تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام کاظم (ع):از شوخی (بی مورد) بپرهیز، زیرا که شوخی نور ایمان تو را می برد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835063114




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

واکنش‌های اینترنتی به حضور بمب‌افکن‌های B-52 در عراق


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: واکنش‌های اینترنتی به حضور بمب‌افکن‌های B-52 در عراق بین الملل > خاورمیانه - ایرنا نوشت: دولت آمریکا با استقرار چند فروند هواپیمای بمب افکن بی-52 در قطر مدعی شد که قصد دارد از آنها برای جنگ علیه گروه تروریستی داعش در عراق و سوریه استفاده کند.

این خبر كه در دو روز اخیر در بیشتر رسانه های بین المللی و منطقه ای از جمله در روزنامه آمریكایی واشنگتن پست نیز بازتاب داشت، با اظهارنظرهای متفاوت كاربران اینترنتی روبرو شد. به گزارش این نشریه، ژنرال چارلز براون رئیس فرماندهی مركزی نیروهای هوایی آمریكا اعلام كرد كه نیروی هوایی این كشور برای این نخستین بار از زمان جنگ خلیج فارس در سال 1991 این نوع جنگنده های دور پرواز را به منطقه خاورمیانه می فرستند كه خود از عزم مستمر واشنگتن برای اعمال فشار دائمی بر داعش و در صورت نیاز دفاع از منطقه در آینده خبر می دهد. وی گفت: بمب افكن های بی-52 قادرند بمب های خود را با دقت بالایی روی اهداف پرتاب كنند و طیفی از ماموریت های مختلف، از جمله حملات راهبردی، پشتیبانی نزدیك هوایی، ردیابی و ممانعت هوایی و عملیات های دریایی را به انجام رسانند. سرهنگ كریس كارنس سخنگوی فرماندهی مركزی نیز با اعلام اینكه به دلایل امنیت عملیاتی نمی تواند تعداد دقیق بمب افكن های بی-52 استقرار یافته در پایگاه هوایی العدید قطر را اعلام كند، گفت: این بمب افكن ها نیروهای آمریكایی را قادر می سازد به جای بمباران گسترده، یك یا دو بمب را در یك یا دو منطقه خاص بیاندازند. به گفته وی، آخرین بار این هواپیماهای دور پرواز ماه مه 2006 در جنگ افغانستان و همچنین مه 2015 در رزمایشی تحت فرماندهی آمریكا در اردن به صورت عملیاتی به پرواز درآمده بودند.
صرف نظر از اظهارات مقامات آمریكایی در توجیه این اقدام، اظهار نظر كاربران این روزنامه به گونه ای بود كه می تواند به چالش كشیدن هدف اعلام شده واشنگتن باشد. آنها ضمن رد ادعای آمریكا برای صرفا مبارزه با تروریست های داعش، هدف از اجرای این طرح را زیر سوال برده و در روش مبارزه آمریكا با تروریست ها نیز تشكیك ایجاد كردند. بطور مثال، یك كاربر اینترنتی به نام (مستعار) استیو آر، هدف اصلی از این طرح آمریكا را نه مبارزه با داعش بلكه، فروش تسلیحات كهنه به كشورهای منطقه برای پرداختن بخشی از بدهی های هنگفت خارجی دولت اوباما خواند. مهمتر از او، نظر دو كاربر دیگر به نام های شاچنیرا ناثیر و شیبیر راس بود كه معتقدند آمریكا قصد دارد با ارسال بمب افكن های دور پرواز برای حمله به موشك های اس -300 و اس-400 ساخت كارخانه تسلیحات سازی نیژنی نوگورد روسیه در منطقه استفاده كند. به اعتقاد شبیر راس، هدفی كه آمریكا در سوریه و عراق در نظر گرفته است چندان به قطر نزدیك نیستند كه این بمب افكن های قدیمی 60 سال گذشته آمریكا بتوانند برای رسیدن به آن اهداف به پرواز درآیند. وی با اعلام اینكه سیستم هوایی آمریكا جز 118 بمب افكن بی -52 قدیمی كه طی سه دهه گذشته هریك به نوعی دچار سانحه هوایی شدند، 65 فروند دیگر از این بمب افكن ها دارد، افزود: این اقدام آمریكا اگر برای هدف نزدیك به قطر معنی دار نباشد، برای منطقه بحرانی كه این هواپیما قادر به رسیدن به آن نیستند، بسیار هم بی معنی است. كاربر دیگری نیز نوشته است كه بمب افكن های بی-52 قادرند به سبب پرواز در ارتفاع بالا و توان حمل بسیار زیاد بمب (بیش از 31 تن) حتی بمب های هدایت شونده، ابزار خوبی برای حمله یا ضد حمله به موشك های اس -300 و اس-400 روسی باشند كه بیش از همه چین، هند، ونزوئلا و الجزایر خریدار آن بودند و به تازگی ایران نیز در جمع خریداران آن قرار گرفته است. كاربر دیگری به نام جان گالت دورهام نیز حمله آمریكا به سوریه و عراق را نیز فاقد توجیه قانونی دانست و نوشت: آمریكا فقط زمانی می تواند به چنین اقدامی دست بزند كه شورای امنیت سازمان ملل و مقامات اصلی كشورهای دمشق و بغداد بخواهند برای دفاع از سوریه یا عراق در برابر كشور ثالث وارد عمل شود. كاربر دیگری به نام "دین بروكر" كه خود را یك نظامی بازنشسته معرفی كرده است، با طرح سوال اینكه آیا این بمب افكن ها واقعا قادر به حمل بمب های هوشمند هستند، كارآمدی این هواپیماها را برای مبارزه با داعش نیز زیر سئوال برد و نوشت: ابتدا اینكه آمریكا برای نیل به هدف اول خود می تواند از موشك های كروز، پهپادهای مدرن، هواپیماهای نوع ای-10 و یا سی-130 نیز به نحو مفیدتری استفاده كند.
وی افزود: حمله به تروریست های داعش با این بمب افكن ها نیز میسر نیست زیرا این دسته از گروه های تروریستی برخلاف روزهای اولیه شكل گیری كه در فضای باز و جمعی فعالیت می كردند، امروز مخفیانه و فقط به اهداف غیرنظامی حمله می كنند و لذا استفاده این این بمب افكن ها برای مقابله با سبك های مبارزاتی جدید آنها به هیچوجه توجیه نظامی و عقلی ندارد. كاربر دیگری به نام تی دبیلو میلنر نیز نوشت: البته كه این هواپیماها جنبه نمایشی دارند تا نمادی از جنگ افروزی محافظه كاران آمریكا باشند تا پیش از تغییر یك رژیم در خاورمیانه بتوانند همچون زمان جنگ ویتنام با سبك "بمباران فرشی" وارد یك جنگ هژمونیك فرسایشی علیه آن رژیم شوند.
وی خطاب به مقام های آمریكا از آنها خواست تا با مرور جنگ ویتنام و نتایج آن، از حوادث گذشته درس بگیرند و بار دیگر خطای نظامی مشابه را مرتكب نشوند. بوئینگ استراتوفورترس معروف به "ب-۵۲" به معنی بوئینگ ۵۲، هواپیمای جت بمب‌افكن دوربرد فروصوت از نوع بمب‌افكن راهبردی است كه در نیروی هوایی ایالات متحده از آن استفاده می‌شود. این هواپیما كه برای حمل جنگ‌افزار هسته‌ای در دوره جنگ سرد برای ماموریت‌های تخریبی و اتمی ساخته شد.
بمب افكنی در كلاس سنگین وزن است كه می تواند انواع ماموریت ها را به انجام برساند و بدون شباهت به هیچ هواپیمای دیگر در سوخت‌گیری‌های مجدد در مسافت‌های زیاد، این هواپیما قادر است ۳۱،۷۰۰ كیلوگرم سلاح را با خود حمل كند. این هواپیما قادر به پرواز در سرعت های بسیار بالا البته زیر سرعت صوت و در ارتفاع بالغ بر 50,000پا پرواز بوده و توانایی حمل بمب های هسته ای یا اتمی و همچنین معمولی را نیز دارد. هواپیمای بی 52 برای مدت بیش از 35 سال تنها بمب افكن دارای سرنشین سنگین وزن ایالات متحده بوده است.
این بمب افكن همچنین قادر به پرتاب و شلیك بیشتر سلاح های موجود است به همین دلیل پیش بینی می شود پس از روزآمد كردن كلی تا سال 2045 نیز بكار گرفته شود. اولین مدل هواپیمای بی 52 سال 1954، نخستین پرواز خود را انجام داده و مدل B آن نیز سال 1955 وارد خدمت ارتش آمریكا شد. 52261

کلید واژه ها: ایالات متحده آمریکا -




دوشنبه 23 فروردین 1395 - 10:50:00





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 5]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن