تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه قلب بهتر از روزه زبان است و روزه زبان بهتر از روزه شكم است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871243862




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آیت‌الله مرتضی مقتدایی: مخالفان برجام ان‌شاءالله که قصد خیانت ندارند


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



آیت‌الله مرتضی مقتدایی: مخالفان برجام ان‌شاءالله که قصد خیانت ندارند
آیت‌الله مرتضی مقتدایی، دبیر شورای‌عالی حوزه‌های علمیه سراسر کشور، با اشاره به سیاه‌نمایی‌های اخیر مخالفان دولت به بهانه انتقاد از توافق هسته‌ای و برجام، گفت: اگرچه بحث برجام یک امر تخصصی است، اما ما باید توجه‌مان بیشتر معطوف به نظرات مقام معظم رهبری باشد، چراکه ایشان با دوراندیشی‌های بسیار صحیح و مطابق با واقع در مسائل مختلف از جمله برجام و توافق هسته‌ای نکات خود را بیان می‌کنند.
روز نو :  آیت‌الله مرتضی مقتدایی، دبیر شورای‌عالی حوزه‌های علمیه سراسر کشور، با اشاره به سیاه‌نمایی‌های اخیر مخالفان دولت به بهانه انتقاد از توافق هسته‌ای و برجام، گفت: اگرچه بحث برجام یک امر تخصصی است، اما ما باید توجه‌مان بیشتر معطوف به نظرات مقام معظم رهبری باشد، چراکه ایشان با دوراندیشی‌های بسیار صحیح و مطابق با واقع در مسائل مختلف از جمله برجام و توافق هسته‌ای نکات خود را بیان می‌کنند.

به گزارش روز نو، او با تأکید بر اینکه تمام مسائل مربوط به بحث توافق هسته‌ای و حتی ریز اقدامات آن با نظر و مشورت مقام معظم رهبری انجام شده و نگاه ما نباید جدای از نگاه ایشان باشد، گفت: متأسفانه این روزها، بسیاری از ایرادهایی که از دولت آقای روحانی و مثلا بحث برجام و توافق هسته‌ای گرفته می‌شود، مغرضانه و به‌دور از انصاف است؛ از طرفی این ایرادگرفتن‌ها که به سیاه‌نمایی می‌ماند، مطابق با واقع و مطابق نظر رهبر معظم انقلاب هم نیست.

او گفت: می‌بینیم که رهبری در جاهای مختلف از قضیه برجام و توافق هسته‌ای حمایت و آن را تأیید کردند؛ ایشان از طرفی افراد مذاکره کننده را مؤمن، متدین، شجاع و دلسوز خطاب کردند و از زحمت‌هایی که برای برجام و توافق هسته‌ای کشیدند، تقدیر و تشکر کردند، اما نباید فراموش کنیم که طرف مقابل نیز، طرفی است که با نظام عناد و دشمنی دارد و از هر اقدامی علیه ما فروگذار نخواهد کرد.

او افزود:‌ امید است آن‌طور که برادران مذاکره‌کننده گفتند، برجام اقدام و عملیاتی شده، چراکه اجرای آن به نفع کشور و به نفع اقتصاد و امنیت کشور است؛ امیدواریم خدا عنایت کند و موانعی که دشمنان ایجاد می‌کنند برطرف شود و مفاد برجام آن‌گونه که آقایان زحمت کشیدند و انتظار هست، تحقق یابد.

او با بیان اینکه سیاه‌نمایی علیه خدمات دولت آقای روحانی زیبنده نیست، گفت: این بداخلاقی‌ها و مخالفت‌کردن‌ها و دامن‌زدن به مطالبی خلاف واقعیت به صلاح نظام و مردم نبوده و از طرفی موافق نظر رهبر معظم انقلاب هم نیست؛ یعنی با نظرات ایشان تطابقی ندارد. او گفت:‌ کسانی که به انتقاد و مخالفت با برنامه‌های دولت و برای مثال مخالفت با برجام و توافق هسته‌ای می‌پردازند،‌ ان‌شاءالله که قصد خیانت ندارند و فقط برداشت‌هایشان این‌گونه است، اما باید تأمل کنند و بدانند نتیجه کارشان خلاف تحقق اقدام عملی برای تحقق اقتصاد مقاومتی است.

آیت‌الله مقتدایی گفت: قطعا اگر منتقدان و مخالفان دولت، دلسوزانه نقدهای خود را بگویند و مطرح کنند برای کشور هم مفید خواهد بود، اما اگر از حالت انتقاد خارج و به سیاه‌نمایی تبدیل شود، مفید نخواهد بود؛ قطعا به کارهای دولت نیز نقد وارد است و شکی در این موضوع نیست؛ اگر انتقاد به صورت سازنده و صحیح مطرح شود، آقای رئیس‌جمهور و دولت می‌پذیرند، اما اگر انتقاد وارد نیست، مخالفان ادامه ندهند و اذهان مردم را منحرف نکنند، چراکه این کار وحدت و همدلی را خدشه‌دار خواهد کرد و در راستای شرع و پیشبرد انقلاب نیز نخواهد بود.

منبع: ایلنا


تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن