تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):خداوند اجابت دعاى مؤمن را به شوق (شنيدن) دعايش به تأخير مى اندازد و مى گويد: «صداي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826561428




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی و درمان آن


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی و درمان آن
روز نو :  
بهترین راه پیشگیری، رعایت اصول بهداشت دهان و دندان با مسواک زدن دقیق دندان ها دو بار در روز به مدت دست کم دو دقیقه است. همچنین باید به طور منظم به دندان پزشک مراجعه کرد. اگر سابقه بروز این بیماری در افراد خانواده وجود دارد، باید حتماً مهم تلقی شود. در درمان قرمزی، تورم و خونریزی لثه ها نیز نباید تردید کرد.
زمانی که باکتری های طبیعی موجود در دهان بیش از حد عادی تکثیر یابند، در وهله اول التهاب لثه را ایجاد می کنند. اگر این ناراحتی تشخیص و درمان نشود، بتدریج موجب کاهش و تحلیل استخوان محافظ دندان شده و عفونت لثه بروز خواهد کرد. دندان ها حتی اگر کاملاً هم سالم باشند اما مراقبت کافی نشوند، ممکن است لق شده و بیفتند.
 
عوامل بروز و تشدید لق شدن دندان ها
 
علل متعددی در بروز این مشکل نقش دارند. بعضی از بیماران دچار پیش زمینه ژنتیک عفونت لثه ها هستند که لازم است این افراد از نظر وضعیت سلامت خانوادگی بررسی شوند. رعایت بهداشت دهان و دندان به طور قطع می تواند خطرات بروز عفونت لثه ها را کاهش دهد. گرچه جرم های دندان به طور مستقیم عامل بروز بیماری نیستند، اما محیط مناسبی برای رشد و تکثیر باکتری ها فراهم می کنند.
 
سلامت عمومی فرد نیز نقش مهمی در این باره دارد. به عنوان مثال افراد دیابتی بیش از دیگران در معرض این بیماری قرار دارند. البته عفونت دندان بر وضعیت سلامت عمومی نیز تأثیر می گذارد و بخصوص افراد مبتلا به ناراحتی های قلبی عروقی، دیابت و خانم های باردار بیشتر در معرض خطر هستند.
 
سن نیز عامل دیگری است و معمولاً افراد در سنین 30 تا 40 سال برای رفع این مشکل به دندان پزشک مراجعه می کنند. استعمال دخانیات را نیز نباید فراموش کرد، زیرا عامل بسیار مهمی در پیشرفت عفونت لثه هاست و سرانجام اینکه مسواک های خیلی زبر و مسواک زدن محکم نیز می تواند بتدریج به بافت لثه آسیب برساند.
 
علایم هشدار
 
اولین نشانه هایی که باید به عنوان زنگ خطر تلقی شود، خونریزی های مکرر و درد لثه ها هنگام مسواک زدن است. بعضی از بیماران، مدت های طولانی دچار خونریزی لثه هستند، اما تا پیش از بروز درد یا آبسه به دندان پزشک مراجعه نمی کنند.
 
در مورد قرمزی و انقباض لثه ها نیز باید درمان مناسب انجام شود.
 
استعمال دخانیات نیز علاوه بر عفونت لثه ها، می تواند نخستین علایم هشدار مانند خونریزی لثه را پنهان کند.
 
عفونت لثه ها، بیماری موذی است که علایم آن واقعاً ناراحت کننده و دردناک است، اما زمانی بروز می کند که بیماری تا حد زیادی پیشرفت کرده است.
 
درمان مناسب
 
هدف از درمان، حذف علت مشکل، یعنی باکتری ها و کاهش عوامل زمینه ساز بیماری است. در مورد لثه ها اساساً تکنیک های مسواک زدن توسط دندان پزشک توصیه می شود. در صورت تشخیص عفونت لثه ها، لازم است روند پیشرفت بیماری متوقف شود. تمیز کردن کامل ریشه و عاج دندان ها برای از بین بردن باکتری های سطح و حفره های بین دندانی ضروری خواهد بود. در ادامه بیمار باید طی سه تا 6 ماه بعد مرتب به دندان پزشک مراجعه کند تا روند گسترش بیماری بررسی شود و درمان های مناسب صورت گیرد.
 
پیشگیری از لق شدن دندان ها
 
بهترین راه پیشگیری، رعایت اصول بهداشت دهان و دندان با مسواک زدن دقیق دندان ها دو بار در روز به مدت دست کم دو دقیقه است. همچنین باید به طور منظم به دندان پزشک مراجعه کرد. اگر سابقه بروز این بیماری در افراد خانواده وجود دارد، باید حتماً مهم تلقی شود. در درمان قرمزی، تورم و خونریزی لثه ها نیز نباید تردید کرد.
 
جامعه: نازیبایی دهان و دندان باعث ضعف اعتماد به نفس کودکان می شود. فریناز نوربخش، متخصص دندان پزشکی کودکان با تأکید براهمیت توجه به سلامت دهان و دندان در کودکی گفت: متناسب با سن کودک، شیوه های مرتب سازی دندان ها توسط متخصص ارتودنسی مشخص می شود، اما گاه والدین به مسأله زیبایی و سلامت دهان و دندان طفل بی توجه هستند که این امر می تواند حتی در حس اعتماد به نفس او مؤثر باشد.
 
وی در میزگرد تخصصی سلامت دهان و دندان در بیمارستان فوق تخصصی رضوی مشهد، افزود: اهمیت جلوگیری از پوسیدگی دندان در سنین پایین بسیار بالاست، زیرا پوسیدگی دندان ها در کودکان در عواملی همچون اشتها، رشد و کم خونی آن ها بسیار تأثیر گذار است. دکتر نوربخش با اشاره به بهبود شیوه های درمانی دندان پزشکی برای کودکان گفت: امروزه در مراکزی، با بی هوشی اطفال زیر دو سال، امکان درمان بیماری های دهان و دندان در سنین طفولیت فراهم شده است. گفتنی است، گزارش مشروح میزگرد تخصصی سلامت دهان و دندان در بیمارستان فوق تخصصی رضوی، فردا در همین صفحه منتشر می شود.
 
راهکاری نوین برای درمان عفونت لثه
 
جامعه/ ترجمه: پیوره، یکی از بیماری های رایج دهان و دندان هاست که در ناحیه لثه ها و سایر نسوج نگه دارنده دندان، عفونت ایجاد می کند و ممکن است موجب افتادن دندان نیز شود، اما محققان بتازگی روش درمانی مؤثری را کشف کرده اند.
عفونت لثه در نتیجه باکتری هایی بروز می کند که در بافت های اطراف دندان موجب عفونت و در نتیجه تورم می شود. این باکتری ها همچنین به استخوان های محافظ دندان آسیب می رسانند و زمینه افتادن دندان را نیز فراهم می آورند. به علاوه، احتمال حمله قلبی و سکته مغزی نیز در این شرایط افرایش می یابد.
 
اما محققان آمریکایی و ژاپنی بتازگی توانستند با مطالعه روی خواص ضد میکروبی نیترید سیلیکون، نوعی سرامیک با خواص کاهش هسته سلول های باکتریایی را بشناسند. آن ها تأیید کردند که قرار گرفتن این ماده روی لثه طی مدت کوتاه 6 روز می تواند متابولیسم باکتری های عامل این التهاب را تغییر دهد.
 
گرچه درمان های دیگر برای بهبود این بیماری مؤثر هستند، اما نتایج تحقیقات جدید ثابت می کند که نیترید سیلیکون برای بیماری های حاد لثه بسیار عالی خواهد بود. نمناك




تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن