقر از سد سليمان شاه از مهمترين اولويت هاي موجود استان به لحاظ تامين آب است.

انتهاي پيام
 شنبه 25 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 383]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن