تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  حضرت فاطمه (س):آن گاه كه در روز قيامت برانگيخته شوم، گناهكاران امّت پيامبر اسلام را شفاعت خواهم كرد....
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860642924




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وزیر بهداشت بیشتر از وزیر ارشاد به هنرمندان توجه دارد!


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: وزیر بهداشت بیشتر از وزیر ارشاد به هنرمندان توجه دارد!
تا زمانی که دولتمردان و مسئولان، عرصه فرهنگ را جدی نگیرند به نتیجه‌ دلخواه نخواهیم رسید.


مجید مجیدی کارگردان سینما در گفتگو با خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص تولیدات مشترک بین ایران و سینماهای مطرح دنیا عنوان کرد: تولیدات مشترک نگاه ملی‌تری را می‌طلبد. همان طور که گفتم تا زمانی که به عرصه فرهنگ و هنر درجه دو نگاه می‌شود، توقعی بیش از این نمی‌توان داشت. وزیر بهداشت بیشتر از وزیر ارشاد به هنرمندان توجه دارد؛ یعنی می‌خواهم بگویم تا زمانی که دولتمردان و مسئولان، عرصه فرهنگ را جدی نگیرند به نتیجه‌ دلخواه نخواهیم رسید.


این کارگردان عنوان کرد: تلاش‌های خود هنرمندان است که توانسته عرصه‌هایی را باز کند و هنر ما را تا آنجایی که در توان دارند، به جهانیان عرضه کنند وگرنه از لحاظ حمایت، کار قابل تأملی صورت نمی‌گیرد.


مجیدی در خصوص هجمه‌ها و کارشکنی‌های وارد شده به فیلم «محمد رسول‌الله» برای اکران در خارج از مرزها بیان کرد: کارشکنی‌ها و هجمه‌ها به آن شکل نبوده و موضوعی عادی است. فیلم «محمد(ص)» مصطفی عقاد نیز در زمان خودش پشت درهای بسته سینماها واقع شد و حدود دو سال رنگ پرده نقره‌ای سینما را ندید. با همین هجمه‌ها رفته رفته فضای اکران این فیلم باز شد و خود را نمایان کرد. امیدوارم به زودی این عرصه برای فیلم ما نیز باز شود و مطمئنا این اتفاق خواهد افتاد.


وی در خصوص گفته برخی از کارشناسان مبنی بر مقصر بودن پخش‌کننده در مهجور ماندن فیلم «محمد رسول‌الله» عنوان کرد: این فیلم مهجور مانده اما در مورد پخش‌کننده بی‌انصافی است که یکسری صحبت‌ها گفته شود؛ اصلا این بحث‌ها قضاوت‌های عجولانه‌ای است که اتفاق می‌افتد.


این کارگردان که برگزیده چهره سال هنر انقلاب شد، تعریف خود را از هنر متعهد عنوان کرد: تعریف هنر متعهد این است که هنر و هنرمند متعلق به جامعه، مردم و موقعیت ملی خودش باشد و بتواند در آن جهت قدم بردارد. به نظرم هنر در وهله اول مقابل مردمش متعهد است.


مجیدی در پاسخ به این سوال که هنرمندان تا چه حد پایبند به هنر متعهد هستند، اظهار داشت: به نظرم هنرمندان کار خودشان را انجام می‌دهند. باید توجه داشت سیاستگذاری در این عرصه در عرض یک دو یا سال جواب نمی‌دهد و فرهنگ چیزی نیست که فکر کنیم با روی کار آمدن یک دولت می‌توان به آن جهت داد و آن را عوض کرد. مثل نهالی است که باید امسال کاشته و 10 سال آینده جواب گرفت. دولت‌ها می‌آیند و می‌روند و مسائلشان همان دوره چهار ساله خودشان است تا زمانی که افق دید دولتمردان همان چهار سال باشد، اتفاق بزرگی نمی‌افتد.


این کارگردان در بخش دیگری از صحبت‌هایش با اشاره به پرداختن به مقوله ایدز و موضوعات حساس این چنینی گفت: بسیاری از موضوعات اجتماعی این چنینی وجود دارد که باید به آن پرداخت. اساسا معتقدم فرهنگ و هنر مقوله‌ای است که دولت‌ها و دولتمردان ما به عنوان یک استراتژی درجه یک به آن نگاه نکردند و دید آنها نسبت به عرصه فرهنگ و هنر درجه دو است و تا زمانی که به طور جدی به این عرصه نگاه نشود، هنرمندان ما نیز نمی‌توانند در سطح گسترده و جدی به این موضوعات بپردازند.

وی افزود: به نظرم این توانمندی در سینمای ایران وجود دارد که فعالان آن بتوانند وارد همه عرصه‌های اجتماعی شوند. البته باید این عرصه بهتر و بیشتر باز شود و امکانات چشمگیرتری در اختیار آن‌ها قرار بگیرد. از همه مهم‌تر خود تلویزیون می‌تواند نقش والایی را در این عرصه داشته باشد.







۲۵ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن