تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سخن گفتن درباره حق، از سكوتى بر باطل بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837831983




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پولیتزر «آزادی برده‌ها» را ستود/ علی‌آبادی جانشین سلطانی‌فر شد


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: رسانه در هفته گذشته؛
پولیتزر «آزادی برده‌ها» را ستود/ علی‌آبادی جانشین سلطانی‌فر شد

آزادی برده‌ها


شناسهٔ خبر: 3604106 - جمعه ۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۶
فرهنگ > رسانه

تجلیل جایزه پولیتزر از آسوشیتدپرس به خاطر انتشار مجموعه‌ای که باعث آزادی هزاران برده شد و تغییر رئیس دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی رسانه‌ها، از مهمترین اخبار حوزه رسانه در یک هفته گذشته بود. به گزارش خبرنگار مهر، مرور اخبار مهم حوزه رسانه را در هفته‌ای که گذشت، با نگاهی به آمار عرضه مجلات برگشتی در قطارهای مسافربری و مراکز فرهنگی - عمومی کشور در نوروز امسال شروع می‌کنیم. توزیع رایگان ١٠٠ هزار نسخه مجله در قطارها و مراکز فرهنگی و عمومی مطابق گزارش آماری این طرح که طی آن برای نخستین بار مسافران نوروزی خطوط ریلی کشور، سفر خود را با مطالعه مجلات مورد علاقه خود همراه کردند، ١٠٥ نشریه تاکنون در سامانه خرید مجلات برگشتی ثبت نام کردند که در ماه اسفند ١٠٠ هزار نسخه از مجلات عضو طرح، با اعتباری بالغ بر ٩٠٠ میلیون ریال خریداری و در مراکز «فرهنگی - عمومی» داوطلب به شکل رایگان توزیع شدند. در ماه اسفند ٦٠ نشریه داراری ضوابط، توسط سامانه خریداری شده که در میان آنها ٢٨ ماهنامه، ١٥ هفته نامه و ١٧ دو هفته نامه به چشم می‌خورد که از آن جمله می‌توان به نشریاتی چون: دیپلمات، تجارت فردا، زنان امروز، خانواده، چلچراغ، جامعه پویا، خط خطی، تماشاگران امروز، موفقیت، قلک، خانواده سبز و... اشاره کرد. بر اساس این گزارش، بیش از ٧٠ مرکز فرهنگی و عمومی تاکنون برای دریافت بسته‌های رایگان مجلات خریداری شده ثبت نام کرده‌اند. طبق آمار اعلامی، از میان ١٠٠ هزار نسخه مجله خریداری شده در ماه اسفند، برای نخستین بار، ٦٠ هزار نسخه مجله در حوزه‌های خانواده، فرهنگی، اجتماعی، هنری، سیاسی، سرگرمی و... در نوروز امسال در ورودی راه آهن کشوری و همچنین قطارهای مسافربری خطوط ریلی کشور برای بهره برداری مسافران نوروزی توزیع شده است.

همچنین باقی مجلات خریداری شده اسفند ماه در سایر مراکز درخواست کننده از جمله «مراکز ترک اعتیاد تهران، سازمان بهزیستی، سازمان زندان‌های استان تهران، آسایشگاه کهریزک، انجمن ام اس، خیریه غدیر، موسسه طلوع بی نشان، سازمان تامین اجتماعی، ٩٠ کتابخانه شهرداری تهران، بیمارستان روانپزشکی ایران، بیمارستان مفید و... به شکل رایگان توزیع شده است. پنجاه و دومین پولیتزر روزنامه‌نگاری به آسوشیتدپرس رسید اما بشننوید از نتایج پنجاه و دومین جایزه روزنامه‌نگاری پولیتزر که در آن آسوشیتدپرس گوی سبقت را از بقیه ربود. در مراسم اعطای این جایزه، از آسوشیتدپرس به خاطر انتشار مجموعه‌ای که باعث آزادی هزاران برده شد و پایگاه داده‌های واشنگتن پست که تعداد تیراندازی‌های مرگبار پلیس در ایالات متحده را مورد بررسی قرار داده بود، تجلیل شد. آسوشیتدپرس به خاطر مجموعه‌ای تحقیقاتی به نام «غذای دریایی برای برده‌ها» درباره صنعت ماهی‌گیری جنوب شرقی آسیا برنده مدال طلای بخش خدمات عمومی شد. این مجموعه در نهایت به آزادی بیش از ۲ هزار برده انجامید. این پنجاه و دومین جایزه پولیتزر برای آسوشیتدپرس بود. همچنین واشنگتن پست به خاطر تحقیقاتش درباره تیراندازی‌های پلیس در ایالات متحده به عنوان برنده معرفی شد. این روزنامه برای «نیروی مرگبار» برنده پولیتزر شد؛ پروژه‌ای که تعداد تیراندازی‌های مرگبار پلیس در سراسر کشور در سال گذشته را مورد بررسی قرار داد. «نیروی مرگبار»، پایگاه داده‌هایی را خلق کرد که با جزییات کامل، به پرونده‌های ۹۹۰ نفری می‌پرداخت که در سال ۲۰۱۵، به دست پلیس کشته شدند. وسلی لوری، خبرنگار واشنگتن پست روز دوشنبه در توییتر خود نوشت: «بیش از ۶۰ ژورنالیست که به بررسی بیش از ۹۹۰ تیراندازی پلیس پرداختند. افتخار می‌کنم که نقشی داشتم و همکارانم الهام‌بخش من هستند». برای بسیاری از روزنامه‌نگاران، روز اعلام برندگان جوایز پولیتزر یکی از مهم‌ترین روزهای سال است. گزارشگران و دبیرهای سراسر کشور اغلب در اتاق‌های خبرشان جمع می‌شوند تا نام برندگان را همان موقع که معرفی می‌شوند بشنوند. اما روز دوشنبه، بعضی‌ها از جمله روزنامه‌نگاران لس‌آنجلس تایمز خیلی خوشحال بودند؛ بعد از اینکه این روزنامه برای گزارشگری خبری برنده پولیتزر شد، مت پیرس گزارشگر ملی لس‌آنجلس تایمز عکسی از خود و همکارانش را در حال شادی منتشر کرد. تایمز به خاطر پوشش خبری کشتار سن برناردینو این جایزه را به خود اختصاص داد. تی. کریستین میلر از ProPublica و کن آرمسترانگ از The Marshall Project برای گزارشگری توضیحی درباره یک متجاوز زنجیره‌ای و یکی از قربانیانش برنده جایزه پولیتزر شدند. مقاله ۱۱ هزار کلمه‌ای آن‌ها که مثالی نادر از همکاری بین دو نشر رقیب بود، بعد از این شکل گرفت که آن‌ها متوجه شدند دارند یک داستان را دنبال می‌کنند. انتشارات این دو تنها برندگان دیجیتال امسال بودند.

جایزه گزارشگری تحقیقی پولیتزر برای مقاله‌ای درباره خشونت و قصور در بیمارستان‌های روانی فلوریدا به لئونورا لاپیتر آنتون و آنتونی کورمیه از روزنامه تامپا بِی تایمز و مایکل براگا از روزنامه ساراسوتا هرالد-تریبیون رسید. کمیته پولیتزر مقاله آن‌ها را «مثالی درخشان از گزارشگری مشترک توسط دو سازمان خبری» خواند. تامپا بی تایمز همچنین در بخش گزارشگری محلی هم یک جایزه دریافت کرد که درباره شکست‌های هیات مدیره یک مدرسه محلی بود. مجله نیویورکر برای نخستین بار برنده جایزه پولیتزر شد، آن هم دو جایزه. کاترین شولتز که جایزه مقاله‌نویسی را از آن خود کرد، واکنش خود را در توییتر به این صورت نشان داد: «مفتخر و متحیر شدم، به ترتیب برعکس. ممنونم کمیته پولیترز.» کمیته پولیتزر داستان شولتزر درباره خط گسل کاسکادیا را «شاهکاری از گزارشگری و نویسندگی محیط‌زیستی» خواند. دیگر برنده این مجله، امیلی نوسباوم منتقد تلویزیونی بود که جایزه نقد پولیتزر را دریافت کرد. دیوید رمنیک سردبیر نیویورکر روز دوشنبه در ایمیلی به کارمندان خود گفت که نتایج پولیتزر «به سادگی شگفت‌انگیز و منبعی از غرور بی‌کران» هستند و اضافه کرد: «این روزی برای جشن گرفتن در نیویورکر است، اول و مهم‌تر از همه برای این نویسندگان که کاملا استحقاق دریافت این جایزه را دارند.» نیویورک تایمز و بوستون گلوب هم هر یک دو پولیتزر به خانه بردند. آلیسا روبین، گزارشگر تایمز در بخش گزارشگری بین‌المللی برای پوشش مخمصه پناهندگان برنده جایزه پولیتزر شد. گروهی از عکاسان تایمز از جمله ماریسیو لیما، سرگی پونومارف، تایلر هیکس و دنیل اتر هم برندگان مشترک بخش عکاسی خبری بودند، افتخاری که آن‌ها آن را با گروه عکاسی تامسون رویترز شریک شدند. جسیکا رینالدی از بوستون گلوب در بخش عکاسی مقاله برنده پولیتزر شد. همکار او در بوستون گلوب یعنی فرح استاکمن من برای گزارش رویدادهای خبری پولیتزر برد. از دیگر برندگان هم می‌توان به جان هک‌وورت از روزنامه سان در فلوریدا برای نویسندگی سرمقاله و جک اومن از ساکرامنتو بی برای طراحی کاریکاتور سرمقاله اشاره کرد. تغییر رئیس دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی رسانه‌ها در هفته‌ای که گذشت، رییس جدید دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی رسانه‌ها، رئیس جدید خود را شناخت. بر این اساس و طی حکمی از سوی علی جنتی، گیتا علی‌آبادی، به عنوان رییس جدید این دفتر، جایگزین محمد سلطانی‌فر شد که از بهمن ٩٢ عهده‌دار این سمت بود و چندی پیش و طی حکمی از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان رییس موسسه آموزش عالی علمی-کاربردی فرهنگ و هنر منصوب شده بود. در حکم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خطاب به  دکتر علی آبادی آمده است: نظر به صلاحیت علمی و تجربیات ارزنده سرکار عالی بنا به پیشنهاد معاون محترم امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی به موجب این حکم به عنوان رییس دفتر مطالعات و برنامه ریزی رسانه‌ها، منصوب می‌شوید. امید می‌رود با استعانت از خداوند متعال و بهره گیری از کلیه ظرفیت‌های موجود و پژوهشگران متخصص در حوزه رسانه، در زمینه انجام پژوهش‌های بنیادی، راهبردی و کاربردی در اجرای سیاست‌های دولت خدمتگزار و انجام سایر وظایف محوله موفق باشید.

دکتر علی آبادی که پیش از این سال‌های متمادی به عنوان معاون آموزشی این دفتر فعالیت می‌کرد، دارای دکترای علوم ارتباطات از دانشگاه علامه طباطبایی است و علاوه بر تالیفات و تحقیقات بسیار در این حوزه، سابقه طولانی در حوزه‌های آموزشی و تحقیقاتی روزنامه نگاری و ارتباطات در دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی - رسانه ای کشور دارد. علی آبادی از روز یکشنبه پنجم اریبهشت ماه ۱۳۹۵ به جای سلطانی‌فر مدیریت این دفتر را به عهده خواهد گرفت. مراسم تودیع و معارفه در محل دفتر مطالعات با حضور دکتر حسین انتظامی، معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از اساتید دانشگاه و اصحاب رسانه از ساعت ۱۶:۳۰ تا ۱۷:۳۰ روز یکشنبه ۵ اردیبهشت در محل این دفتر در تهران برگزار می‌شود. توافق ارشاد با پلیس فتا و دادستانی برای بستن سایت‌های فاقد مجوز اما بشنوید از توافق وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با پلیس فتا و دادستانی برای بستن سایت‌های اینترنتی ایرانی فاقد مجوز. آنگونه که رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت ارشاد گفته، این مرکز با پلیس فتا و دادستانی برای مسدود کردن سایت‌های اینترنتی فاقد مجوز تا پایان شهریور امسال، به توافق رسیده است. مرتضی موسویان از ادامه سیاست ساماندهی سایت‌های اینترنتی فاقد مجوز در مرکز متبوعش خبر داده و گفته است: در این زمینه ما با پلیس فتا و دادستانی به هماهنگی‌های خوبی رسیده‌ایم و امیدوارم بسیاری از سایت‌های فاقد مجوز طی یک پروسه و تا پایان شهریور ماه مسدود شوند.

رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی این موضوع را زمینه‌ساز فعالیت ایمن و با اطمینان خاطر بیشتر سایت‌های دارای مجوز دانست و با بیان اینکه قانون مصوب سال ۱۳۸۹ تکالیف دستگاه‌های مختلف را در رابطه با همکاری با وزارت ارشاد در این زمینه معین کرده است، ابراز امیدواری کرد: در نیمه دوم امسال شاهد جهش در فعالیت سایت‌های اینترنتی دارای مجوز باشیم. ارزیابی شبکه‌های اجتماعی ایرانی با تعداد کاربران و امنیت اطلاعات اما در هفته‌ای که گذشت، نشستی با عنوان هم‌اندیشی مسئولان مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با فعالان بخش خصوصی این عرصه پیش از ظهر امروز در محل این وزارتخانه در تهران برگزار شد. شیرکوند مدیر واحد رسانه‌های همراه و هوشمند مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سخنانی شاخص‌های ارزیابی این واحدها را کیفیت‌ واحدهای تولیدی، تنوع تولید محتوا، تعداد تولیدات، ایده‌های نو، نوآوری، به روز بودن، اشتغالزایی، برگزاری نمایشگاه، همایش و جلسات و نشست‌ها با موضوع فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال، حمایت از تولیدکنندگان و برگزاری استارتاپ و نیز سطح همکاری این واحدها با مرکز رسانه‌های دیجیتال وزارت ارشاد برشمرد. به گفته وی، شاخص‌های ارزیابی شبکه‌های اجتماعی هم مشتمل بر تعداد کاربران، امنیت اطلاعات، مکان‌هاست، رضایتمندی‌های کاربران، سرویس‌های ارائه شده، کیفیت سرویس‌ها، نحوه ثبت‌نام کاربران، نوآوری و ایده نو است. مدیر واحد رسانه‌های همراه و هوشمند مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال در ادامه شاخص‌های ارزیابی نرم‌افزار و بازی‌های رسانه‌ای همراه و هوشمند را هم تعداد مشتری، تعداد محصولات ارائه شده، تنوع محصولات، اشتغالزایی، حمایت از آثار ایرانی، نشر محتوای دارای مجوز، رضایتمندی مشتری، حمایت از توسعه‌دهندگان نرم‌افزار و بازی، برگزاری نمایشگاه و همایش، رتبه در الکسا، نوآوری، ایده نو و به روز بودن و نیز سطح همکاری این نرم‌افزارها و بازی‌های رسانه‌ای همراه و هوشمند با مرکز یاد شده عنوان کرد. به گفته شیرکوند، شاخص‌های ارزیابی نرم‌افزارهای رسانه‌های همراه و هوشمند هم حجم اثر، ایده نرم‌افزار، رضایتمندی کاربر، داینامیک بودن، امنیت، انتشار محتوای هرمی، تولید محتواهای هرمی، ایده و نوآوری در حوزه محتوا و نوع خدمات ارائه شده است. این مقام مسئول در مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت ارشاد همچنین استقبال کاربران، کیفیت اثر، موضوع اثر و ایده و نوآوری را از شاخص‌های ارزیابی آهنگ‌های پیشواز اعلام کرد.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن