تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):بنده به ايمان ناب نرسد، مگر آن كه شوخى و دروغ را ترك گويد و مجادله (بگومگو) را رها كن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816376762




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا تاجران کالای بی‌کیفیت چینی می‌خرند؟


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: یک عضو هیات رئیسه اتاق مشترک ایران و چین با توضیحاتی درباره واردات کالاهای کم‌کیفیت و بی‌کیفیت چینی، اظهار کرد: واردات کالای بی‌کیفیت یا باکیفیت انتخاب خود واردکنندگان ما بوده است.

به گزارش تراز ، فریال مستوفی درباره برخی انتقادات نسبت به واردات کالاهای کم‌کیفیت و بی‌کیفیت از کشور چین گفت: موضوع ورود کالاهای بی‌کیفیت چینی در مقادیر زیاد به ایران و لطمه‌زدن آنها به صنعت ایران، از نظر من هم مورد تأیید است. ما متاسفانه شاهد بوده و هستیم که کالاهای چینی با حداقل کیفیت و تنها به‌صرف اینکه ارزش‌افزوده زیادی برای واردکنندگان داشته‌اند به کشور وارد شده است. اما یک نکته را هم فراموش نکنیم و آن اینکه واردات کالای بی‌کیفیت یا باکیفیت هم انتخاب خود واردکنندگان ما بوده است.

وی ادامه داد: این رویه به انتخاب خود واردکنندگان بازمی‌گردد، چراکه با واردات کالاهای باکیفیت، قیمت بالاتر می‌رود و درنتیجه ارزش‌افزوده واردکننده کاهش پیدا می‌کند. اما واردات کالای کم‌کیفیت به دلیل هزینه کمتر، ارزش‌افزوده و سود بیشتری برای واردکننده به همراه دارد. نمی‌توان چین را به‌عنوان کشوری که فقط کالاهایی بی‌کیفیت تولید می‌کند، شناخت.

این عضو هیات رئیسه اتاق مشترک ایران و چین درباره کشور کشور توضیح داد: چین کشوری بسیار توانمند در خصوص تولید کالاهای باکیفیت و ارائه خدمات است اما به‌صورت مشروط. نظارت مستقیم خریداران و عدم درخواست کالای بی‌کیفیت، راهکارهای اساسی برای جلوگیری از واردات کالاهای بی‌کیفیت است. مصداق توانایی چین در تولید کالاهای باکیفیت، حضور شرکت‌های بزرگ اروپایی و آمریکایی در این کشور و استفاده از مزایا و امکانات موجود جهت تولید کالاهای خود است. به‌طوری‌که اکثر شرکت‌های معظم صنعتی و تولیدی در چین دارای کارگاه ساخت با بهره‌گیری از نیروی کار چینی و نظارت مستقیم خود هستند و بدین‌وسیله توانسته‌اند قیمت کالاهای خود را کاهش دهند ولی کیفیت را کما فی‌السابق حفظ کنند.

وی تصریح کرد: به عبارتی می‌توان گفت در حال حاضر چین به‌عنوان کارخانه دنیا مطرح شده است. کارخانه‌های تولیدی مختلف چین که در رشته‌های گوناگون فعالیت می‌کنند، تقریباً برای تمام برندهای بزرگ آمریکا و اروپا کالا تولید می‌کنند، اما با نظارت افراد و نمایندگانی از همان شرکت‌ها در محل. این در حالی است که ما در ایران می‌گوییم یا باید با چین کار کنیم یا نکنیم. وقتی سفارش‌مان را به چین می‌دهیم، دیگر بالش زیر سرمان می‌گذاریم و می‌خوابیم بدون اینکه به نظارت توجه کنیم.

مستوفی همچنین درباره پیش‌بینی خود از وضعیت رابطه تجاری ایران و چین در آ‌ینده بیان کرد: در مجموع آینده رابطه ایران با چین را مناسب همراه با توسعه بیشتر می‌بینم اما با توجه به اینکه روابط ایران براثر برجام دیگر محدود نخواهد بود و تجار ایرانی حق انتخاب خواهند داشت؛ رقابتی بین تجار چینی و سایر کشورها به نفع ایران به وجود می‌آید و اگر چین تمایل دارد که بازار خود را از دست ندهد باید تلاش کند با ارائه خدمات و کالاهای دارای کیفیت بالا و قیمت مناسب، رابطه خود را حفظ کند و توسعه دهد. با فراهم شدن امکان تعامل ایران با سایر کشورها، دیگر این تفکر برای چین وجود ندارد که بازار ایران به‌صورت مونوپل در اختیار آنهاست اما می‌توانند با درایت شرایط کنونی خود را حفظ کنند و یا حتی ارتقا دهند. همکاری بخش خصوصی با چین یا سایر کشورها، به تصمیم و حمایت دولت از بخش خصوصی بستگی دارد اما تجربه نشان داده که با تفویض اختیار به بخش خصوصی نتایج مثبتی در رشد و شکوفایی اقتصاد به‌دست‌آمده است.


منبع: ایسنا







زمانبندی انتشار: 21 فروردين 1395 - 13:06





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن