تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):جز به یکى از سه نفر حاجت مبر: به دیندار، یا صاحب مروت، یا کسى که...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860611250




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آمادگی ایران، دولت سوریه و روسیه برای شکست دادن معارضان در حلب


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



آمادگی ایران، دولت سوریه و روسیه برای شکست دادن معارضان در حلب
روز نو : رسانه های امریکایی با انتشار گزارش هایی در این باره به نقل از "استیو وارن" از سخنگویان پنتاگون روز چهارشنبه اعلام کردند که امریکایی ها متوجه شده اند که نیروهای روسی با پشتیبانی مستشاران ایرانی در کنار ارتش دولتی سوریه متمرکز شده اند و توان خود را برای مبارزه در حلب متمرکز کرده اند. این سخنگوی وزارت دفاع امریکا اظهار کرده که واشنگتن در این باره نگران است. 







به گزارش خرداد، رسانه های امریکایی هم چنین گزارش داده اند که مقام های اطلاعاتی و نظامی امریکایی اعلام کرده اند که نیروهای روسی به طور مداوم در حال تقویت حضور خود در اطراف حلب بوده اند و این تمرکز پس از بازپس گیری موفقیت آمیز پالمیرا از دست داعش صورت می گیرد. 


مقام  های اطلاعاتی امریکایی اعلام کرده اند که هواپیماها، جنگنده ها و بالگردهای روسی در طول چند هفته گذشته به سمت حلب در حال حرکت بوده اند. در همان حال نیز این منابع مدعی شده اند که صدها هزار تن از جنگجویان شبه نظامی شیعه از سوی ایران حمایت می شوند برای پشتیبانی اعزام شده اند. 







یک منبع اطلاعاتی امریکایی که نخواسته نامش فاش شود در گفت و گو با بخش جهانی "صدای امریکا" گفته است به نظر می رسد که دولت سوریه در حال حرکت به سویی است که نیروهای معارض را به حاشیه براند و آنان را منزوی کند. این مقام اظهار کرده است که به نظر می رسد هدف روسیه از اقدامات اخیر در اطراف حلب قطع امکان دسترسی نیروهای معارض به گفته او "میانه رو" به تسلیحات است. این مقام اطلاعاتی هم چنین اظهار کرده که می توان نشانه هایی از درگیری میان نیروهای دولتی سوریه با پشتیبانی روسیه را در جنوب غربی حلب مشاهده کرد. 


مقام های روسی مدت هاست که اعلام کرده اند که هدف مسکو مبارزه علیه گروه های تروریستی از جمله داعش و گروه های وابسته به القاعده چون جبهه النصره است با این حال، مقام های امریکایی معتقدند که روس ها قصد دارند گروه های معارض سوری به گفته آنان میانه روی مورد حمایت غرب را نابود کنند. 







تحلیلگران امریکایی هشدار داده اند که نوع تجهیزات نظامی ای که روس ها برای نبرد در حلب به سوریه فرستاده اند نشان می دهد که آنان مقاصد کوتاه مدت ندارند بلکه این یک برنامه بلند مدت استراتژیک از سوی آنان است. انستیتو مطالعات جنگ در امریکا روز چهارشنبه در نشستی اعلام کرد که روسیه در حال اغاز تغییر شکل استقرار نیروهای خود در سوریه است. 


در حالی که به نظر می رسد نیروهای روسی هدایت کنندگان اصلی نبرد در حلب هستند و پشتیبانی هوایی و ارائه تسلیحات سنگین را بعمل می آورند اما شبه نظامیان شیعه به گفته غرب مورد حمایت ایران نیز در این میان نقش کلیدی دارند. "فیلیپ اسمیت" پژوهشگر دانشگاه مریلند که در زمینه فعالیت گروه های شبه نظامی شیعه فعال است می گوید:"بسیاری از نیروهای شبه نظامی شیعه حتی در زمان اتش بس نیز به تلاش های خود ادامه داده اند و  در اطراف حلب حضوری چشمگیر دارند". 


او تخمین می زند که در حدود 14 هزار شبه نظامی شیعه در سوریه و هم چنین 3500 مستشار ایرانی در آن کشور مستقر هستند. 




تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۳:۱۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 111]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن