واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون پرورشی و فرهنگی آذربایجان شرقی در مصاحبه با پانا: مسابقات قرآنی بهترین محل برای اشاعه کار گروهی و همفکری است معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی گفت: در مسابقات قرآن،عترت و نماز روحیه کارگروهی و مشارکتی موج می زند و بهترین محل برای اشاعه کار گروهی و همفکری است.
۱۳۹۵ يکشنبه ۲۹ فروردين ساعت 13:28
طاهر علمی در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار پانا از آذربایجان شرقی در خصوص مسابقات قرآن،نماز و عترت بیان داشت:این مسابقات در چهار مرحله آموزشگاهی،منطقه ای،استانی و کشوری برگزار می شود. معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان گفت:مرحله آموزشگاهی و منطقه ای در ماه های مهر تا اسفند برگزار شده و افراد راه یافته به مرحله استانی از 39 ناحیه و منطقه مشخص شده است.
وی با اشاره به برگزاری مرحله استانی در فروردین ماه امسال،افزود:نزدیک پنج هزار نفر دانش آموز دوره اول و دوره دوم متوسطه به اضافه حفظ ویژه قرآن در مقطع ابتدایی به مرحله استانی راه یافتند.
مسئول تربیتی استان تصریح کرد: مرحله استانی برای نواحی پنجگانه آموزش و پرورش و شهرهای نزدیک در خود تبریز و برای دانش آموزان شهرستانی در منطقه صوفیان در حال برگزاری است.
علمی بیان کرد:دانش آموزان دختر و پسر دراین مسابقات با موضوع قرآن در عناوین حفظ ترتیبی قرآن،حفظ موضوعی قرآن ، حفظ ویژه قرآن ، ترتیب و تحقیق و موضوع عترت با عناوین تفسیر قرآن،تفسیر نهج البلاغه،تفسیر صحیفه سجادیه ،مداحی و موضوع نماز با عناوین اذان،احکام نماز و انشای نماز به رقابت می پردازند.
در سطح استان بیش از 650 هزار دانش اموز است و امکان شرکت برای همه دانش آموزان دوره روزانه وجود داشت که از 5هزار دانش آموز نزدیک 100 نفر به مسابقات کشوری که در مشهد و همدان برگزار می شود راه می باید. مسئول فرهنگی آموزش و پرورش استان افزود: در مرحله استانی دانش آموزان تمام توان خود را بکار برده اند چرا که دانش آموزان قشری آینده ساز،دارای ایده ه ها و فکر های بکر هستند و اگر زمینه استفاده برای جوانان و نوجوانان در دوره مدرسه فراهم شود شاهد رشد چشمگیری در کشور خواهیم بود.
وی تاکید کرد: بهترین محل شناسایی و بهره مندی از ایده های ناب نوجوانان با استعداد و توانمند مسابقات قران ،عترت و نماز می تواند باشد.
علمی با خاطر نشان ساختن اینکه زمینه مسابقات قران دانش آموزی طی دو سال گذشته در استان اجرا شده است،افزود:با مدیریت معاونت فرهنگی و پرورشی استان و همکاری مناطق سومین دوره از این مسابقات امسال در استان در حال اجرا می باشد.
معاون پرورشی استان اذعان داشت:در این مسابقات مربیان به صورت تخصصی کار کرده اند که باعث شده کیفیت مسابقات بالا برود و خشنودی اولیا و مربیان را فراهم کرده است.
وی بیان داشت:آموزش و پرورش باید تلاش کند دانش آموزان تلاشگر،سخت کوش،اثربخش و مسئولیت پذیر برای آینده تربیت کند و داشتن انتظارات بالا از دانش اموزان می تواند تمام تلاش دانش اموزان را بکار برد.
معاون فرهنگی آموزش و پرورش استان گفت: این مسابقات از روحیه کارگروهی و مشارکتی برخوردار است و در واقع ایجاد فضای مناسب برای هم فکری و ترویج و اشاعه کار گروهی می باشد و توانمندی های قرانی دانش آموزان تقویت می شود.
علمی اذعان داشت: دانش اموزان با تعامل و اخذ از تجربیات یکدیگر در حاشیه مسابقات می توانند ضعف های خود را شناسایی و برخی زمینه ها را قوت بخشند.
وی اظهار کرد: اگر تمام دستگاه های دینی و معرفی استان در جهت پیشبرد کیفی و کمی این مسابقات یاری رسانند می توانیم در کشور در سطح عالی بدرخشیم.
معاون فرهنگی و پرورشی استان گفت: متاسفانه از نظر مالی دستگاه های استان برای این مسابقات موازی کاری کرده اند و هم افزایی صورت نگرفته است.
علمی خاطر نشان ساخت: اگر دانش اموزان رفتار و گفتار و عمل خود را با قرآن آمیخته کنند به موفقیت های چشمگیری خواهند رسید.
وی گفت: برای اینکه هر منطقه شاهد پتانسیل قرانی استان باشد سعی شده مرحله استانی هر سال در مناطق مختلف برگزار شود و حضور اولیا در این مسابقات تاثیر بسیار زیادی از بالا بردن کیفیت مسابقات خواهد داشت.
معاون پرورشی استان بیان کرد: داوری این مسابقات را داوران آموزش دیده و متخصص استان مدیریت می کنند و تمامی داوران دارای تجربه می باشند و دوره تخصصی داوری سطح کشوری را گذرانده اند و دستورالعمل های ویژه را می دانند.
علمی اظهار داشت: سطح مسابقات با کیفیت خاص است و نسبت به سال گذشته رشد کرده چرا که برخی مناطق جهت آماده سازی دانش آموز برای مرحله استانی دوره های کوتاه آماده سازی برگزار کرده اند.
معاون فرهنگی و پرورشی استان اضافه کرد:برای دانش اموزان راه یافته به مرحله کشوری دوره های کوتاه مدت آماده سازی برگزار می شود.
وی تاکید کرد:اگر جامعه بخواهد در ابعاد مختلف سیاسی،فرهنگی،اجتماعی به توسعه قدم نهاد اولین ابزار نیروی انسانی است که این محور باید دارای دانش،بصیرت و توانایی باشد و بروز و ظهور آن باید در مدرسه شکل یابد و بذر را در کشتزار اندیشه جوانان کاشت.
علمی اظهار امیدواری کرد تمام دانش اموزان نکته تربیتی آموزش و پرورش را فراموش نکنند که در غیر این صورت 12 سال تلاش و کوششان در مدرسه خروجی بدون تربیت خواهد بود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]