تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):عاقل‏ترين مردم كسى است كه در امور زندگيش بهتر برنامه‏ريزى كند و در اصلاح آخرتش بيشتر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827182981




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سفیر ایران در کابل: پرونده ستایش قریشی خارج از نوبت بررسی می‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: سفیر ایران در کابل: پرونده ستایش قریشی خارج از نوبت بررسی می‌شود
سفیر ایران در افغانستان اعلام کرد: پرونده قتل ستایش قریشی خارج از نوبت در حال رسیدگی است و چون سن قاتل زیر 18 سال است تحویل مرکز تربیت و اصلاح شده است، اما این به معنی تبرئه وی از مجازات نیست.
آفتاب : «محمد رضا بهرامی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در کابل در گفتگو با شبکه تلویزیونی طلوع نیوز، وضعیت مهاجرین افغانستانی مقیم ایران، چگونگی دسترسی آنها به آموزش و مسائل آموزشی، پرونده ستایش قریشی، جنگ و صلح با طالبان و موضع ایران را مورد بحث و بررسی قرار داد. 


حادثه ستایش جنایت و محکوم است


به گزارش فارس، وی درباره پرونده ستایش و اقدامات جمهوری اسلامی ایران در این رابطه گفت: مساله ستایش جنایت بود و فرقی نمی‌کند که چه کسی، با چه هویتی، چه تابعیتی و جنسی مرتکب شده است، در هر صورت جنایت محکوم است.


سفیر ایران در کابل افزود: در مورد این کودک افغانستانی، ما به شدت این عمل را محکوم کرده‌ایم، من در طول این هفته چهار دفعه با رسانه‌های افغانستانی گفت‌وگو و به صراحت مواضع جمهوری اسلامی ایران را بیان کرده‌ام.


این دیپلمات ایرانی تأکید کرد:‌ در داخل ایران در چند سطح نسبت به این مساله عکس‌العمل نشان داده شد، در سطح دولت معاون رئیس جمهور ابراز همدردی و حادثه را محکوم کرد، در سطح مجلس شورای اسلامی نماینده ورامین به طور مستقیم ورود کرده و ضمن محکومیت این جنایت، از آمادگی مجلس برای کمک به پیگیری این پرونده خبر داد.


بهرامی یادآور شد: مقامات استانداری نیز به این پرونده ورود کرده و آن را محکوم کرده‌اند، دادستان محل نیز سریعاً وارد این موضوع شد، حتی معاون دادگستری تهران نیز اعلام کرد که به محض آماده شدن گزارش پزشکی قانونی خارج از نوبت به این پرونده رسیدگی می‌کند.


پرونده ستایش خارج از نوبت بررسی می‌شود


سفیر ایران در کابل در ادامه گفت: بطور معمول پرونده‌هایی از این جنس حتی اگر در مورد اتباع ایرانی باشد، 5 الی 6 ماه طول می‌کشد تا رسیدگی شود اما در پرونده ستایش معاون دادگستری اعلام کرد که خارج از نوبت به آن رسیدگی می شود.


بهرامی افزود: سطح دیگر افکار عمومی و رسانه‌ها و جامعه مدنی در ایران است، حتی در مقطعی این نهادهای مدنی و رسانه‌ها به تریبون پیگیری این موضوع از طرف جامعه افغانستانی مقیم ایران تبدیل شدند و آنها بودند که با تکرار این موضوع تقاضای رشیدگی به پ1ونده ستایش را کردند.


سفیر ایران در کابل گفت: ما این حادثه رخ داده را پیگیری کرده و آن را محکوم می‌کنیم، خانواده ستایش نیز از نحوه رسیدگی به پرونده ابراز رضایت کرده اند.


اجازه دهیم سیستم قضایی بدور از هیاهو به موضوع رسیدگی کند


وی افزود: همه باید اجازه دهیم که سیستم قضایی ایران فارغ از هرگونه هیاهو با دقت و سرعت بیشتر به موضوع رسیدگی کند. بر اساس ماده 3 قانون مجازات اسلامی هر جرمی که در حوزه حاکمیتی ایران اتفاق بیفتد، این وظیفه سیستم قضایی ایران است که با آن برخورد کند .


بهرامی افزود: در تعریف قانون هیچ نکته‌ای گفته نشده که تابعیت یا هویت تاثیری در رسیدگی به این پرونده دارد. من با اطمینان می‌گویم که اراده جدی در بخش مربوطه قضایی ایران وجود دارد تا این پرونده را خارج از نوبت و به سرعت رسیدگی کند.


سفیر ایران در کابل گفت: باید سیستم قضایی بر اساسی مدارک و شواهد موجود پرونده را پیگیری کند.


به گزارش فارس، بهرامی در پاسخ به این سوال که چه حکمی متوجه قاتل می‌شود، گفت: قاتل چون زیر 18 سال است تحویل مرکز تربیت و اصلاح شده و این یک قانون است، اما این بدین معنی نیست که وی قرار است از مجازات تبرئه شود، اینکه چه حکمی مشمول متهم به قتل می‌شود، بستگی به گزارش پزشتکی قانونی دارد.


سفیر ایران افزود: ما بر اساس آنچه در رسانه‌ها آمده، با سه موضوع مواجه هستیم که باید آنها را پزشکی قانونی ثابت کند، یک تجاوز به عنف، دو قتل و سه آسیب رساندن به بدن مقتول. هر کدام از این موضوعات بر اساس قوانین اسلامی و قوانین موجود در جمهوری اسلامی ایران یک جرم محسوب می شود.


وی در پاسخ به این سوال که چه تضمینی وجود دارد که سلیقه‌های سیاسی در روند رسیدگی به این پرونده تاثیری نگذارد، گفت: ما در گذشته نیز پرونده‌هایی مشابه ستایش داشته‌ایم و اما قانون در مورد آن اجرا شده است.


بهرامی با اشاره به اینکه نباید پرونده ستایش را ایرانی و افغانستانی کنیم، گفت: گفت‌وگویی در این راستا با مقامات افغانستانی داشته‌ایم و به آن‌ها اطمینان داده‌ایم که در رسیدگی به این پرونده تابعیت هیچ تاثیری نخواهد داشت.


نباید پرونده ستایش را ایرانی و افغانستانی کنیم


سفیر ایران در کابل در بخش دیگر این مصاحبه به موضوع رفتار ایرانی‌ها با مهاجرین افغانستانی اشاره کرد و گفت: شما باید جامعیت را در این قضیه درنظر بگیرید. ما با یک جمعیت چند میلیونی در افغانستان مواجه هستیم.


وی افزود: گروهی از افراد هستند که در چارچوب موافقتنامه ایران، افغانستان و کمیساریای عالی ملل متحد قرار دارند و تکلیف برخورد با آنها مشخص و روشن است.


بهرامی گفت: گروه دوم افرادی هستند که تحت عنوان «طرح سازمان‌دهی» یاد می‌شوند و رقم اولیه آنها 450 هزار نفر است که البته این آمار کمی قدیمی است.


وی افزود: توافق ایران با دولت افغانستان این گونه بود که دولت افغانستان به این افراد گذرنامه بدهد، ما به آنها اقامت دهیم و این افراد به داخل افغانستان بازگردند و با کسب روادید به ایران بیایند.


این مقام ایرانی ادامه داد: حدود 3 سال است که ما هر 6 ماه یک بار بنابه شرایط کنونی افغانستان و درخواست مقامات این کشور، اقامت این افراد را تمدید می‌کنیم و توافق اولیه ما این نبوده است.


وی افزود: گروه دیگر افرادی که به صورت غیرقانونی وارد ایران شدند.


بهرامی در ادامه به عملکرد دولت ایران در قبال مهاجرین افغانستانی اشاره کرد و گفت: تمام افرادی که مدرک معتبر دادند، اجازه تحصیل، افتتاح حساب بانکی و استفاده از خدمات عمومی را دارند.


سفیر ایران گفت: 17 هزار دانشجوی افغانستانی در سطوح مختلف دانشگاه‌های ایران مشغول به تحصیل هستند، بیش از 14 هزار فارغ‌التحصیل از سطوح مختلف دانشگاه‌ها داریم و بیش از 300 هزار دانشجوی افغانستانی در کشور ما مشغول به تحصیل هستند.


وی به فرمان رهبر ایران درخصوص ثبت‌نام مهاجرین افغانستانی که کارت هویتی ندارند، اشاره کرد و گفت: با صدر این فرمان، 50 هزار کودک افغانستانی در ایران اجازه ثبت‌نام پیدا کردند.


بهرامی در ادامه این مصاحبه به بحث گرفتن شهریه از اتباع افغانستانی مقیم ایران اشاره کرد و گفت: نگاه دولت ایران این بود که شهریه نگیرد اما در عمل تفاوت بین ایرانی و افغانستانی ممکن بود برای شهروندان افغانستانی واکنش ایجاد کند. تلاش ما این است تا حدی که امکان‌پذیر است، در خصوص شهریه، مراعات جامعه افغانستانی را بکنیم.






تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۸:۱۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 116]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن