تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن شوخ و شنگ است و منافق اخمو و عصبانى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870794979




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برخورد با تخلفات اخیر نتیجه نظارت شورای شهر و شهرداری تبریز است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: در صحن علنی شورای اسلامی شهر عنوان شد؛
برخورد با تخلفات اخیر نتیجه نظارت شورای شهر و شهرداری تبریز است

جلسه شورای اسلامی شهر تبریز


شناسهٔ خبر: 3595095 - یکشنبه ۲۲ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۵
استانها > آذربایجان شرقی

تبریز - شهردار تبریز گفت: برخوردهای صورت گرفته با تخلفات اخیر در بدنه مدیریت شهری تبریز نتیجه نظارت های شورا و عملکرد موثر بخش‌های نظارتی شهرداری است. به گزارش خبرنگار مهر، حواشی این روزهای شهرداری و شورای شهر تبریز به حدی است که گویا هر روز باید منتظر اخباری جدید از این ماجرای سریالی بود و همین موضوع نخستین جلسه شورای اسلامی شهر تبریز در سال جدید را نیز که با حضور شهردار تبریز برگزار شد، تحت تاثیر قرار داد. اما جالب تر اظهار نظرهایی است که شهردار و اعضای شورای شهر تبریز در این خصوص داشته اند، از عملکرد دستگاه های نظارتی شورا و شهرداری برای کشف تخلفات گرفته تا ابراز امیدواری نسبت به ختم به خیر شدن پرونده های تخلفات اعضای شورا و معاونان و کارمندان بازداشت شده شهرداری! برخورد با تخلفات اخیر نتیجه نظارت شورای شهر و شهرداری تبریز است در این میان شهردار تبریز یکشنبه در صحن علنی شورای اسلامی شهر تبریز موضوعات اخیر را دلیل غیر موجهی برای زیر سوال بردن دستاوردهای عمرانی در تبریز دانست و افزود: اقدامات کارشناسی شورا و حرکت‌های اجرایی شهرداری مهمترین عوامل در اجرای این پروژه ها بوده است.

صادق نجفی اقدامات بخش‌های نظارتی شهرداری تبریز با همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی و قضایی را در برخوردهای اخیر با تخلفات برخی اعضای شورای شهر تبریز و کارمندان شهرداری موثر دانست و گفت: نظارت شورای شهر معیار و ملاک اصلی شهرداری در برخورد با تخلفات این چنین است هر چند که کیفیت و نحوه این نظارت ها بر عهده خود شوراست. وی خاطر نشان شد: هویت و اصالت جایگاه شهرداری مرهون شورای اسلامی شهر و برخورد با زمینه‌های تخلف، نیازمند همراهی شوراست و خوشحالیم که با همکاری و تعامل دستگاه‌های نظارتی و قضایی، توانستیم این باور را در مقام عمل نیز ثابت کنیم و شهرداری در صورت ارائه مستند موارد تخلف توسط شورا و احراز صحت آن، قاطعانه با این موارد برخورد خواهد کرد. بزرگ نمایی شده است/ تضمین سلامت سیستم در شورا و شهرداری با ختم بخیر شدن پرونده های تخلفات! رییس شورای اسلامی شهر تبریز نیز در این جلسه با انتقاد از برخی موضوعات مطرح‌شده در خصوص شهرداری و شورا و تحت الشعاع قرار گرفتن اقدامات این دو مجموعه با وجود کمبود بودجه بواسطه این موضوعات گفت: برخی مسایل و طرح نظرات اخیرا در خصوص شورا و شهرداری موجب تنش و التهاب شده و مایه تاسف است زیرا به گفته مسئولان دادگستری پرونده های اخیر فعلاً در حال رسیدگی است و در این شرایط که روند قضایی تکمیل نشده، نمی توان اظهار نظر صحیحی در این خصوص داشت.

شهردام دبیری از موضوعات پیش آمده اخیر و برخی دستگیری ها در شورا و شهرداری تبریز به عنوان زنگ هشداری برای حرکت آگاهانه‌تر و تقویت نظارت‌ها یاد کرد و افزود: امیدواریم با ختم به خیر شدن پرونده های اخیر، سلامت سیستم در شورا و شهرداری تضمین شود زیرا در این مجموعه ها نیز همانند همه ارگان‌ها موضوعات و پرونده‌هایی وجود دارد اما موضوع تخلفات اعضای شورا از همان ابتدای طرح بزرگ نمایی شده است! رییس شورای اسلامی شهر تبریز خواستار خودداری رسانه‌ها، افراد و شهروندان از قضائت عجولانه و ملاک و معیار قرار دادن رضای الهی در قضاوت خود شد و خاطرنشان کرد: اگر افرادی خلاف کرده‌اند، متناسب با جرم خود باید با آن‌ها برخورد می شود، وگرنه برائت افراد محرز خواهد بود. مشکلات امروز نتیجه عملکرد خودمان است! نایب‌رییس شورای اسلام شهر تبریز نیز در این جلسه خواستار بررسی ریشه‌ای دلایل بروز برخی تخلفات در شورا شد و گفت:  قانون‌گرایی باید مبنای کار باشد و با سفارش و توصیه نمی‌توان اقدام کرد زیرا تا زمانی که قانون حاکم نباشد، مفسده هم هست و در این صورت نمی‌توانیم به تحقق اقتصاد مقاومتی امیدوار باشیم چون مبارزه با فساد و ویژه‌خواری از محورهای مهم اقتصاد مقاومتی است.

محمد حسین جعفری در ادامه با بیان اینکه متاسفانه مبارزه با فساد در کشور ما، هیچ‌وقت به صورت ریشه‌ای مورد توجه قرار نگرفته است، افزود: در دو سال گذشته، نکات عبرت آمیز زیادی بود که موجب این اتفاقات شد و امروز دچار مشکلاتی هستیم که خودمان به وجود آورده‌ایم. وی در پایان شورا و شهرداری را دو مجموعه هم‌خانواده‌ دانست که اتفاقات آن‌ها در ارتباط با هم مطرح و بررسی می‌شود و اظهار داشت: عاملان بروز وضعیت فعلی در شورا و شهرداری باید لااقل یک عذرخواهی ساده داشته باشند و  امیدواریم با تغییرات ساختاری شهرداری تبریز و انسجام مجموعه‌های بازرسی و حراست، دیگر شاهد تکرار چنین تخلفاتی نباشیم.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 232]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن