تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دعايى كه با بسم اللّه  الرحمن الرحيم شروع شود، رد نمى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860625784




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نتیجه مذاکرات ایران و عربستان درمورد حج


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: رییس سازمان حج و زیارت اعلام کرد: ایران و عربستان بر سر موضوعاتی چون پرواز و تامین امنیت زائران به توافق رسیدند‌ اما اختلاف درباره صدور ویزای اتباع ایرانی همچنان باقی مانده است.

به گزارش تراز ، سعید اوحدی درباره نتیجه پنج روز مذاکره با وزارت حج عربستان اظهار کرد: در جلسات متعددی که وزیر حج، معاون وزیر کشور و مسئولان وزارت خارجه عربستان حضور داشتند، دو طرف ملاحظات خود را درباره حج تمتع اعلام کردند که تاکید ما بیشتر بر تامین امنیت زائران ایرانی با توجه به حوادث سال گذشته بود. در نهایت پیش‌نویسی 60 صفحه‌ای از این مذاکرات طولانی تهیه شد که روی هر یک از بندها، بحث‌های زیادی صورت گرفت.
 وی ادامه داد: سعودی‌ها بندی را به این پیش‌نویس اضافه کرده بودند مبنی بر اینکه هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران برای برقراری پرواز با عربستان دوباره باید مجوز بگیرد که ما آن را در مغایرت با تفاهم‌نامه‌های قبلی اعلام کردیم. سرانجام طرف سعودی، استفاده ایرانی‌ها و جمهوری اسلامی ایران از شرکت‌های هواپیمایی داخلی را محق دانست.
سرپرست هیأت مذاکره‌کننده حج 95 گفت: مساله صدور ویزا هنوز حل نشده است؛ در حالی که ما راهکارمان را در این‌باره به طرف سعودی به صورت مکتوب ارائه کرده‌ایم.
اوحدی افزود: دو روز پیش از ما خواستند بازگشتمان را به ایران به تعویق بیندازیم تا شاید وزارت‌ حج و خارجه عربستان بتوانند به جمع‌بندی نهایی برسند اما بعدازظهر دوشنبه اعلام کردند که زمان بیشتری نیاز دارند.
وی اظهار کرد: عربستان تا کنون راهکار مشخصی را درباه صدور ویزا ارائه نکرده است، در حالیکه راهکار ایران کاملا شفاف است. ایران خواهان صدور ویزا در داخل کشور است. وزارت خارجه ما نیز اعلام کرده که همه امکانات را در این زمینه فراهم می‌کند. ما تصمیم گرفتیم فردا به کشور بازگردیم و منتظر هماهنگی وزارت حج و خارجه عربستان بمانیم تا آنها نیز راهکارشان را شفاف اعلام کنند.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره توافق‌هایی که در بخش تامین امنیت زائران ایرانی صورت گرفته است نیز گفت: راهکارهای خوبی در این زمینه ارائه شد. سعودی‌ها استفاده از دستبند الکترونیکی را تایید کرده‌اند. ما هم پیشنهادهای خود را در خصوص تامین امنیت با توجه به آسیب‌شناسی حوادث گذشته و جلسات دانشگاهی داخل کشور مطرح کردیم که استقبال شد.
اوحدی افزود: ایران و عربستان درباره تامین امنیت زائران به یک جمع‌بندی منطقی رسیدند اما صدور ویزا، مساله اصلی حج است که هنوز راهکار اجرایی و شفافی از طرف وزارت حج عربستان برای آن ارائه نشده است.


منبع: ایسنا







زمانبندی انتشار: 31 فروردين 1395 - 09:37





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن