تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):روز غدیر در آسمان مشهورتر از زمین است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869364579




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

داعش بیستمین روز متوالی در دیرالزور ناکام ماند


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: داعش بیستمین روز متوالی در دیرالزور ناکام ماند
حملات داعش در محورهای مختلف شهر دیر‌الزور بیستمین روز متوالی با شکست مواجه شد و در استان حسکه نیز نیروهای کُرد آخرین گذرگاه مرزی زمینی این استان با عراق را تعطیل کردند.
فارس: کوی‌های حویقة، رشدیة، صناعة، رصافة و کنامات، شهر «دیر الزور»، مرکز استان دیر الزور در شرق سوریه روز گذشته (یک‌شنبه) شاهد درگیری‌های شدید بین نیروهای ارتش سوریه با گروه تروریستی تکفیری «داعش» بود.

در این راستا، نیروی هوایی سوریه نیز طی عملیات‌هایی مواضع و تجمعات عناصر داعش داخل شهر دیر الزور را بمباران کردند، از جمله 3 ساختمان در نزدیکی سازمان آب دیر الزور در کوی خسارات که داعش از آنها به عنوان مقرهای خود استفاده می‌کرد.


این حملات علاوه بر انهدام مواضع و مقرهای داعش، کشته و زخمی شدن ده‌ها تروریست تکفیری از جمله أبو عبید العراقی و أسامة الحجازی، از فرماندهان بارز این گروه در شهر «الشدادی»، در ریف جنوبی حسکه که به تازگی به دیر الزور منتقل شده بودند، را به دنبال داشت.


حملات داعش که درگیری‌های شدید و نبردهای سخت این گروه با ارتش سوریه در نقاطی از شهر دیر الزور را درپی داشته، 20 روز است، با هدف پیشروی در کوی‌ها و مناطق تحت کنترل ارتش و تغییر خطوط تماس جریان دارد، بی‌آنکه کوچکترین دستاوردی برای آن داشته باشد.


از سوی دیگر، منابع محلی تصریح کردند که داعش اقدام به اعدام 3 نفر از فرماندهان میدانی خود به دلیل شکست در حملات نظامی علیه محورهای مختلف دیر الزور کرد.


به گفته این منابع 2 نفر از این فرماندهان به نام‌های «فواز الجدیع» ملقب به «أبو صخر العکیدی» و «منصور العبدالله»، معروف به «أبو أیهم الشرعی» سوری بودند و سومین نفر یک عراقی به نام «نورس الحمدان» معروف به «ابو البراء التکریتی» بود.


اما جنگنده‌های ائتلاف بین المللی ضد داعش به رهبری آمریکا در عملیات روز گذشته خود در ریف شرقی دیرالزور، کارخانه تولید گاز «کونیکو» را بمباران کردند که موجب وارد آمدن خسارات بسیار به آن شد.


نیروی هوایی روسیه و سوریه پیشتر عملیات‌هایی را علیه داعش در این کارخانه که بخش اعظم آن را تعطیل کرده، انجام داد و مواضع این گروه را بدون وارد آوردن خسارت به ساختمان کارخانه بمباران کرده بودند.


در استان «حکسه»، واقع در شمال شرقی سوریه نیروهای سوریه دموکراتیک در محورهای جنوبی شهر «تل تمر»، در ریف غربی استان حسکه به شدت با داعش درگیر شدند.


این نیروها حمله گسترده داعش از سمت کوه «عبد العزیز» و روستاهای اطراف آن علیه شهر تل تمر را دفع کردند، شهری که حلقه ارتباطی بسیار مهم و راهبردی بین مناطق مرزی سوریه و عراق شمرده می‌شود و جاده‌ها و راه‌های ارتباطی مرزی را به یکدیگر وصل می‌کند.


این درحالی است که کمیته‌های دفاع مردمی کُردهای سوریه به عنوان یکی از مهمترین گروه‌های تشکیل دهنده نیروهای سوریه دموکراتیک فعالیت گذرگاه مرزی «مبروکه» در نزدیکی شهر راس العین در ریف غربی حسکه را از بیم مین‌گذاری توسط داعش و با هدف ایمن سازی آن، متوقف کردند.


پس از تعطیلی گذرگاه «سیمالکا» طی ماه گذشته از سوی طرف عراقی، گذرگاه «مبروکه»، آخرین گذرگاه مرزی زمینی بین سوریه و عراق شمرده می‌شد.


ادامه بسته بودن گذرگاه سیمالکا به دستور حکومت فدرال کردستان در شمال عراق موجب افزایش شدید قیمت مواد غذایی و کمبود این مواد در بازارهای استان حسکه سوریه شده است.








تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن