واضح آرشیو وب فارسی:مهر: معاون فنی و عمرانی شهردار همدان:
پارسال ۱۵۰ هزار تن آسفالت در معابر و خیابانهای همدان پخش شد
شناسهٔ خبر: 3595943 - دوشنبه ۲۳ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۰
استانها > همدان
همدان - معاون فنی و عمرانی شهردار همدان از پخش و توزیع ۱۵۰ هزار تن آسفالت در سال گذشته در همدان خبر داد و گفت: در سال جاری ۲۲ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای آسفالت در همدان هزینه خواهد شد. به گزارش خبرنگار مهر، موسی رسولی پیش از ظهر دوشنبه در کمیسیون فنی و عمرانی شورای شهر همدان بابیان اینکه سالانه ۶۰ تا ۱۰۰ کیلومتر مجوز حفاری در شهر همدان صادر میشود، عنوان کرد: در هفت ماه گذشته برای شرکت مخابرات همدان ۲۵ کیلومتر مجوز حفاری صادرشده است. معاون فنی و عمرانی شهردار همدان بابیان اینکه این مسائل سبب آسیب جدی به آسفالت در همدان میشود، گفت: باید نظارت ویژهای بر روی حفاری شرکتهای خدمات رسان صورت گیرد. شهر همدان ۱۳ میلیون مترمربع معبر دارد معاون فنی و عمرانی شهردار همدان با اشاره به اینکه شهر همدان ۱۳ میلیون مترمربع معبر دارد، گفت: نباید بهراحتی با مجوزهای حفاری در شهر همدان موافقت کرد. وی بابیان اینکه در صورت نبود حفاری و سرما عمر مفید آسفالت معابر به ۱۵ سال خواهد رسید، افزود: در حال حاضر عمر مفید آسفالت در همدان نزدیک به ۵ سال است. معاون فنی و عمرانی شهردار همدان بابیان اینکه در حال حاضر ۹۰ درصد معابر همدان درزمینهٔ زیرسازی مشکلدارند، گفت: باید از فنّاوری نوین برای تثبیت بستر استفاده شود که این امر عمر آسفالت را افزایش مییابد. رسولی بابیان اینکه حفاریهای بسیاری در سطح شهر همدان به سبب بالا بودن ساختوساز انجام میشود، گفت: براساس مصوبه شورای شهر همدان قرار بود ۱۲ نفر مهندس ناظر برای پروژههای آسفالت از سوی مناطق چهارگانه شهرداری در اختیار معاونت فنی و عمرانی قرار گیرد که هنوز محقق نشده است. وی با اشاره به اینکه در بودجه امسال ۲۲ میلیارد و ۳۷۰ میلیون تومان برای آسفالت در نظر گرفتهشده است، گفت: نرخ آسفالت در آخرین مصوبه شورای فنی استان ۹۲ هزار و ۵۵۰ تومان اعلامشده که نسبت به سال گذشته ۶۰ درصد کاهش قیمت داشته است. شهرداری امسال توان اجرای ۱۵۰ هزار تن آسفالت را در سطح شهر همدان دارد معاون فنی و عمرانی شهردار همدان با اشاره به اینکه شهرداری امسال توان اجرای ۱۵۰ هزار تن آسفالت را در سطح شهر همدان دارد، گفت: پروژههای آسفالت باید در زمان کوتاه اجرا شود.
مدیرعامل سازمان عمران شهرداری همدان نیز بابیان اینکه اجرای پروژههای باکیفیت آسفالت همدان نیازمند تأمین مالی است، گفت: امسال ظرفیت تولید و اجرای ۱۲۵ هزار تن آسفالت در همدان وجود دارد. محمدرضا نشهری با بیان اینکه سازمان عمران شهرداری همدان سال گذشته ۷۰ هزار تن آسفالت تولید کرد، گفت: کیفیت آسفالت از طریق آزمایشگاه مکانیک خاک آزمایش میشود. وی افزود: سازمان عمران شهرداری همدان قابلیت تولید ۹۰ هزار تن آسفالت گرم و ۳۵ هزار تن آسفالت بازیافتی را براساس بودجه امسال دارد. وی با بیان اینکه سازمان عمران شهرداری همدان قیر را به صورت پلمب از پالایشگاه خریداری کرده و از مصالح باکیفیت در تولید آسفالت استفاده میکند، گفت: تولید آسفالت نیازمند مصالح باکیفیت است. نایب رئیس شورای شهر همدان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه شورای شهر همدان مجوز جذب ۱۲ مهندس به عنوان ناظر آسفالت را صادر کرد تا بر پروژههای آسفالت نظارت داشته باشند، گفت: متاسفانه این افراد در جای دیگری به کار گرفته شدند. باید استانداردهای لازم در راستای اجرای آسفالت به کار گرفته شود حمیدرضا طبی مسرور با بیان اینکه باید استانداردهای لازم در راستای اجرای آسفالت به کار گرفته شود، گفت: متاسفانه در دو سال گذشته شاهد افت کیفیت آسفالت در سطح شهر همدان هستیم. نایب رئیس شورای اسلامی شهر همدان با اشاره به اینکه تأکید شورای شهر بر بحث کیفیت و نظارت بر آسفالت است، گفت: برای مبحث آسفالت نظارت، اصل مهم و اساسی است که البته نظارت به شکل دقیق انجام نشده است. عضو شورای شهر همدان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه عمر آسفالت در اصل بیش از ۲۰ سال عمر دارد و برخی مباحث مبنی بر عمر پنج تا هفت ساله درست نیست، گفت: اینکه گفته شود روی هیچ کدام از پروژههای آسفالت نظارت نمیشود بی انصافی است ولی بخشی از مشکلات کیفیت آسفالت با حضور فیزیکی ناظران حل نمیشود.
علی رحیمی فر با بیان اینکه در بسیاری معابر همدان حتی با حضور ناظر، آسفالت با کیفیتی اجرایی نشده است، گفت: معابر نیازمند آسفالت باید از ابتدای سال مشخص شوند تا زیرسازی لازم انجام شود. دیگر عضو شورای شهر همدان نیز در این جلسه گفت: نظارت درست برای انجام آسفالت در معابر وجود ندارد و با وجود جذب ۱۲ نفر، عملاً نظارتی نیست. ناظران در بحث آسفالت حداقل نقش را دارند سیدمجید موسوی با بیان اینکه ناظران در بحث آسفالت حداقل نقش را دارند، اظهار داشت: کنترل تولید آسفالت مقوله مهمی است که باید استانداردهای لازم را داشته باشد. وی با اشاره به اینکه در بحث آسفالتریزی باید از تکنولوژی نو استفاده کرد، عنوان کرد: خرید نسیه باعث پایین آمدن کیفیت آسفالت می شود. دیگر عضو شورای شهر همدان نیز با بیان اینکه مصالح برای تولید آسفالت مشکل دارند، ادامه داد: کیفیت تولید قیر در کشور پایین آمده است. محمدرضا الیاسی با بیان اینکه با مشخص کردن نقاط نیازمند آسفالت، زیرسازی و اصلاح انجام میشود، ادامه داد: با نگهداری مناسب میتوان طول عمر آسفالت را افزایش داد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 100]