تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):راست ترين سخن و رساترين پند و بهترين داستان، كتاب خداست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860714028




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

67 درصد مبتلایان به ویروس ایدز ازطریق اعتیاد تزریقی


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: 67 درصد مبتلایان به ویروس ایدز ازطریق اعتیاد تزریقی
معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي و درماني استان زنجان گفت: 67 درصد مبتلايان به ويروس اچ آي وي در زنجان از راه اعتياد تزريقي به اين بيماري مبتلا شده اند.


به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان، صائيني شمار مبتلايان به ويروس اچ آي وي مثبت در اين استان را هم اكنون 178نفر اعم از زن و مرد ذكر كرد. وي اظهار كرد: بر اساس آمار رسمي ارائه شده تا اول مهر سال 94، از اين تعداد افراد مبتلا به اچ آي وي 85 درصد را مردان و 15 درصد مابقي را نيز زنان تشكيل مي دهند. معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي و درماني استان افزود: 67 درصد مبتلايان به ويروس اچ آي وي در استان زنجان از راه اعتياد تزريقي، 17 درصد از طريق رابطه جنسي، سه درصد از طريق مادر به كودك و 13 درصد نيز نامشخص مبتلا شده اند و انتقال از طريق خون و فرآورده هاي خوني نيز صفر بوده است. صائيني بيان كرد: از دهه 60 تاكنون ( از ابتداي اجراي برنامه كنترل ايدز ) 178نفر به اين ويروس در استان مبتلا شده اند كه 61 نفر از اين تعداد جان خود را بر اثر همين بيماري از دست داده اند وی گفت: بر اساس برآوردها در سال 2015، حدود يك ميليون و 900 هزار نفر مورد جديد در سطح جهان به اين ويروس مبتلا شده اند. معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي و درماني استان افزود: در گذشته عقيده بر اين بود كه بيماري ايدز درمان ندارد اما اكنون تاكيد بر اين است كه اگر ابتلاي فردي به اين بيماري به موقع تشخيص و به پزشك ارجاع داده شود تا به صورت صحيح تحت درمان قرار گيرد به حتم بيمار مي تواند عمر بالاي 70 سال كه عمري طبيعي محسوب مي شود براي خود متصور شود. صائینی تاكيد كرد: اگر فرد آلوده به درستي تحت مراقبت و درمان دارويي قرار گيرد و توجه و حساسيت لازم را نسبت به مداواي خود داشته باشد از عمر طبيعي بالايي نيز برخوردار خواهد شد و آناني كه مبتلا به اين ويروس مي شوند به لحاظ تحصيلات زير ديپلم و بيشتر زير سيكل هستند و در ميان آنان، افراد بالاي ديپلم كه با نحوه ابتلا به اين بيماري آشنا باشند كمتر مشاهده مي شود. وی با تاكيد بر اينكه الگوي انتقال ويروس اچ آي وي از طريق اعتياد جنسي به رابطه جنسي نامطمئن افزايش يافته است، افزود: آمارها نشان مي دهد انتقال ويروس اچ آي وي در اين استان از طريق رابطه جنسي نامطمئن در مقايسه با گذشته روبه افزايش بوده و اين روند نگران كننده است. معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي و درماني استان زنجان اظهار كرد: احتمال انتقال ويروس اچ آي وي در افرادي كه نسبت به مصرف روان گردان ها و انواع مخدرها و رفتارهاي پر خطر جنسي مبادرت مي كنند، بيشتر وجود دارد صائینی ادامه داد: اطلاع رساني لازم بايد در مورد راه هاي انتقال بيماري ايدز از راه هاي مختلفي مانند رسانه هاي گروهي در جامعه انجام گيرد كه اين اقدام امري مهم به شمار مي رود.



۲۶ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن