تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اگر پنج خصلت نبود، همه مردم جزوِ صالحان مى شدند: قانع بودن به نادانى، حرص به دنيا، بخ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1846123301




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

راز داشتن یک مغز استثنایی از نظر پروفسور سمیعی


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: راز داشتن یک مغز استثنایی از نظر پروفسور سمیعی
پروفسور مجید سمیعی با تاسف از فقر محققان ایرانی و تشریح داشتن یک مغز استثنایی و سالم، گفت: بدترین چیز برای یک محقق و افراد لایق این است که مدیر و رئیس آنان فرد پایین‌تر و نالایق‌تر باشد.
آفتاب : پروفسور مجید سمیعی در حاشیه اجلاس علوم اعصاب در جمع خبرنگاران با پرداختن به آخرین وضعیت بیمارستان و مرکز علوم اعصاب ایران که در حال ساخت است، اظهار داشت: ساخت این مرکز با هدفی پیش می‌رود تا بتوانیم در آینده پاسخگوی کارهای علمی و پیشرفته علوم اعصاب باشیم که از مهمترین مباحث این مرکز فراهم آوردن منابع انسانی است زیرا اگر بهترین ساختمان‌ها را نیز بسازیم ولی نیروی انسانی مورد نظر را نداشته باشیم به نتیجه نخواهیم رسید.

به گزارش تسنیم، سمیعی با تاکید مجدد بر نیروهای متخصص برای پیش رفتن با تکنولوژی‌های روز آینده تصریح کرد: در این مرکز به سمتی پیش می‌رویم تا محققان علمی ما با آخرین تکنولوژی‌های دنیا آشنا و فعالیت کنند. بنابراین بنده نیز موافق ساخت صرف یک مرکز نیستم بلکه باید فعالیت‌ها و عملکردهای مرکز علوم اعصاب ایران در دنیا قابل احترام و نشر داده شود و رسانه‌ها بیشتر کارهای نمونه این مرکز را در دنیا اطلاع‌رسانی کند.

وی با ابراز امیدواری برای شروع به کار علمی و تشخیصی مرکز علوم اعصاب ایران تا پایان امسال، گفت: البته کار درمانی زمان‌بر است و باید متخصصان بسیار زیادی گرد هم آیند تا بتوانند برای درمان در رشته علوم اعصاب اقدام کنند کما اینکه افراد متعددی نیز برای فعالیت در این مرکز تربیت خواهیم کرد.

سمپوزیوم جراحان مغز و اعصاب در ایران تاریخی است

سمیعی به برگزاری سمپوزیوم جراحان مغز و اعصاب در ایران نیز گریزی زد و گفت: برگزاری این سمپوزیوم در دنیا یک رخداد جهانی است و با نظارت فدراسیون جهانی جراحان مغز و اعصاب این کنگره با حضور متخصصان و دانشمندان علوم اعصاب 90 کشور جهان در ایران برگزار می‌شود.

راز داشتن یک مغز استثنایی

وی همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر چگونگی داشتن یک مغز سالم و فعال، توصیه‌هایی عنوان کرد و افزود: این سوال بسیار مهمی است که ما چطور یک مغز سالم داشته باشیم و بنده عنوان می‌کنم که افکار سالم باعث می‌شود که قدرت فراخوانی علم در مغز بیشتر شود و به زبانی عامیانه هر کس وجدان راحتی داشته باشد و در دوران جوانی کارهایی نکند که به عذاب وجدان گرفتار شود مسلما مغز او نیز کمتر آسیب می‌بیند بنابراین هر چه روح شادتر باشد قدرت بدنی انسان نیز بیشتر خواهد شد. بنابراین قوی کردن ماهیچه‌ها تاثیری در تقویت مغز ندارد بلکه در سیکلی معکوس این مغز سالم است که قدرت ماهیچه‌ها را افزایش می‌دهد.

برگزاری جشن بزرگ جراحی قاعده جمجمه در ایران

پروفسور سمیعی همچنین با اشاره به برگزاری جشن جراحی قاعده جمجمه در ایران توضیح داد: 20 سال قبل بنده حقیر جراحی قاعده جمجمه را شروع کردم و در سراسر دنیا گسترش یافت و آن زمان دکتر محمد فرهادی وزیر علوم کنونی ایران که تا هم‌اکنون نیز با ما همکاری داشته است مشارکت‌های بسیاری در جراحی قاعده جمجمه داشت بنابراین امسال با گردهم آوردن متخصصان مغز و اعصاب، جراحی پلاستیک، گوش، حلق و بینی و ... جشن 20 سالگی جراحی قاعده جمجمه را در ایران برگزار می‌کنیم.

وی در ادامه با ابراز تاسف دوران‌هایی که نه تنها در ایران بلکه در بسیاری از کشورها برای تحقیقات منابع مالی تعیین نمی‌کردند گفت: رسیدن به نوآوری با سرعت کنونی امروز دنیا احتیاج به تحقیق دارد و الزام آن نیز این است که محقق از نظر مالی تامین شود.

محققان ایرانی گرفتار فقر

سمیعی ادامه داد: یک محقق مانند بساز و بفروش نیست که اعتبارات تحقیقاتی را صرف ساخت برج‌کند. بلکه یک دانشمند در یک محیط مشغول به کار علمی می‌شود و این در حالیست که سرنوشت آن کار علمی نیز مشخص نیست. بنابراین باید زندگی این دانشمند تامین شود.

وی تصریح کرد: بنابراین با چنین حقوق‌هایی نباید توقع داشت محققین ما نوبل بگیرند بلکه یک محقق باید حداقل مانند همان برج‌ساز دارای رفاه اجتماعی باشد و خود و خانواده‌اش دچار فقر نشوند.

رئیس مرکز علوم اعصاب هانوفر آلمان، در ادامه با تشریح تشکیل و فعالیت مرکز پایه‌ای تحقیقات علوم اعصاب که با همکاری وزیر علوم تحقق یافته است، گفت: در این مرکز هم‌اکنون مشغول گردهم آوردن محققان هستیم تا بتوانیم یک هزار محقق در این مرکز مشغول به فعالیت شوند و انتخاب آنان نیز توسط کمیته 7 نفره بین‌المللی صورت می‌پذیرد و ملاک انتخاب نیز فقط دانش و شخصیت انسانی آنها خواهد بود و هیچ‌گونه رابطه، توصیه و سفارشی را نمی‌پذیریم به طوریکه جابجایی مسئولان سیاسی نیز نتواند خللی بر فعالیت این مرکز ایجاد کند.

پروفسور سمیعی درباره خط قرمزهای خود نیز، خاطر نشان کرد: از مهمترین مسائلی که بنده به آن حساسیت ویژه‌ای دارم سفارش و توصیه برای بکارگیری افراد است. یعنی به هیچ عنوان نفوذ و تحمیل کسی را نخواهم پذیرفت چیزی که در برخی جاها بسیار رایج است و شاهد آن هستیم که فرد لایق زیرمجموعه یک فرد نالایق کار کند. بنابراین دو مولفه دانش و شخصیت عالم برای فعالیت در مراکز علوم اعصاب بسیار اهمیت دارد.



تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن