تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر کس دو رکعت نماز بخواند و بداند چه می گوید، از نماز فارغ می شود، درحالی که میا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860665358




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

احتمال صدور ویزای حج در فرودگاه جده


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
احتمال صدور ویزای حج در فرودگاه جده




رییس سازمان حج و زیارت گفت: امروز عربستان نظرش را در مورد نحوه صدور ویزا و پروازهای حجاج اعلام و به احتمال زیاد تا اواخر امشب تکلیف حج مشخص می شود.





خبرگزاری میزان: رییس سازمان حج و زیارت گفت: امروز عربستان نظرش را در مورد نحوه صدور ویزا و پروازهای حجاج اعلام و به احتمال زیاد تا اواخر امشب تکلیف حج مشخص می شود.

سعید اوحدی در خصوص روند مذاكرات حج 95 با طرف سعودی گفت: با توجه به جلسه كارشناسی كه بعد از ظهر روز جمعه در خصوص جزئیات مسائل فنی مطرح شد، در آن جلسه جمع بندی شد كه (شنبه) جلسه ای را با قائم مقام وزیر حج عربستان برای دستیابی به نتیجه نهایی داشته باشیم كه این جلسه ساعت 13 در دفتر وزیر حج عربستان برگزار شد و 5 ساعت به طول انجامید.
 
وی افزود: در حالی كه روزهای جمعه و شنبه جز تعطیلات رسمی در كشور عربستان است، با این وجود این جلسه طولانی كه بر سه موضوع تأكید داشت، برگزار شد.
 
رییس سازمان حج و زیارت ادامه داد: قرار بود طرف سعودی راهكارهای خودش در خصوص چگونگی صدور ویزا را به صورت شفاف اعلام كند همچنین موضوع استفاده از ظرفیت شركت های هواپیمایی ایرانی همانند سال گذشته بر اساس سهمیه ای كه برای شركت های داخلی و سعودی تعریف شده است و تامین امنیت زائران از موضوعات مطرح شده در این نشست بود.
 
مهندس اوحدی در این باره توضیح داد: وزارت حج عربستان در خصوص موضوع ویزا اعلام كرد كه در حال بررسی هستیم كه ویزا در داخل ایران یا در فرودگاه های جده و مدینه منوره صادر شود كه این موضوع مورد استقبال ما قرار گرفت. البته اعلام داشتند كه هماهنگی های این موضوع باید با وزارت امور خارجه عربستان انجام شود كه در این خصوص منتظر پاسخ قطعی وزارت حج آن كشور هستیم.
 
رییس سازمان حج اضافه كرد: در خصوص پروازها طرف سعودی متأسفانه هنوز به نتیجه قطعی نرسیدیم  كه قرار است تا ظهر امروز نتیجه را اعلام كنند.
 
سرپرست تیم مذاكره كننده حج  در پاسخ به این پرسش كه برخی منابع از تعیین شرایطی برای حضور زائران ایرانی در حج حكایت دارند، تصریح كرد: خواهش من این است كه به این گمانه زنی ها كه گاهی اوقات اتفاق می افتد و صحت ندارد، توجه نكنیم. تا این لحظه غیر از مسائل فنی كه اعلام كردیم موضوعی مطرح نشده است.
 
وی افزود: از جمله موارد مطروحه در نشست با سعودی ها موضوع تأمین امنیت زائران بود كه به آنها اعلام كردیم كه 50 جلسه آسیب شناسی و كارشناسی در این خصوص از سال گذشته داشته ایم و قرار است امروز پیشنهادهای خود را به صورت مكتوب به آنها اعلام كنیم كه البته طرف سعودی نیز راهكارهای خوبی را در خصوص تأمین امنیت حجاج در تفاهم نامه عنوان كرده و باید منتظر باشیم تا در جلسه  در این خصوص به نتیجه برسیم.
 
رییس سازمان حج و زیارت كشورمان تأكید كرد: تا این لحظه در 4 جلسه ای كه با وزارت حج عربستان داشتیم صرفا مباحث فنی مطرح شده كه البته طرف سعودی در خصوص دو موضوع مهم پرواز حجاج و صدور ویزای زائران نظر شفاف و روشن خود را اعلام نكرده است، البته قول دادند كه نظر روشن خود را تا امروز اعلام كنند.
 
این مقام مسئول در پایان به حضور مدیرعامل هواپیمایی چمهوری اسلامی ایران در تیم مذاكره حج اشاره داشت و گفت: وی  نیز در این سفر جلسه ای با رئیس هواپیمایی عربستان خواهد داشت كه نتیجه آن اعلام خواهد شد.







تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن