تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):شش (صفت) در مؤمن نيست: سخت گيرى، بى خيرى، حسادت، لجاجت، دروغگويى و تجاوز.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1846418944




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

صدور طولانی‌ترین حکم زندان


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
صدور طولانی‌ترین حکم زندان

زندان گوانتانامو


شناسهٔ خبر: 3597467 - چهارشنبه ۲۵ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۱
مجله مهر > دیگر رسانه ها

به نظر می‌رسد گاهی صد و چهل‌و یک هزرا سال برای یک قاتل خوب به نظر می‌رسد. فرادید نوشت: این شاید یادآوری باشد از اینکه عدالت می‌تواند سختگیرانه و خشن باشد، حال چه شما آن را منصفانه بدانید و چه نه. و گاهی عدالت می‌تواند حتی برای کسانی که اعدام نمی‌شوند نیز بسیار سختگیرانه باشد. در حالیکه گهگاه کوتاه بودن بعضی از احکام زندان برای جرایم خشن باعث نگرانی افکار عمومی می‌شود، در برخی موارد، قضیه کاملاً برعکس است.
 
چاموی تیپیاسو، تایلند، ۱۴۱۰۷۸ سال  طولانی‌ترین حکم زندانی که تاکنون از سوی یک دادگاه صادر شده، ظاهراً متعلق به چاموی تیپیاسو از تایلند است که در سال ۱۹۸۹ به ۱۴۱۰۷۸ سال زندان محکوم شد.
 
تیپیاسو که زن یک افسر ارشد نیروی هوایی تایلند بود، در یک شبکۀ هرمی که از ۱۶۲۳۱ نفر و مجموعاً دو میلیون پوند کلاهبرداری کرده بود، نقش داشت.
 
با توجه به اینکه ظاهراً برخی از قربانیان وی از اعضای خاندان سلطنتی بودند، او نمی‌توانست انتظار ملایمت چندانی از دادگاه داشته باشد.
 
البته، تیپیاسو خوش شانس بود، چرا که در سال ۱۹۸۹، قانون تایلند حکم می‌داد که فارغ از حکم صادر شده در مورد فرد، حداکثر زمانی که فرد می‌تواند به جرم کلاهبرداری به پشت میله‌های زندان بیافتد، ۲۰ سال است.
 
عثمان الگنائویی، اسپانیا، ۴۲۹۲۴ سال  قانونی مشابه، شامل حال عثمان الگنائویی نیز شد. او تروریستی بود که دادگاهی در اسپانیا به خاطر نقشش در بمبگذاری‌های متروی مادرید در سال ۲۰۰۴ به ۴۲۹۲۴ سال زندان محکوم کرده بود.
 
جمال زوگام، همدست او، به خاطر مشارکت در این بمبگذاری‌ها که جان ۱۹۱ نفر را گرفت، به ۴۲۹۲۲ سال زندان محکوم شد.

اما در اسپانیا نیز همچون تایلند، حداکثر قانون مدت زمانی را که فرد می‌تواند به زندان بیافتد را محدود کرده است. بنابراین این دو عملاً تنها ۴۰ سال در زندان خواهند بود.
 
چارلز اسکات رابینسون، ایالات متحده، ۳۰۰۰۰ سال 
در واقع این حکم طولانی‌ترین حکم زندان واقعی است. چرا که در آمریکا خبری از محدودیت زمانی زندان نیست. در این میان، احتمالاً طولانی‌ترین حکم متعلق به چارلز اسکات رابینسون است. او مجرمی اوکلاهومایی است که به کودکان تجاوز می‌کرد.
 
در سال ۱۹۹۴، هیئت منصفه به ازای هر یک از شش پروندۀ تجاوز او، درخواست ۵۰۰۰ سال زندان کرد.
 
دن اوونز، قاضی ناحیه، برای اینکه این جنایتکار زودتر از موعدِ احکام ۵۰۰۰ ساله‌اش آزاد نشود، تصمیم گرفت تا همۀ احکام را یک کاسه کرده و به یک حکم ۳۰۰۰۰ سال زندان تبدیل کند.
 
او به رابینسون گفت: "فکر می‌کنم که می‌توانم مطمئن باشم که باقی عمر طبیعی خود را در زندان خواهی گذراند." رابینسون حداقل تا ۱۰۸ سالگی، امکان درخواست عفو را ندارد.
 
دارون بنالفورد اندرسون، ایالات متحده، ۱۱۲۵۰ سال  اندرسون را می‌توان قربانی فاجعه‌بارترین درخواست تجدیدنظر در تاریخ دانست. او پس از آنکه در سال ۱۹۹۳، به گروگان گرفتن یک زن سالخورده و تجاوز به او و دزدی از او محکوم شد، درخواست تجدید نظر کرد تا شاید یکی دو قرن از حکم اولیۀ ۲۲۰۰ ساله‌اش کم شود.
 
در ابتدا اوضاع بد نبود. او توانست محاکمه را تجدید کند. اما محاکمۀ دوباره نیز به محکومیت انجامید. اما این بار هیئت منصفه تصمیم گرفت که حکم زندان او بایستی ۱۱۲۵۰ سال باشد و بدین ترتیب حکم او ۹۰۵۰ سال بیشتر شد.
 
اندرسون بناست تا در ۱ آگوست سال ۹۷۴۶ آزاد شود. او در این مدت می‌تواند به این موضوع که نامش در کتاب رکوردهای گینس در کنار عنوان "بیشترین مدت زندانی که در نتیجۀ تجدیدنظر خواهی به حکم افزوده شده" آمده، افتخار کند.
 
البته همدست اندرسون، آلن مک لارین، در تجدید نظرخواهی از او خوش شانس‌تر بود و توانست ۵۰۰ سال از حکمش کم کند. او حالا تنها بایستی ۲۱۲۵۰ سال در زندان باشد.
 
دادلی وین کایزر، ایالات متحده، ۱۰۰۰۰ سال  برای یافتن طولانی‌ترین حکم زندان برای یک فقره جرم، باید به آلاباما بروید. جایی که دادلی وین کایزر ملقب به "قاتل هالووین"، به جرم کشتن همسرش به ۱۰۰۰۰ سال زندان محکوم شده است.
 
او که از سوی یکی از دادستانان با عنوان "قاتل بالفطره" توصیف شده، در شب هالووین ۱۹۷۶، دایان کایزر، همسرش، یونیس بارینگر، مادر زنش، و ریک پایرون، دانشجویی که اتفاقاً آن جا بود، را کشت.
 
او در سال ۱۹۷۷ به مرگ محکوم شد، اما در سال ۱۹۸۰، دادگاه عالی آمریکا حکم مرگ آلاباما را مغایر با قانون اساسی دانست و در نتیجه کایزر دوباره مورد محاکمه قرر گرفت. نتیجه این شد که در سال ۱۹۸۱، وی برای کشتن خانم بارینگر و آقای پایرون به دو حکم حبس ابد گرفت و به خاطر کشتن همسرش نیز به ۱۰۰۰۰ سال زندان محکوم شد.
 
دوستان کایزر که اکنون ۷۴ سال دارد، می‌گویند که او در زندان به یک مسیحی معتقد تبدیل شده و احساس پشیمانی می‌کند. درخواست عفو او ماه گذشته برای دهمین بار رد شد.
 
آلبرت وودفاکس، ایالات متحده، ۴۳ سال در حبس انفرادی  شاید از این میان، دوران حبس هیچکس به اندازۀ آلبرت وودفاکس دردناک نبوده باشد. او در ماه فوریه، پس از گذراندن ۴۳ سال در زندان انفرادی، آزاد شد. او همواره اصرار داشت که بی‌گناه است.
 
او بیشترین دوران انفرادی را در ایالات متحده گذرانده است. او به مدت ۴۳ سال هر روز ۲۳ ساعت را در یک سلول ۱.۵ متر در ۲.۵ متر گذراند و هر روز یک ساعت اجازه داشت تا در یک حیاط محصور سیمانی، در حالی که در زنجیر و تنها بود، هواخوری کند.
 
او هنگامی که در حال گذراندن دورۀ محکومیت اصلی خود بود، در سال ۱۹۷۲ به همراه دو نفر دیگر به قتل یکی از نگهبانان زندان محکوم شد.
 
آقای وودفاکس و هوادارانش مدعی هستند که هر سه متهم به اشتباه محکوم شده بودند و این حکم، انتقامی بوده که از آنان به خاطر اعتصاب غذایشان در اعتراض به "شرایط غیرانسانی زندان" و عضویتشان در گروه "پلنگهای سیاه" گرفته شده است.
 
پائول گیدل جونیور، آمریکا، ۶۸ سال و ۲۴۵ روز  افتخار طولانی‌ترین مدت زمانی که فردی پیش از آزاد شدن در زندان گذرانده، متعلق پائول گیدل جونیور است.
 
گیدل در سال ۱۹۱۱، یک چمدان‌بر ۱۷ ساله در هتلی در نیویورک بود. او پنهانی وارد اتاق ویلیام اچ جکسون، که در هتل مهمان بود شد. پیرمرد ۷۳ سالۀ ثروتمند از خواب بیدار شد و میان آن دو درگیری رخ داد که تصادفاً به کشته‌ شدن جکسون منجر شد.
 
جنایت گیدل تنها چند دلار برایش عایدی داشت. او دو روز بعد دستگیر شد و به جرم قتل درجۀ دوم محکوم شد و در سال ۱۹۱۱ به زندان افتاد.
 
او ۶۸ سال و ۲۴۵ روز بعد در ۸۶ سالگی از زندان آزاد شد و با اختلافی چند ماهه، توانست رکود جانسون ون دایک گریگزبی را شکست. گریگسبی پیش از آنکه در سال ۱۹۷۶ از زندان ایالتی ایندیانا آزاد شود، ۶۸ سال و سه ماه را در زندان گذرانده بود.
 
گیدل که در زندان گهگاه دچار جنون می‌شد، در سال ۱۹۷۴ مورد عفو قرار گرفته بود، اما با توجه به اینکه همۀ عمر بزرگسالیش را در زندان گذرانده بود و می‌ترسید که نتواند با محیط بیرون از زندان کنار بیاید، به انتخاب خودش ۶ سال دیگر هم در زندان ماند.
 
او ۷ سال طعم آزادی را چشید تا اینکه در ۹۳ سالگی در آسایشگاه سالمندان چشم از جهان فرو بست.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن