تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن را بر مؤمن، هفت حق است. واجب ترين آنها اين است كه آدمى تنها حق را بگويد، هر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868302974




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وزير بهداشت: 40 درصد مردم اضافه وزن دارند


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



وزير بهداشت: 40 درصد مردم اضافه وزن دارند
روز نو : وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي گفت: تحرك مردم كاهش يافته از سوي ديگر 35 درصد از تغذيه روزانه اضافه است و با وجود زندگي ماشيني و آپارتماني، حدود40 درصد از مردم كشور اضافه وزن دارند.
 دكتر سيد حسن هاشمي  در دومين روز سفر خود به استان قم با حضور در بيت آيت الله مكارم شيرازي، با اشاره به فرارسيدن هفته سلامت و همچنين ولادت حضرت علي(ع) و روز پدر، افزود: اضافه وزن منبع بسياري از بيماري ها است و از شما تقاضا دارم در كرسي ها و سخنراني هايتان بر امر پيشگيري از عوامل خطر براي بروز به ديابت و چاقي تاكيد كنيد چرا كه در آينده در تامين هزينه هاي درماني آن ناتوان خواهيم بود.


وي اظهار كرد: بيماري ديابت در نهايت باعث گرفتگي رگ هاي بدن مي شود و شايع ترين علت كوري نيز ديابت است در حالي كه اگر چشم گرفتار شود مشخص است كه اين فرد از 10 سال پيش به اين بيماري مبتلا شده و پيشگيري صورت نگرفته است.


دكتر هاشمي اضافه كرد: براي دياليز بيماران كليوي كه يكي از عوارض ديابت است ظرف 10 سال آينده بايد 2 هزار و 500 ميليارد تومان هزينه كنيم كه ضرورت پيشگيري از ديابت را به خوبي نشان مي دهد.


وزير بهداشت از ايران به عنوان يكي از كشورهايي ياد كرد كه بيشترين ميزان قطع عضو به خاطر ديابت را دارد و گفت: سلامتي نعمت بسيار بزرگي است كه خدا به انسان عطا كرده است پس بايد مراقب آن باشيم.


به گفته وي شعار امسال سازمان بهداشت جهاني مبارزه با ديابت و اضافه وزن است. 


وزير بهداشت با بيان اينكه دولت گام هاي موثري در حوزه سلامت برداشته است، افزود: خوشبختانه به يكي از هدف گذاري هاي خود يعني كاهش هزينه هاي مردم در حوزه سلامت دست يافته ايم. 


وي گفت: در دوره جديد، دسترسي مردم به خدمات تخصصي و فوق تخصصي حوزه سلامت افزايش يافته چرا كه تاكنون بيش از10 هزار متخصص در كشور با توجه ويژه به 10 استان مرزي توزيع شده اند.


وزير بهداشت از ارائه خدمات بهداشتي به 11 ميليون نفر از حاشيه نشينان خبر داد و گفت: به ازاي هر 3 هزار نفر از مردم مناطق حاشيه اي، يك مراقب سلامت مامور تشكيل پرونده سلامت و ثبت علائم بيماري هاي مختلف است اما در گذشته هيچ توجهي به مردم ساكن در حاشيه شهرها نشده بود.


دكتر هاشمي به راه اندازي بيش از2 هزار و500 مركز بهداشتي در كشور در دوره جديد اشاره كرد و گفت: در سالهاي گذشته هر سال حدود يك هزار و 600 تخت بيمارستاني به ظرفيت كشور افزوده مي شد اما ما تا پايان چهار سال 20 هزار تخت بيمارستاني را ايجاد مي كنيم . در هر هفته در نقاط مختلف كشور بيمارستان هايي را افتتاح مي كنيم.


وزير بهداشت از انجام اقدامات لازم براي بيش از 8 ميليون نفر از دانش آموزان در جهت پيشگيري از پوسيدگي دندان ها به عنوان يكي از اقدامات ارزنده حوزه بهداشت ياد كرد.


دكتر هاشمي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به گسترش تكنولوژي و ابزارهاي ارتباطي در دوره جديد، اظهار داشت: با وجود ابزارهاي ارتباطي و رسانه ها، مردم نسبت به گذشته اطلاعات بيشتري پيدا كرده اند اما به همان نسبت، تهديدات نيز افزايش يافته و نسل جوان ضمن توجه بيشتر به رعايت سلامتي مي توانند در پيشرفت كشور مفيد باشند چرا كه پيشرفت و توسعه بدون داشتن انسان هاي سالم امكان پذير نيست.


وزير بهداشت گفت: برجام چيزي جز وحدت و اخلاق مداري نبود و لازم است تا در جهت رونق اقتصاد و معيشت مردم و تحقق اقتصاد مقاومتي و استفاده از فرصت پيش روي كشور حركت كنيم كه لازمه آن وحدت قوا و هوشياري براي حفظ دستاوردهاي آن است.


دكتر هاشمي توافق هسته اي را براي كشور ضروري دانست و ابزار اجراي آن را آرامش داخلي و پيام آرامش ايران براي جذب سرمايه گذاران خارجي و رونق گرفتن چرخ اقتصاد، تامين ماليات و گسترش خدمات در كشور عنوان كرد.


وزير بهداشت با بيان اينكه برجام در حوزه سلامت اثرات مناسبي داشته است، افزود: موانع براي ورود بخشي از مواد غذايي و سموم كشاورزي استاندارد و با كيفيت به كشور برداشته شد در حالي كه در گذشته، يك كشاورز بايد بيشترين ميزان سم را استفاده مي كرد تا بتواند برداشت بيشتري كند.


دكتر هاشمي يادآور شد: در حوزه دارو نيز با وجود اينكه اعلام مي كردند كه تحريم نيستيم اما در عمل و به دليل عدم ارتباط بانك ها، تحريم بوديم اما در حال حاضر وضعيت بهبود يافته و بسياري از شركت ها و سرمايه گذاران خارجي براي يك توليد مشترك با توجه به ثبات ايران در منطقه و وجود بازار400 ميليون نفري، به ايران وارد شده اند.


وزير بهداشت همچنين به ارائه گزارشي از ميزان مواليد در سال94 نسبت به سال93 پرداخت و گفت: در سال 94 حدود 40 هزار نسبت به سال قبل از آن افزايش داشته و ميزان فوتي ها نيز30 هزار مورد كاهش يافته ضمن اينكه ميزان طلاق نيز در همين مدت 3 هزار مورد كاهش يافته بنابراين شاهد افزايش باروري در كشور بوده ايم.


دكتر هاشمي نرخ باروري در سال 93 را طبق اعلام مركز آمار ايران1.7 درصد عنوان كرد و افزود: در حال حاضر اين ميزان 1.9 درصد است اما ايده آل ما رسيدن اين ميزان به 2.1 درصد است.


وزير بهداشت با اشاره به ارائه گزارشي در شوراي انقلاب فرهنگي در حوزه باروري و مواليد، گفت: در توليد نسل كمترين نقش را وزارت بهداشت بر عهده دارد اما طبق آن گزارش، ما را موفق ترين دستگاه اجرايي در خصوص افزايش مواليد معرفي كردند چرا كه در جهت اصلاح آيين نامه ها و توجه به باروري حركت كرديم.


دكتر هاشمي در پايان ضمن ابراز رضايت از اقدامات دانشگاه علوم پزشكي قم، گفت: در كل استان قم پوشش خدمات بهداشتي تكميل مي شود و ظرف 5 سال آينده مشكلات سلامت حل خواهد شد.




تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۰:۱۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن